קצרים ליום ראשון - שבוע טוב!

susieada

New member
קצרים ליום ראשון - שבוע טוב!

בוקר טוב! שנתמלא באנרגיה בכל סוגי הספורט שלנו.
יום נעים!

Loony Moony

New member
ודווקא שבועיים בלי ספורט...

אחרי שבוע ריצות עלייה שהסתיים במשחה פורט2פורט (שהיה מוצלח מהצפוי, ממש אחלה) חטפתי קצת צינון. בדרך כלל זה לא היה מטריד אותי יותר מיד, אבל מאחר ואני טסה היום בערב לחו"ל, החלטתי (או המשפחה החליטה) לדלג על הריצה אתמול והשחייה היום.
&nbsp
בערב טסה ל12 ימים (עד חמישי הבא) שהולכים להיות משגעים, אבל בלי הרבה זמן לספורט. קצת מבאס, וקצת פוחדת לעלות אחיר שרזיתי מאוד יפה בתקופה האחרונה, אבל אני נזכרת שבחודשיים בדרום אמריקה לא עשיתי כלום, אחרי שבועיים יהיה יותר קל לחזור.
&nbsp
לוקחת איתי בכל מקרה נעליים למקרה ש (בסוף יש יום יומיים בעיר אז אולי) אבל כנראה שאאלץ להתאפק.
שבוע מצוין!

2_be

New member
תהני !

אחרי שבועיים בלי ריצה, יהיה לך מלא חשק לרוץ :)

בטיול טוב לא חושבים על זה

תעשי חיים, אם יצא לרוץ תרוצי, ואם לא אז תנוחי. ובדרך כלל בחו"ל מסתובבים המון וזה מתקזז.
תעשי חיים!

susieada

New member
Daring to fail: עדכון ממור

" If you don't try to accomplish your dream, you fail before you start" ( Col. Norman Vaughan)
I knew it was a long shot, recovering from a broken shoulder, but I had to try... Reaching the top of the second mountain (out of three) my shoulder couldn't sustain this anymore, and I had to drop out of the race.
It sucks, really sucks, but I had to try, and I had to dare to fail.
(photo taken in the beautiful island of Capri where I spent the rest of the day recovering)
:

melon

New member
אוי מור

כמה מבאס ולא פייר.
לקחת בחשבון שיכול להיות שלא תסיימי בגלל הכתף - ובכל זאת , אם לא היית מנסה לא היית יודעת .
כמו שכתבת : מי שלא מנסה - לא יצליח.
למרות כל ההכנה הנפשית המקדימה של : " יש מצב שזה לא ילך" - זה בטוח מאוד לא פשוט.
אני מקווה שבקרוב תתחילי לחשוב בכיוון של חוויה מתקנת כי יש לך את זה ברגליים ובראש... רק הכתף עוד לא החלימה.
מין חוסר מזל שלא מעיד על שום דבר.

באסה

אם לא ניפול, לא תהיה לנו המוטיבציה לקום ולנסות שוב!

אני שמחה שניסית, שמחה שהלכת למרות הכל ושמחה שגם הקשבת לעצמך ולגוף שלך וידעת מתי לעצור, כי צריך.
&nbsp
חוצמזה, אדם חכם אמר פעם שהעניין הוא לא כמה פעמים נפלת, אלא כמה פעמים קמת מאותה נפילה.
&nbsp
אני סומכת עלייך שתצלחי את זה בפעם הבאה, ולו כי ככה תחליטי, וככה תרצי.
&nbsp

תרגישי טוב מור!!!

susieada

New member
ימים מלאים לפני הטיסה!

ימים מלאים הכנות לנסיעה לחו"ל, לבן שלי. הפעם כולנו נוסעים: הבן כאן עם כל המשפחה, דני ואני. נפגש לחגים עם הבן וכל המשפחה בסיאטל עם שבת בין ראש השנה לבין יום כיפור עם הרבה בני משפחה שמגיעים לפגוש אותנו שם.
לפני הכל - ספורט במקום הראשון בימים האחרונים!
פורט2פורט בשישי - הייתה שחייה בקבוצה עם חברים, קצב מאוד רגוע, המון עצירות, המון קישקושים, המון כייף וכמובן, חיבוק אמצע.

שבת - רכיבה באזור בני ציון - כל המרץ שלא הוצאתי במשחה, הוצאתי ברכיבה של 1:30 עם מהירות ממוצעת שלא ראיתי כמעט שנה! (גם איטי אך שיא בשבילי בשנה האחרונה!)
והבוקר - התחלת השבוע בים. היה מצחיק. עשינו בריכות של כ180מ'. התחלתי הרבה מהבריכות בספרינט בנסיון לעשות דראפטינג על הרגליים של מישהו מהיר בקבוצה. התחלתי ממש בטירוף!, והחזקתי כ10-15 שניות! אך נהניתי וצחקתי אתו! המשך הבוקר בהוראה, ו1:30 פילאטיס... ואז הגעתי להתחיל לארוז.
זהו מחר בערב אנו טסים!
שתהיה לכולנו שנה טובה, אריגת והגשמת חלומות!

חג שמח! שנה טובה
נסיעה טובה!!

נשמע כמו ספורט של כיף חיים
איזה כיף!
ונשמע שאת הולכת לעשות חיים.
אחלה סיפתח לשנה

&nbsp
שמרי על עצמך! תהני המון!

למעלה