קצרים ליום רביעי

melon

New member
סידרת מירוצי הסוודר המכוער (לכבוד חג המולד)

זה מה שעושים כאן בימינו : חוש הומור, סוודר מתאים והרבה
.

התכונות שהופכות סוודר למתאים למירוץ :

* ניתן במתנה ע"י סבתא או אמא או החמות
* צבעי ירוק, אדום. אפשר ניצנוצי חום וצהבהב.
* מכיל אחד או כמה מהמוטיבים הבאים : איש שלג, פתיתי שלג ,עץ ,כוכב, צבי,פעמון, דובי, סנטה או גמד דמוי סנטה - עדיף כולם יחד

* ממוקם בימים רגילים בארון במדף התחתון, הפנימי מאחורה.
* כפתורים גדולים מוזהבים או מעץ - בונוס

אין צורך לכוון את הגרמין. המרחק , בערך 5 קילומטר. אבל זה לא חשוב. כמה כבר אפשר לרוץ עם סוודר מכוער בכל מקרה ? ההכנסות בדרך כלל הולכות לאירגוני צדקה שונים

אז מה יש לנו שם : אירוע חברתי, ריצה, בירה תרומה לקהילה וימי חסד לסוודר של סבתא.

http://theuglysweaterrun.com/gallery/

melon

New member
לא רצה - אין לי סוודר כריסמס

מקסימום חנוכה ....

susieada

New member
איזה כייף ברוח החג ולמען צדקה!

והכל סביב ספורט!

בארץ, לפני הרבה שנים, ערב לפני אליפות ישראל בטריאתלון, ניסו להביא את המנהג של "מירוץ תחתונים" האירופאי (לפני תחרויות איש ברזל). כולנו בתחתונים ותחפושות תחתונים עם פרסים מצחיקים. כלי נגינה, צעקות, קרניבל. היה כייף אך לא נקלט. הפסיקו אחרי 3-4 פעמים. תחתונים? למה לא? למחרת אנו הטריאתלטים מתרוצצים בבגדים צמודים חשופים.

גשם גשם אבל מה זה החום הזה?!

קמה מאוד מוקדם לאימון ריצה, שמים שחורים ומעוננים וגשם שירד עד לפני זמן לא רב. אבל שאני יוצאת לרגע החוצה מכה בי גל חום מטורף....
לובשת גופיה וטייץ קצר מעל חולצה ארוכה ונוסעת. מיד אחרי החימום נשארת בגופיה למרות שהכל רטוב רטוב מסביב.

היום היו טסטים - ל800 ו1600. זמנים ממש טובים, אווירה מצוינת מה עוד אפשר לבקש!

Springy

New member
למרות המזג אוויר הבלעכס הזה

את נשמעת כאילו את כל כך נהנית מהאימונים. אני יודעת שלא יוצא לי כמעט להגיב בימים אלה - אבל אני כל כך נהנית לקרוא אותך, יש משהו כל כך בריא בגישה שלך לספורט וכל כך משמח בהנאה שלך ממנו. ממש עושה לי מצב רוח טוב בימים מעוננים אלה!

מור שלז

New member
משהו טוב קורה ...

כמה טוב לקרוא אותך בימים אלו.
האימונים, הקבוצה, הגישה שלך - כל אלו ביחד משתלבים לפאזל נהדר שמראה כמה שטוב לך. כמה שמצאת את המסגרת שמתאימה לך, את המקום שמתאים לך, את מה שעושה לך טוב.

אז מה פלא שהזמנים שלך היו טובים לטסטים?
בפאראפרזה על פרסומת מלפני כמה שנים שממש אהבתי (לשם שינוי):
"את הכי טובה כשאת עושה את מה שעושה לך טוב!"

מור שלז

New member
עוד נצחון קטן על הפחד

בימים אלו אני בעיקר מנסה לצבור לעצמי נצחונות קטנים וחוויות חיוביות על האופניים.
המטרה היא לחזור למצב שהאופניים עבורי הם מקום בטוח וכיפי. מקום שעושה לי טוב.

