קצרים ליום ראשון - שבוע טוב!

susieada

New member
קצרים ליום ראשון - שבוע טוב!

בוקר טוב! (ורטוב...)
יום נעים לכולנו!

קבלת החלטות

אתמול יצאתי לרוץ, אחרי שבוע נטול מעש (מלבד לשמור על ילד חולה והעומס הפיזי הכרוך בכך). התוכנית היתה לרוץ 5 ק"מ ולפגוש את הילד ובן הזוג בגן משחקים חדש ליד הים. היתה ריצה נחמדה, מיליון רצים בטיילת ככה שאפילו מצאתי את מי לעקוף.
אבל בסיום הריצה לא מצאתי אותם - מתברר שבדרך הילדון פצח במרד והם בערך 500 מטר מהבית. אז הארכתי את הריצה כדי למצוא אותם, ובינתיים העניינים הסתדרו (עד המרד הבא) ושוב הארכתי... ובסופו של דבר יצא 6.5 ק"מ ולא 5.
ובהמלך הריצה קיבלתי החלטה - יש לי עוד בערך שנתיים עד ההריון הבא (לפי התוכנית, כן?) ואני רוצה להפיק מהן משהו, אז אני רוצה לרוץ יותר, והזמן לכך הוא בבקרים. כמו שהעניינים מתנהלים עכשיו, אני לא מתקדמת, וזה מתסכל נורא.
אז אמנם היום קמתי עם כאב ראש, אבל מחר אני באמת - באמת - רוצה לצאת לריצה כבר.

susieada

New member
אהבת הריצה טמונה עמוק בלבך!

כמה טוב לך הריצה. כמה טוב לקבל החלטה.
לא קל לטפל בילדים הקטנטנים, מאמץ פיזי ונפשי, כרוך בשעות הקדשה, שכמובן אנו בחרנו בדרך ולא היינו מוותרים עליה.
שהילדון ירגיש יותר טוב וכאב הראש שלך יחלוף במהרה!
יום נעים עם מחשבות נעימות לתוכניות למחר בבוקר!

susieada

New member
קמתי הבוקר לשחייה!...

כל הציוד ערוך מאתמול בערב. בדקתי את אתר הקבוצה - האימון מתקיים.. אך wave forecast מראה גלים של 2מ' (טוב גם ביום שישי כשמצאנו ים פלטה). גשם זולף. התכתבות במסרים עם מאמן. לא ביטל את האימון, אך כתשובה לשאלה שלי - "הים מתאים לשוחים או לגולשים?" ענה לי "גבולי" והציע לוותר... חזרתי לישון עוד שעתיים וכמובן כשנכנסתי למיטה, לפחות הגשם פסק... דווקא הייתי מוכנה לשחות הבוקר וחסרה לי. אך לא הייתי מוכנה לנסוע לתל אביב רק כדי לתרגל כניסות ויציאות מהים...

עכשיו בדרך לפילאטיס ויום עבודה.

susieada

New member
אחכה לים יותר מזמין....
אולי אצליח להשחיל בריכה מחר..

טוב שהיה לי פילאטיס היום. קצת להפעיל את הגוף!

שבוע 8 לתכנית אימונים התחיל... 8 ק"מ ריצה!

היה נהדר!
&nbsp
&nbsp
וגם, עם ובלי קשר - עשיתי צעד משמעותי מאוד וחשוב לקראת הגשמה של אחד מהדברים שאני חולמת ומתכוונת להגשים ולעשות, ולעסוק בו בדרך זו ואחרת

susieada

New member
צעדים להגשמת חלום נשמע נהדר!!! בהצלחה!

ויופי של התמדה בתוכנית. התחלה של שבוע 8! תהני!

למעלה