קצרים ליום ראשון - שבוע טוב!

susieada

New member
קצרים ליום ראשון - שבוע טוב!

בוקר טוב.
שבוע של זרימה וכייף!

לא שוב...

שתבינו, במשך חודש שחר היה חולה במחלת הפה והגפיים, שלרוב עוברת תוך 5 ימים. כל פעם הוא עבר עוד סבב ועוד סבב, ולא ראינו את הסוף. ואז הוא הבריא, סוף סוף, וחזר לאכול קצת יותר נורמלי, והיה ממש כיף. ואתמול הוא התחיל להעלות חום ובערב כבר בער... היה לנו לילה חגיגה כמובן. בבוקר שלחתי את בן הזוג לרופאה והשלמתי שעות שינה. כשהתעוררתי הוא בישר לי:
אז זה שוב - הפה והגפיים. אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מור שלז

New member
באמת לא שוב! החלמה מהירה

מתסכל כל כך! קשה כל כך לראות אותם סובלים ובוערים מחום

שולחת הרבה בריאות ואנרגיות לכולכם.

susieada

New member
הוי כנרת שלי!

סוף שבוע עם דני - חגגנו את הניתוח המוצלח וגם הטריאתלון. רק שנינו, בלי הנכדים, עם נוף הכנרת למראה עינינו!
גם חזרתי לרכיבה - עוד חודשיים של איזי, אך הייתי על האוקף שעתיים! מעין גב להאון, מעגן, צמח וכמעט עד טבריה וחזרה! כמעט הכל שטוח, בכוונה. עדיין הצטרכתי ממש להקפיד על שמירת דופק נמוך.. (דני יצא לעלייה של כורסי כשחזרנו
) חגיגה!!

אני מצרפת תמונה של נוף הכנרת מהצימר שלנו בכורזים.

שישי בבוקר דני שחה בים, בחוף הטריאתלון. אני הלכתי במים, הפעם גם עד המותניים עם תוספת תנועות חתירה ידיים. אוי - הידיים לא התאמצו חודש.. איכשהו הזנחתי אותן.. ידיי נחוצות לשחייה! גמרו את החופש ועכשיו חזרה לחיזוקים!

היום - שגרה של פילאטיס - רק שעה במקום שעה וחצי, אך היה נהדר!

שבוע נפלא וערב טוב לכולן!

susieada

New member
My new look!

אחרי ההקרנות והבלוטה, הניתוח עם הגילוח, וצמיחת השיער ממש שיבה באיזור הקרנות, שאריות של שיער ארוך צבוע... החלטתי להשוות קו ולהוריד את הכל! אז בדרך לכורזים, עצרנו בטבריה, שם הספר שלי ב15 שנים האחרונות.. ויצאתי ממש מרוצה!
מצרפת תמונה.

melon

New member
תיספורת קצרה

בדיוק לכבוד הקיץ , שמתחיל רשמית בעוד 5 ימים.

מור שלז

New member
כמה טוב לקרוא אותך ככה

שילוב מושלם של חופשה, זוגיות אוהבת, והמים האהובים עליך.

נהדר!

מור שלז

New member
יוצאת לדרך חדשה: לומדת ללכת...

התחלתי תכנית חדשה לקראת האולטרה מרתון
תכנית אישית עם ליווי צמוד של מאמן ואני מרגישה שאני לומדת הרבה מהדרך הזו כבר עכשיו.
והיום בבוקר שוב הגעתי לחדר כושר, עליתי על המסילה ו... למדתי ללכת.

כן, מי שרוצה לרוץ אולטרה, צריכה ללמוד ללכת.
ואמנם אחרי הרבה תרגול הליכת הכוח שלי בעליות מהירה יותר משל הרבה רצים, אבל תמיד אפשר להשתפר.
חצי שעה של תרגול ממוקד של הליכה בעליה (נשבעת שהרצה שהיתה במסילה לידי רצה בקצב נמוך יותר מהקצב שבו אני הלכתי ועוד בעליה) והשרירים בהחלט מרגישים את ההבדל.

אחר כך עוד הספקתי לעשות סיבוב על המשקולות, ומשם ליום ארוך במשרד.
אז אמנם אני מתגעגעת למרחבים ולאויר שבחוץ
ואמנם אני לא ממש אוהבת מסילה
אבל, אם זה מה שצריך כדי לשלב עבודת חלומות יחד עם ריצת אולטרה חלומית - אז אני מוכנה גם להיות על המסילה.
לחיי הגמישות (המחשבתית)

susieada

New member
אמן לחיי הגמישות (המחשבתית)!

את כל פעם משתפרת.
את כל פעם מוצאת דרך להתאים את הלו"ז העמוס שלך לאימונים מקסימליים!
את בדרך, שלך, לאולטרה חלומית, משולב בעבודת חלומות!
תהני מהשרירים העובדים, ההליכה שיותר מהירה מריצה, מהמאמץ המשחרר!

tom696

New member
"ללכת זאת אומרת לא לעצור"

ציטוט קצת מגמתי, אבל עדיין שיר שאני מאד אוהבת. "הרחוב כמו ספגטי קצר מדי / עוד לא ביזבזתי את כל מחשבותי"

https://www.youtube.com/watch?v=U_W05EH5XxM

רצתי בעבר הרבה על מסילה ואני מניחה שעם בוא החורף אני אשוב למסילה ומבחינתי בשלב מסוים זה הופך להיות מדיטטיבי ואני תמיד מרגישה ש"עוד לא ביזבזתי את כל מחשבותי".
אגב, אחד מהבעדים שלי לטובת מסילה זה שלא צריך לחשוב, לאן לרוץ, מתי להסתובב, להזהר מאופניים ורכבים. עליי זה מקל.

ramit4

New member
חשבתי שאני היחידה שמצטטת שמהשיר הזה

מאוד נכון בעיניי.

למעלה