מחנה אימונים
שבתי ממחנה האימונים לקראת הישראמן של קבוצת TRIHARD של תום מרמרלי, המאמן שמכין לי את התכנית לתחרות.
פעם ראשונה שאני במחנה אימונים בן 3 ימים בעומס כזה. יצאתי לדרך כבר ברביעי בצהריים כשאני עדיין מקוררת, מנוזלת מאד ועם מחזור עצבני ביותר. ירח מלא קידם את פנינו בים המלח, ובחמישי בבוקר נסענו לחצבה כדי לצאת משם לרכיבה הראשונה. שנועדה לדברי המאמן לרוכבים חזקים בלבד. הובהר לי מראש שאני אהיה כנראה בין החלשים שם. 118 ק"מ כולל מעלה העקרבים, מכתשים, ירוחם, דימונה, שוב מכתשים וחזרה לחצבה. העליה למעלה העקרבים קשה, אבל הירידה בחזור קשה לי הרבה יותר, נגמרו לי הידיים... בקטע שבין מעלה העקרבים לירוחם, הפלטון תפס תאוצה ומצאתי את עצמי רודפת לשוא אחרי הפלטון המתרחק. המאמן אסף כמה נושרים כמוני והוביל אותנו עם הלשון בחוץ, חששתי להיות אחרונה, לשמחתי הצלחתי לחמוק מהמיקום המבאס הזה. אמנם אימון ולא תחרות, אבל ממש מבאס אותי להיות אחרונה, גם אם כולם מסביב אריות. מירוחם והלאה כבר היה קל יותר, למעט הירידה של מעלה העקרבים כאמור. התכנית היתה לשחות בבריכת המלון הבלתי מקורה עם חליפות. הספיקו לי 4 בריכות כדי להבין שאני בסכנת היפותרמיה, יצאתי מהמים ובכך תמה סאגת השחיה שלי למחנה הזה. לא הזלתי דמעה על כך.
אימון הריצה בערב היה חזק, אך אני, עם עוורון הלילה שלי, התקשיתי לרוץ כך, מה גם שלא יכולתי לראות את הקצב בשעון, ורק בחצי הדרך נזכרתי איך מפעילים את תאורת הצג. המאמן רץ איתי סט אחד של טמפו והצמיד אלי רץ נוסף להמשך הדרך. בסופו של דבר השלמתי את האימון בקצבים הנדרשים ועם תובנה, שאני חייבת לדעת איך מפעילים תאורה קבועה בשעון, אם קיימת אופציה כזו, וגם לתרגל כמה ריצות בחושך עד הישראמן.
היום השני למחנה החל בעליה מים המלח לערד, עליה בקצב חזק, המשיך בקטע נג"ש במישור רותם ואחרי הרכיבה- ריצה בקצב טוב. לא הרגשתי כלל את יום האתמול ברגליים. לעומת זאת- ההצטננות לא הלכה לשום מקום.
היום השלישי שוב החל בעליה לערד- אבל בצומת חתרורים פנינו אל מישור רותם, רכבנו לכל אורכו עד צומת צפית, הלוך ושוב פעמיים וחזרה לים המלח לריצה ארוכה. גם היום הזה עבר עלי בכיף, בקצב טוב ובתחושה טובה למרות הנזלת שסירבה להתייבש. סיימתי מורעבת ואחרי טבילה במי הקרח של הבריכה לרענון הרגליים, מיהרתי להתקלח ולצוד המבורגר ענק (נדמה לי שזו הפעם הראשונה בחיי שאני אוכלת המבורגר במקדונלדס, האופציה הכי קרובה למלון
).
הקבוצה הענקית היתה אוסף של אנשים נחמדים, הארגון היה טוב, האוירה היתה מעולה, נעימה, פשוט 3 ימי כיף! קצת הצטערתי על כך שאין לי אפשרות להתאמן איתם יותר בגלל המרחק הגיאוגרפי. מצד שני בהכירי את עצמי- גם כאן ישנה קבוצת טריאתלון ממש נחמדה, ואני עדיין בוחרת להתאמן עצמאית, לרוץ ולרכוב היכן שבא לי...
עכשיו אני צריכה להתאפס. קצת קשה לחזור למציאות.