קצרים ליום ראשון - שבוע טוב!

susieada

New member
קצרים ליום ראשון - שבוע טוב!

מקווה לבשורות טובות לכולנו!

כנראה שגם זה ספורט 2

אז הילדון סוף סוף הבריא והיה לנו סופ"ש עמוס שכלל חגיגת יום הולדת עם המשפחה. הסופ"ש הוציא אותי מאיפוס קצת, וכל מיני תוכניות כמו לקרוא על החיסון של גיל שנה לפני שאנחנו מגיעים לטיפת חלב התמסמסו.
קמתי עייפה למדי בבוקר, כבר קבעתי להפגש עם חברה לגינה, ליוויתי את בן הזוג לאוטובוס ופתאום אני קולטת - טיפת חלב. היום. עוד 20 דקות!!!
חזרתי במהירות הביתה, דילגתי 3 קומות עם הילדון, לקחתי פנקס חיסונים ומיהרתי למטה (כבר עברו 10 דקות). טיפת חלב נמצאת ק"מ מהבית בערך ואין קווי אוטובוס שמגיעים לאזור. לאחר בכמה דקות? ולהסתכן בכך שמישהו אחר ייכנס בתור לפני ואתייבש שם שעה???
אז שינסתי מותניים, נעלתי את הגלגל הקדמי של העגלה ופצחתי בריצה... אפילו הקדמתי... ועכשיו מחזיקה אצבעות שיעבור את החיסון הזה בשלום כי שמעתי סיפורי זוועה, ולא יודעת מה עם שחר, לי אין כח לעוד מחלה עכשיו.
&nbsp

susieada

New member
ספרינט מקסים!

רק אצנית כמוך יכולה להגיע עוד מוקדם במצב כזה.
מקווה איתך שלא יהיו שמץ של תופעת לוואי לשחר לחיסון.
חיבוק.

susieada

New member
הבשורה הטובה שלי...

צילום רנטגן לא מראה משהו מיוחד בריאות! (whew...) מתחילה באנטיביוטיקה, אז יודעת שעוד מעט יהיה שיפור.
בינתיים, כפתרון לכאב החד בשכמה בכל גריפה בשחייה, המאמן הציע שחייה עם סנפירים! דבר פשוט. אנסה מחר. (ולמה אני לא חשבתי על זה לבד?..)
יום נעים כאשפר לכולנו.

susieada

New member
כוח רצון ואהבה!

קיבלתי את הכתבה המרגשת הזאת, קשר של אחים דומה לקשר של דיק וריק הוויט (Team Hoyt).
והכי אוהבת את הציטוט הבא: These brothers show us the meaning of love and friendship, and prove that no matter the obstacles, you can do anything when you put your heart and soul into it.
תהנו!

עם החידושים בתפוז עדיין לא למדתי איך להכניס לינק לתוכן ההודעה... עזרה בבקשה!

איך מוסיפים קישור

בשורה שמעל הטקסט, יש לך סימן של כדור הארץ עם 8 על הצד (יעני "קישור לעולם"). לחצי עליו.

susieada

New member
אהה.. תודה!

מענין. מצאתי את הצבעים השונים ולא הקישור...

נסיון.. (אוי. לא הצלחתי...)
אנסה פעם אחרת...
שנמשיך ללמוד משהו חדש כל יום!

למעלה