קצרים ליום ראשון

susieada

New member
קצרים ליום ראשון

בוקר טוב! שבוע טוב!
שבוע עם הרבה נקודות חיוביות וכוח להתמודד עם השאר!

susieada

New member
מגעיל - אולי תכתבי מכתב מחאה לעיריית חיפה!

וגם לאתוס...

melon

New member
קרציית נעליים שכמותי

אני מרחמת קשות על המוכרים שנאלצים לנסות להתאים לי נעלי ריצה. פשוט קשה לי עם זה ...
אז אחרי שאני מודדת חצי חנות , וזה מרגיש פה וההוא מרגיש שם, אני יוצאת עם זוג נעליים חדש - רק כדי לחזור למחרת ולהחליף לזוג הראשון שמדדתי
נכון שאני מבאסת ?

הזוג שלקחתי הביתה נוח מאוד , אבל כבד משמעותית מהזוג הנוכחי וממה שקראתי והתרשמתי - ממש ממש לא מתאים לאימוני מהירות וריצות מהירות שזה הכיוון שלי. בשאיפה.
הזוג הראשון היה טיפה פחות מרופד אבל עדיין הרגיש טוב וממש קל משקל.

גילוי נאות : זה פעם שנייה שאני עושה את זה ... גם פעם קודמת חזרתי אחרי יום ויצאתי משם עם נעלים פצצה (שהפסיקו ליצר כמובן)

susieada

New member
אם לא קרצייה, תקבלי נעליים לא מתאימות!

באמת חבל שכל פעם שמוצאים דגם מתאים... מפסיקים ליצר אותו...

תתחדשי - שיהיו לך קלות ונוחות!

אני ממש מזדהה

יכולה לעבור על כלללללל הנעליים בחנות, זה לא טוב פה וזה לא טוב שם. וזה אחרי שהוצאתי את הספידות והכנסתי מדסים ושיניתי את השריכה של 7 זוגות... אבל בסוף כשמוצאים זה נוח!
טוב שנותנים לך להחליף.
היום אני כבר באה לחנות עם רשימת דרישות (רחבות אבל לא ניו באלאנס, ולא אסיקס, אפשר גם נעלי גברים, ניטרליות, וכו וכו) ואז לרוב זה מצמצם את העניין ל-2 זוגות ואין לי ברירה. וכמובן לרוץ עם הנעליים בחנות.

susieada

New member
עצלנות? עייפות? שמירה על הבריאות?

לא משנה מה הסיבה, שוב דילגתי על אימון הים ב6:15 הבוקר (למה העבירו אותו רבע שעה מוקדם יותר? התחושה כשעה שלמה!). היה כייף לקום ב7, במקום ב5!

פיצוי עם 1:20 פילאטיס - הכל קל ומותאם לגב ומפרק הירך הכואבים... יצאתי בסדר, מרגישה יותר טוב. טוב שיש מגוון פעילות ושאפשר לבחור מה עוזר, מה קורץ, מה מושך, מה מתאים!

לילה טוב וחלומות פז.

למעלה