קצרים ליום ראשון

susieada

New member
קצרים ליום ראשון

בוקר טוב ותקוות לימי שקט ובטחון, רוגע לנפש.

עיריית תל אביב תפצה את משפחת הנפטר בחצי מרתון

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3636973,00.html
&nbsp
אלוהים, מה זה הטימטום הזה? שאם הוא היה חייב להציג אישור רפואי הוא לא היה מת?!
בתור רצה ועו"ד אני מזדעזעת מהגישה הזאת שמסירה כל אחריות מבני אדם על חייהם (סליחה, משאירה להם 30% אחריות).

susieada

New member
בדיקה ארגומטרית לא מגלה את הכל...

אני מכירה 2 אנשים שנפטרו למרות כישורם המוכח בבדיקה ארגומטרית.. אני תומכת בבדיקה הזאת השנתית - נותנת לנו תמונת מצב בהשוואה לשנים קודמות, כן מגלה לנו בעיות מסוימות, אך גם לא מבטיח מניעה ב100% מקרה עצוב כמו שהיה בתל אביב ב2011...

בגלל פסיקות כאלה ארגונים מכסת"חים את עצמם

למשל רשות שמורות הטבע שמרוקנת בריכות במקומות פתוחים בטבע כדי שאנשים לא יטבעו ויתבעו.

החזרתי את עצמי לשיגרה בלי לשים לב

מפה לשם, החל משבת שעברה, בה רצתי עם חברים ריצת שטח על שביל ישראל - 10 ק"מ, ביום ראשון עשיתי אימון כוח, בשני רצתי 10, בשלישי נחתי, רביעי רצתי 9 ק"מ+ אימון בטן+ 100 סקווטים, חמישי אימון כוח מלא, שישי מנוחה, שבת ריצת 15....

נראה לי שלאט לאט מתחילה ומצליחה לחזור למשטר ולתכנית האימונים שלי.
היום מתכננת להספיק אימון כוח מלא (יש לי תכנית אימונים מסודרת...), נפלא מה שסט משקולות ומתקני כושר מתחת לבית מסוגלים לספק לי

ורק נשאר לקוות לשבוע שקט, בשורות טובות, ושישובו כל החיילים שלנו בשלום

(טל, שהעיפה לעצמה סטירה והעיפה את עצמה החוצה לפני שבוע בחזרה לאימונים, כי אם חברים בבאר-שבע יכולים, אז כנראה גם אני יכולה. העיקר לנשום עמוק ולהקדים לשעה 5 בבוקר, בה הסבירות שחמאס יציק לי נמוך יותר...
)

susieada

New member
שבוע אימונים מלא!

כנראה שהסטירה שנתת לעצמך עבדה... גם לצאת ב5 בבוקר לוקח מישמעת ומוטיבציה! כל הכבוד על חזרה לתוכנית!

Loony Moony

New member
ממש מעריכה

איך שנכנסת ככה לכל העסק בלי להתבלבל, ממש כל הכבוד.
מה עם הקפוארה?

הקפואירה בהפסקה...

מכל מני סיבות...
אבל כמו הרבה דברים בחיים, לא שוכחים את זה

&nbsp
בינתיים אני רצה... כיף לי לרוץ ויש לי המון יעדים שבא לי לכבוש

susieada

New member
מה קורה עם ימי הראשן בים??

בשבוע שעבר הים היה סוער.. אך אחרי התלבטות נשארתי וצחקנו בין השחיות הקצרות. היה טוב לנפש. הבוקר שוב קמתי מוקדם, נסעתי לת"א, חניתי.. ולא היה אפילו רמז של הקבוצה.. בימים אלה אני לא מרגישה נוח בלשחות לבד, אפילו עם הRoadID שלי (
), אז חזרתי הביתה. הסתכלתי שוב על לוח האימונים וגיליתי מה שלא ראיתי אתמול בערב.. העבירו את השחייה לחוף אחר... אוי! עוד דוגמה של "רואים, קוראים ושומעים מה שמצפים.." לפחות היה לי 1:30 שך פילאטיס..
חיבוק לכולן.

Loony Moony

New member
דברים טובים קורים

איזה כיף לדעת שאני יכולה. בדרך כלל מעדיפה לשחות בערבים אך מכיוון שמחר בערב לא אספיק לאימון שחיתי בבוקר.. מזג אוויר כיפי ובריכה נהדרת באוניברסיטת תל אביב (אני רק חושבת שלא שחיתי במסלול הנכון, פעם הבאה נתקן).
הבריכה הארוכה גרמה לאימון לרוץ יותר מהר, וכך עברו להם שלושה ק"מ (נשארתי עוד עשר דקות כדי להשלים). מה שכן, בערב כבר נהייתי די עייפה.. כיף שהשחייה זורמת בטבו בזמן האחרון, מה שקצת חבל שממש כאבה לי הבטן ארחי האימון (נשימה לא נכונה). חוץ מזה קצת התחברתי לאנשים במסלול הקבוע בערב, קבוצה זורמת ומפרגנת!
&nbsp
חוץ מזה היתה אתמול ריצה שסגרה שבוע עם שישה אימונים (שתי ריצות, פעם אחת אופניים, שלוש פעמים שחייה). אמנם בלי מטרה אבל גם בלי לחץ, ככה אני אוהבת.. לדחוס אימונם וגם חברים ומשפחה..

susieada

New member
אימונים לשמם.. כי את יכולה!

כייף לשמוע על האימונים. 3ק"מ שחייה מרחק מכובד לאימון!
גם אני אוהבת את הבריכות של 50מ' (כשאין לי מים פתוחים)... פחות בריכות לספור וניתן להיכנס לזרימת השחייה.
וכי כייף - אימונים כאורח חיים בריא, כי טוב לנו, טוב לך, כי את יכולה!
פה ושם יש מטרות, אך בעיני המוטיבציה הטובה ביותר לטווח ארוך היא לשם ההנאה והתחושה הטובה.
כל הכבוד!

למעלה