קצרים ליום ראשון - שבוע טוב!

susieada

New member
קצרים ליום ראשון - שבוע טוב!

יום האחרון של החופש הגדול? בתקווה שחוזרים לשגרת שנת הלימודים ושקט!

אתמול 21 ק"מ ריצת שטח...

מנווה שלום לתוך יער אשתאול. אח"כ ישבנו כל החבר'ה לפריסה בשטח - כל אחד דאג להביא משהו והיה ממש כיף.
&nbsp
היום - אימון בחד"כ, קצת ריצה, קצת כוח, עוד קצת ריצה.
כיף כיף.
זה הדבר היחידי שמחזיק אותי בשפיות של יום ראשון בבוקר.

susieada

New member
יחי השפיות והפריסה...

תוצאות נהדרות של ריצות עם הקבוצה שלך ועוד 21 ק"מ מבורכים!
שתמשיכי לשבוע נעים.

מור שלז

New member
איזור נהדר! יופי של ריצה!

אני כל כך אוהבת את יער אשתאול, איזה יופי שזכית לרוץ שם בתוך כל הנופים והירוק הזה

נשמע מעולה!
וכן, זה בהחלט מה שמחזיק אותנו בשפיות של יום ראשון בבוקר. כמה טוב שיש לנו את הריצה הזו...

שאלה: מכנסי/ חולצות ריצה - איפה אתן קונות?

עשיתי משלוחה מאליאקספרס של שני זוגות מכנסיים (וחזיית ספורט אחת, אבל זה משהו אחר), בינתיים לוקח לזה מלאן זמן להגיע ואני מסתפקת בשני זוגות מכנסיים נוחים+ אחד שאני מתפשרת עליו (רק כשאין ברירה והכל בכביסה...)
וקצת באסה לי שאני לא מצליחה למצוא ביגוד ספורט טוב שלא ידרוש ממני למשכן את הארנק

&nbsp
וגופיות ריצה - מה בדבר גופיות?
&nbsp
אשמח להמלצות והכוונות כי המלאי שלי חסר משהו.
&nbsp

tom696

New member
במבצעים כשיש

בגדול - מכנסי ריצה, אני רצה עם טייץ קצר של נייקי, חלקם מחזיקים כבר יותר מ-4 שנים. מעולם לא זרקתי מכנס שלהם כי התבלה. אחד הפלוסים, אם כי מניחה שיש גם במכנסיים של פירמות אחרות - כיס בגב. מתאים בגודל למפתח + נגן. אולי גם לחלק ממכשירי הסלולר.

חולצות - רוב החולצות שלי ממירוצים או של הקבוצה. גופיה של ברוקס שנקנה במבצע ב-running warehouse
http://www.runningwarehouse.com/
יש שם לעיתים מבצעים שווה לפתוח אין. עוד אתר של נסיתי 6pm אבל שמעתי עליו המלצות -
http://www.6pm.com/

לטעמי שווה לפתוח אין ולהזמין כשיש מבצעים.

טלאיל

New member
ביגוד בזול

אני ממליצה לך לנסות לקנות מכנסי ריצה קצרות (לא ניסתי את הטייצים) בדלתא. לפני כשנה נתקעתי עם זיכוי ובלית ברירה קניתי שם שני מכנסי ריצה קצרים. להפתעתי הרבה,, המכנסיים היו נוחים מאוד ועברו כבר די הרבה כביסות ואחרי חודש, הלכתי וקניתי עוד שני זוגות בעלות של 50 שח כל אחד אני מאוד מרוצה מהם.
גופיות טובות קניתי במחלקת הספורט של h&m, שגם שם, המחירים סבירים מאוד (נדמה לי שכ 90 שח לגופיה) והאיכות בסדר גמור.
טל.

טלאיל

New member
למסירה חולצות ריצה חדשות

מכל מיני מרוצים. בעיקר של חברת אדידס. מי שרוצה שתפנה בפרטי. מידה s-m נשים. ממרוצי מרתון תל אביב בעיקר.

מור שלז

New member
לאט לאט מצטברים...