והבוקר, שוב אימון כפול: חלק ראשון אימון שהעברתי לקבוצה שלי, ובחלק השני חזרתי להיות מתאמנת מן השורה על האופניים.
אימון האופניים הבוקר היה בראש ציפור, מקום שפעם הייתי מבלה בו שעות על האופניים, ולאחרונה אני בעיקר חוששת בו, בגלל כמות התאונות הגדולה.
התחלקנו לקבוצות קטנות, ואני מראש ניסיתי להודיע שאני אהיה בפלוטון משלי, רק לא לעשות דרפטינג.... המאמן הציע שאני אתחיל בפלוטון הקטן, ואז אם ארגיש שזה לא מתאים אמשיך לבד. אבל שלפחות אנסה...
וכך היה. התחלתי עם הפלוטון, עם המון חששות, ואני ממש מרגישה איך כל הגוף שלי מתקשח על האופניים, הידיים כואבות מרוב שאני אוחזת חזק (חזק מדי), אבל אני תופסת גלגל.
לאט לאט ההרגשה משתפרת ואני חוזרת ונהנית מהחברותא המיוחדת הזו שנוצרת בפלוטון של אופני כביש. נהנית מהמהירות. נהנית מתחושת הביחד.
שעה אחרי ואני מגלה שהחזקתי שעה שלמה בפלוטון שרכב במהירות 30-32 קמ"ש. עוד נצחון קטן על הפחד

Springy

New member
נצחון גדול!

וחשוב כל כך, בימים אלה של אי ודאות וחוסר יציבות. שמחה בשבילך וגאה בך!

מור שלז

New member
תודה

אכן הנצחון הזה מתעצם במיוחד בימים כאלו של אי ודאות וחוסר יציבות.
ותודה שאת כאן לשקף לי את זה ולהזכיר לי כמה שזה לא מובן מאליו...

susieada

New member
לאט לאט את מגרשת את החושך של הפחד.

כל ניצחון קטן (ולדעתי רכיבה של שעה במהירויות האלה, בפלטון, זה ניצחון גדול) מוסיף לביטחון והנאה שלך. שרק תמשיכי לצבור ניצחונות כאלה.

susieada

New member
הופתעתי!

חזרתי לאימון הפונקציונאלי הקרוע, אחרי 3 חודשי הפסקה, ו... היה הרבה יותר קל ממה שחששתי!!

בהשפעת התרופה הייתי מתנשפת ומתנשמת והשרירים היו מתכווצים. חתושת החולשה הביאה אותי להפסיק את האימון האהוב עלי ולהתמקד בחיזוקים אחרים, הרבה פחות עצימים. מתחת לשרביטו של המאמן שלי, לא הפסקתי לעבוד על חיזוק והיום, כשהחלטנו שאני מספיק חזקה כדי לחזור לאימון המיוחד הזה, הופתעתי ושמחתי לגלות ש"יכולתי." וכבר הבנתי בסוף האימון, שלא יכאבו לי השרירים ב3 ימים הבאים... היה טוב לחזור. אני עדיין לא עשיתי את כל החזרות באימון, אבל כמעט כולם. וכמובן עם משקולות קלות יותר מאחרים, אך הצלחתי!! תחושה נהדרת! וזה היה אחרי 40דק' אימון שחייה בבריכה...
כייף!!

לילה טוב לכולן.
חלומות פז.

מור שלז

New member
יש הפתעות שקורות למי שעובדת קשה בשבילן

כמה טוב להגיע ולחוות הפתעה שכזו, כמה טוב לדעת שלעבודה המתמשכת על החיזוק יש תוצאות.
האמת שאת מעודדת אותי! עכשיו שאני לא מצליחה כמעט להגיע לאימון הפונקציונלי, להמשיך לבד בבית עם החיזוקים.

למעלה