קצרים ליום ראשון

susieada

New member
קצרים ליום ראשון

שבוע טוב!
שבוע התאוששות.
שבוע טייפר.
שבוע חורפי עם שמש?
יום נעים לכולנו!

susieada

New member
רק פילאטיס היום... גם טוב!

ים כמעט פלטה! תענוג אחרי ימי הסערה וגלים של 4מ' שבוע שעבר!
אך הקבוצה עייפה אחרי מחנה אימונים גדוש אתגרים... אז הם נחים.
אני מאוד מעדיפה לא לשחות לבד בים. קל לי לישון מאוחר... אולי אחר הצהריים? מחר עם דני? לוותר ולדעת שאני מוכנה לאילת בתחום השחייה? אך אני רוצה. שוחה לא כי אני "צריכה" אלא כי אני אוהבת!

סינגל ראשון אחרי... מיליון שנה

בסופ"ש התארחנו אצל המשפחה בזיכרון יעקב. היה לא קל, הילדון עם תופעות לוואי של חיסון שפעת, וכרגיל, שיניים שיניים שיניים. מרגישה שאני צריכה עכשיו עוד איזה סופ"ש כדי להתאושש, אבל יש לי דד-ליין ליום שלישי אז נחכה בסבלנות.
בבוקר שבת יצאתי לריצה עם גיסי. בצעד הראשון כבר התנשפתי ממש (אסתמה, עליות ובוקר קריר), אבל אח"כ המצב השתפר ככל שאני והבחוץ התחממו. יצאנו לריצה בשמורה שיש לו מטר מהבית. הוא כמעט לא רץ שם, כי יש לו זמן לרוץ רק בלילה. וזה מסביר למה הלכנו לאיבוד (הוא הלך לאיבוד, אני רצתי אחריו). השטח היה קצת בוצי ומדי פעם עקפנו שלוליות, אבל לא ברמה שמפריע. ואני לא יכולה לספר הרבה על הנוף כי לא ממש נשמתי.
בשלב כשלהו עשינו אחורה פנה ואז לקיצור חתכנו דרך שביל ישראל, שבאזור הזה הוא סינגל (שביל צר). ממש, אבל ממש נהניתי. אין על ריצת סינגלים! בכל צעד הפתעה חדשה, פה סלע, שם שלולית. והמון, המון זמן לא עשיתי את זה. גם הוא שמח לשמוע שאני נהנית, חשב שאני בטח מקללת אותו על בחירת השביל. ביקשתי שיעשה שיעורי בית ולריצה הבאה - רק סינגלים!
עוד קצת התברברות וחזרנו הביתה, אחרי 7.5 ק"מ סה"כ, אבל עם בוץ עד הברכיים.

susieada

New member
שהחיינו! חזרה לסינגלים!!

וגם, רצת מספיק, בתנאים מאתגרים, שהרגשת את האסטמה שלך!
כמה כייף לך לחזור לשטח אמיתי, לסינגלים עם הפתעות כל צעד! עם בוץ עד הברכיים!, עם שותף לריצה, עם שמירה אוהבת לשחר!
שהילדון יעבור את התקופה הנוכחית של שיניים במהירות האפשרית!

perach22

New member
עכשיו כבר ערב...

לא היה זמן כל היום להגיב ,
עכשיו אני די מאוששת, כלום כבר לא כואב,אתמול בערב גם עשיתי הליכת התאוששות של כ -6 ק"מ וכשיצאתי אליהן הייתי די כאובה ותפוסה
ולא בטוחה מה אני באמת מרגישה, חזרתי די משוחררת ומחויכת. והבוקר כבר קמתי די מרוצה מעצמי שעברתי את החוויה הלא פשוטה הזו...
ובתחושת אופטימיות לגבי ההמשך.
אפילו קבעתי רכיבה למחר עם חברה, לא עליתי על האופניים כבר שלושה שבועות, מקווה שיעבור לי בשלום.
סוזי הלואי שהייתי יודעת לשחות בים, הייתי מתלווה אליך בשמחה. במיוחד שאת רושמת ים פלטה, זה נשמע מגרה..
חחח
עכשיו אני מתחילה לנסות לבדוק איך אני משיגה מנוי בכניסות בודדות לאחד ממרכזי הספורט עם בריכה במודיעין
כדי להתחיל להתאמן גם בשחיה.

אז שיהיה שבוע נפלא, המון בריאות לכולם ובעיקר שמחה בלב.

susieada

New member
התאוששות כמלכה!

הליכה שמחררת. קביעת רכיבה למחר!
ביום ים פלטה אחר, בואי נפגש! (אני כבר עם חליפת שחייה, כי קר לי. יש לך?) אשמח לשחות איתך!

אתמול בבוקר - 5 לשחרור באילת. היום בצהריים 10 ועוד שיא...

הייתי בחופש גם היום.
10 ק"מ ריצה בטיילת ונמל ת"א.
54:10.7 דק'. יותר מהיר מהתחרות האחרונה שלי, והרגשתי נפלא. לא התאמצתי **מידי** ולא השתוללתי.
הרגשתי פיקס.
&nbsp
איזה כיף לסיים את היום הזה ככה

חופש נהדר זה היה. כן יירבו!

susieada

New member
התאוששות בקצב מהיר!

בהשוואה לתוואי המדברי, רחובות ת"א יחסית קלים לך! כל הכבוד!!
מרגישים את האושר בכל מילה!

melon

New member
שעתיים בחדר כושר

בגלל זה :

לא רואים בתמונה אבל המדרכות מכוסות שיכבה עדינה , יפה וחלקלקה של קרח. מתכון בטוח לרגל או יד שבורה.
שעתיים חולקו ל4 יחידות של חצי שעה, במהלכן צפיתי בסדרות קומיות מיושנות שמשודרות בראשון בבוקר
(זוכרות את "על טעם ועל ריח" למשל ? או "צער גידול בנות" ? ). היה נוסטלגי.

וואו, צער גידול בנות

זאת עדיין סדרה טובה או שזה משהו שפג תוקפו?
בכל אופן, כבוד על שעתיים בחדר כושר!

melon

New member
התיסרוקות ....

הנפוחות האלה, במיוחד של הנשים והילדות.... , אבל גם הגבריות זה לא יאמן ...
מה זה ? באמת היינו הולכים ככה פעם?
זאת סידרה חמודה וטובה לחדר כושר : קצב איטי, בדיחות צפוייות וסוודרים איומים.

tom696

New member
לא שרדתי...

חשבתי שהפוסט שלך יעודד אותי להחזיק מעמד על המסילה שעתיים. אבל אחרי קצת פחות משעתיים קמלתי. סחטיין עלייך.

פה עוד אין שלג אבל אולי בקרוב..

למעלה