קצרים ליום ראשון

מור שלז

New member
להתחיל את השנה עם שיפור

מוזר לי מאוד להתחיל את השנה ללא פעילות, ללא ריצות, אבל זה מה שקרה.
מצב הכתף שלי לא היה משהו אחרי הנסיון לשרוד את מרוץ הטיפוס באמלפי, והחלטתי פשוט לאפשר לה כמה שיותר מנוחה.
וסוף סוף יש שיפור, אם כי עדין כואב.
מקווה בקרוב לחזור לעצמי, ולחזור להתאמן
&nbsp
ובינתיים שנה טובה לכולן

מכינים לימונדה

לכבוד השנה החדשה, בן הזוג הביא הביתה וירוס צננת. אחרי כמה ימים נדבקתי ומהר מאד שחר הצטרף לחגיגה. אז בבוקר שבת הצטרפנו לבן הזוג לריצה ("בשבילו זה שחרור, בשבילי זה ארוכה"), כי הנחנו ששחר גם ככה לא ירצה לעשות הרבה. והוא אכן ישב יפה בעגלה. אני לא אגיד שהוא נהנה, כי הוא לא ממש נהנה משום דבר אתמול, אבל היה לו בסדר גמור.
לי היה קשה מאד. אמנם האף נפתח אחרי כמה דקות ריצה אבל בכל זאת לא ישנתי טוב בלילה, והגוף היה חלש. לא מצטערת שיצאתי, יש גם ריצות כאלה.

מור שלז

New member
אויש! תרגישו טוב! לימונדה זה מעולה להצטננות

הרבה ויטמין C ...

&nbsp
וברצינות - כל הכבוד לך על היכולת לקחת פעם ועוד פעם את הלימונים האלו שהחיים מפילים עלינו ולהפוך אותם ללימונדה.
לא פשוט!
ובמיוחד לא כשחולים
&nbsp
תרגישו טוב!
כולכם...

ש ג ה

New member
חדשה
מד צעדים מומלץ

היי בנות טוב להכיר
רוצה להתחיל ומחפשת מד צעדים מומלץ ונגן MP מומלץ
שיהיה קטן איכותי ופשוט - וגם איפה לקנות
רב תודות

עשיתי על זה מחקר קטן בעבר

ולא מצאתי תשובות חד משמעיות. כלומר, נראה שכל מדי הצעדים הם לא מדוייקים בערך באותה מידה. omeron נחשבים חברה טובה אבל הם מדוייקים יותר ממד צעדים שעלה דולר וחצי באתר סיני? לא יודעת. גם לא ברור אם זה משנה, כל עוד זה אמור לדרבן אותך לזוז. יש אותם בבתי מרקחת אצל הרוקח.
לגבי נגן MP לא יכולה לעזור.
מה שכן, לרוב האנשים יש היום סמארטפון ויש אפליקציות מעולות למדידת מרחק (וכן קלוריות וכל מה שמעניין אותך) כמו runkeeper, endomondo ועוד, וכמובן שאפשר גם להאזין למוזיקה בסמארטפון.

ש ג ה

New member
מקווה שבבית מרקחת עולה 175

שזה המחיר שעלה לי (omeron זה מה שקניתי בסופו של דבר ממש לפני מספר רגעים... אימפולסיבית :))
יש לי חכם אחד אבל מעדיפה להתנתק ממנו... הגזמתי
לגבי MP מצאתי sandisk עכשיו צריכה להחליט אם ספורט או רגיל ואיפה לקנות
לגבי נעלים יש לי סקוניק שלא טובות לי, בדקתי היום NB במחיר שהתחיל ב-600 ירד ל-500 ויש אתר שבודקת את האמינות שלו שירד גם ל-400
זהו מה שנשאר זה להתחיל ולא להפסיק... אני מזדקנת במהירות הגוף שלי רך כמו הגוף שהיה לסבתא שלי והכושר שלי מדרדר בקצב מפחיד
תודה רבה :)

meedas

New member
אם יש לך סמרטפון

הוא יעשה את שני הדברים עבורך (יספור צעדים וינגן לך מוזיקה)
&nbsp
אם הטלפון "טיפש", תוכלי למצוא את הפריטים האלה באתרים כמו דיל אקסטרים. אלו מוצרים פשוטים ולדעתי האישית אין טעם להשקיע הרבה או להסתבך יותר מדי בחיפושים.
&nbsp
אם בהמשך תחליטי להתקדם למדידת מרחקים, מהירויות ו/או דופק, יגיע הזמן להשקיע קצת יותר
&nbsp