בדרך כלל קונה במבצעים פה בארץ.
לקראפט יש ביגוד סופר איכותי והרבה פעמים יש מבצעים שוים באתר.
בדלתא קניתי גופיות מדהימות עם גזרה מיוחדת שאני נהנית ללבוש גם כשאני לא רצה
במרוצים למיניהם גם מקבלים ביגוד וחולצות
&nbsp
צריך רק סבלנות, ועד שתאספי לך את המלאי משלך, את מוזמנת לשאול מחברות הפורום כאן (כבר חילקתי בעבר גרדרובה נאה מביגוד הדרייפיט שלי באחת מריצות הפורום שארגנו, מוכנה לעשות את זה שוב...). איזו מידה את מחפשת?

חחחח יש לי חולצות מירוצים בלי סוף

הקטע הוא שאני מעדיפה לרוץ עם גופיות.
ומכנסי ריצה זו הבעיה הגדולה באמת, שוב - חורשת על שניים-שלושה (שקניתי בברצלונה ב-3 יורו כל אחד, ואיזה סתומה אני שלא קניתי יותר)
&nbsp
תנקס!

קיץ 2011

New member
קניתי כבר כמה ב"ספיד אופן"

אמנם הם נמצאים בזרזיר, אבל מוכרים גם און-ליין.

בד"כ יש שם מבצעים על הביגוד של קראפט, וכבר יש לי גם טייץ שלהם וגם מכנסיים קצרים שאני מאוד אוהבת.

אם את יודעת את המידה ולא מהאזור, שווה להסתכל באתר שלה, או אפילו להתקשר אליהם.

ולגבי המידה - S או אפילו XS בחלק מהגזרות.

[מי היה מאמין שאהיה מידה כזו אחרי שלפני שנתיים הייתי 5-6 מידות יותר
]

susieada

New member
שעה + שעה ורבע..

פתחתי את השבוע בדרך האהובה עלי - שחייה בים עם הקבוצה. אני מתחזקת (תהליך איטי) וכעת עדיין לא יכולה להחזיק עם החזקים יותר בדראטינג (שהייתי מסוגלת לפני סדרת המחלות וטיפולים האחרונה.) אז שחיתי לבד, או הובלתי, שזה דווקא מעולה ומחזק אותי עוד יותר במים. הראש בכיוון פורט 2 פורט בעוד קצת פחות מ3 שבועות. היום השחייה הקבוצתית הייתה מעט קצרה, אז הוספתי עוד 600מ' להשלים שעה. פשוט תחושה פלאה!!
קינחתי ב1:15 פילאטיס (הייתי עייפה אחרי השחייה ונחתי. היה לי קשה לקום, אז איחרתי לפילאטיס...
לא נורא.
המשך שבוע נפלא... למורים, לתלמידים, למדריכים, למהנלים, ליועצים, לכולנו.

מור שלז

New member
פעמיים טוב לתחילת השבוע

איזה יופי לקרוא אותך ככה סוזי.
עם השחייה האהובה, עם הפנים למטרה בעוד פחות משלושה שבועות.
מדהים שאת מדברת על כך שאת לא יכולה להחזיק עם החזקים, ובאותה נשימה מוסיפה שהאימון היה קצר, אז הוספת עוד 600 מטר(!!!), פשוט מדהים!
ואז לקרוא אותך עם הפילאטיס האהוב
אין ספק שזו פתיחה נפלאה לשבוע חדש ולשנה חדשה.
שבוע נפלא לכולנו

susieada

New member
תודה!

כייף לקרוא את התגובות המדויקות, התומכות שלך!

מור שלז

New member
לא מאמינה שזה קורה לי

הייתי היום באולטרסאונד של הכתף והחדשות היו ממש לא טובות

לא לגמרי מעכלת, לא מאמינה שזה קורה לי, לא מבינה איך זה יכול לקרות מנפילה סתמית במשרד בסוף יום עבודה ארוך...
מחר אני אצל הפיזיו, ויש כבר תור לאורטופד. רוב הסיכויים שיהיה גם עוד אורטופד לחוות דעת שנייה...
&nbsp
אוף! אוף! אוף!

susieada

New member
אוי מור! מה בדיוק החדשות מהאולטרסאונד?

מקווה שדעה שנייה תהיה חיובית יותר... הדיאגנוזה משפיעה על יכולת הריצה?
כמה מבאס שנפילה קטנה במשרגיכולה לגרום לבלאגן וכאבים מעצבנים ומגבילים...

מור שלז

New member
כתבתי לך אתמול במייל...

נסיון עבר לימד אותי שלא לשתף בפרטים רפואיים בפורום ציבורי.

למעלה