מור שלז

New member
ברוכה הבאה

מצטרפת בחום להמלצה של meedas: אצלי הסמרטפון גם מודד צעדים וגם משמש כנגן.
הסיבה לזה היא שאני מסתכלת על טלפון כאביזר בטיחותי בריצה - למקרה שקורה משהו אפשר להזעיק עזרה (ואגב, כדאי לשים רשומת ICE למקרה חירום)
ומכיוון שממילא אני לוקחת טלפון לריצה, אני כבר משתמש בו לכל מה שתיארת - מדידת צעדים, מרחק, מוזיקה וכל מה שמסביב.
(אגב, אני גם אוהבת לשמוע ספרים תוך כדי ריצה).
&nbsp
במידה ואת מחפשת משהו ייעודי - מסכימה שוב עם meedas. למשל בעלי אקספרס תוכלי למצוא את הדגמים הבאים למד צעדים:
http://www.aliexpress.com/w/wholesale-pedometer.html
ונגני MP3:
http://www.aliexpress.com/category/63710/mp3-player.html
&nbsp
ושוב ברוכה הבאה

טוב לראות אותך כאן איתנו...
&nbsp
מוזמנת להשאר כאן ולשתף אותנו בהתחלה שלך: בהצלחות, בקשיים, בשאלות ובנצחונות הקטנים שבדרך. כי יש משהו בתמיכה הזו, ביחד הזה שעוזר כל כך להתחיל וגם להתמיד

meedas

New member
שבוע טוב

מי התעוררה היום שעה באיחור..? אני פקחתי עין, הצצתי בנייד של בן זוגי וראיתי שרק חמש בבוקר. שמחה וטובת לבב התהפכתי להמשיך לישון, ואחרי 5 דקות התעורתי בבהלה כשהטלפון שלי התחיל לנגן את צלצול ההשקמה שלו. אז מסתבר שאצלנו אחד זז והשני לא. מזל.
&nbsp
בעבודה כבר פעמים נאלצתי חצי להתנצל על מחסור בחוויות רכיבה מרגשות מסוף השבוע. כולם הניחו שאני ארכב הרבה כראוי לסוף שבוע ארוך. בפועל זה היה חג של עצלנות וחוץ מריצה סמלית בחמישי בבוקר, לא היה בו שום דבר שמזכיר פעילות גופנית. התמקדנו באכילה ומנוחה - לגוף ולנפש
&nbsp
באופק קורץ יום כיפור - כרגע מחכים לתחזית מזג אוויר ואם לא יגיע חמסין כנראה נצא לרכב כביש בבוקר ה"חג" - הכי כיף כבישים ריקים

מור שלז

New member
לפעמים טוב שהשעון מחליט בשבילנו על עוד קצת שינה...

ובכלל חג של "עצלנות" נשמע לי מנוחה נפלאה... הרווחת!
והשלב הזה שבעבודה את נאלצת "חצי להתנצל" - רק מעיד על כמה שאת אקטיבית ופעילה! אשריך!
&nbsp
בהצלחה עם רכיבת יום כיפור (מודע שאני קצת מקנאה.... נראה שהשנה אני לא אוכל לרכוב ביום כיפור) - תיהני גם בשבילי

tom696

New member
כיף לאייפל ובחזרה - סיכום חודש

חודש שלישי של התמדה, כמעט. שלושת השבועות הראשונים של החודש עברו כמתוכנן - 4 ריצות ו-2 אימוני חיזוקים בשבוע. השבוע שכלל חופשה בפאריז כלל רק 3 ריצות מתוכן 2 ריצות בפריז ואימון חיזוקים בודד.

הנק' החיוביות החודש (סדר אקראי) - חודש נוסף של התמדה, השתתפתי במירוץ, ארוכה של 20 קמ מזה הרבה זמן, חופשה כיפית במיוחד, מזג אויר שעדיין מאפשר לרוץ.

פחות חיובי - שובם של כאבי הבטן. נקווה שהם הבינו שהם לא יוזמנים והתקפלו חדרה.

שנה טובה!

מור שלז

New member
אין על ריצה בפאריז
יופי של דרך לפתוח שנה חדשה

טוב לקרוא על החזרה לשגרה שלך, על ההתמדה כבר החודש השלישי.
זר לא יבין זאת, אבל מי כמונו הרצים מחפשים את השגרה הזו, ובמיוחד כשכל שאר הדברים מסביב משתנים.
&nbsp
ופאריז - בכלל נשמע חלום

&nbsp
כאבי הבטן - מקוה שגם הם יסתגלו לשגרה הזו וייעלמו מעצמם.
&nbsp
שנה טובה!
כמה כיף לשמוע ממך כאן

melon

New member
דוקא נחמד לרוץ בחורף לפעמים

לא מזיעים
ויוצאים אדים מהראש והגוף כשעוצרים ברמזור
וכולם מסתכלים עליך במבט מוזר (כי יוצא לך "עשן" מהאוזניים שמציצות מהכובע)

למעלה