קצרים ליום רביעי

צ ל י ל 8

New member
בוקר אור

נכנס לי ג'וק ממש חזק לקנות שעון גרמין.
מישהי יודעת מה ההבדל בין הדגם 210 לדגם 220 (חוץ מהמחיר?
ה-220 עולה 250$ או 1600 ש"ח בארץ וה-210 עולה 185$ או 1200 ש"ח בארץ).

תודה

tom696

New member
סקירה של מוריד הגשם

http://www.dcrainmaker.com/2013/11/garmin-forerunner-depth-review.htm

טבלת השוואה של שני הדגמים (יש גם בסוף הסקירה)
http://www.dcrainmaker.com/product-comparison-calculator?type=watch&ids=3084,19940#results

מתווך הסקירה (קראתי רק בראשי פרקים) -

The FR220 is of course the successor to the FR210. The most noticeable aspect (aside from weight) though is really thickness. In particular though towards the base of the unit. You can see how the first bit of the FR210 watch band as it leaves the display is still a portion of the unit and added bulk, whereas the FR220 doesn’t have any of that extra bulk.

Like the previous Garmin FR210, I think that for 95% of runners out there, the FR220 covers everything you’d need in a GPS watch – from data tracking to easy uploading. It’s really only if you want a bit more data on the screen at once, or a bit more detail on things like Running Dynamics, that I’d recommend looking at the FR620 instead.

tom696

New member
קופון מוריד הגשם

למוריד הגשם יש קופון שמסתובב ברשת (לא מצאתי בחיפוש מהיר) שנותן הנחה של 10-15%. זה לא מוזיל משמעותית את המחיר אבל זה גם משהו.

חוץ מזה, מדובר בדגמים חדשים יחסית (אני חושבת שבערך מחודשיים בשוק) יכול להיות ששווה לחכות קצת, שהשוק "יספוג" את השעונים והמחירים ירדו / יהיו מבצעים ואולי יהיו שעונים יד שניה במצב טוב (mint condition) לקנות במחירים זולים יותר.

צ ל י ל 8

New member
הבעיה היא המכס שיהיה צריך לשלם

כרגע המחיר באיביי עומד על 300$+ לשעון עם חגורת דופק.
אני גם לא יודעת כמה כדאי מצד שני לקנות באינטרנט בגלל האחריות.
זו ממש דילמה, כי המחיר באינטרנט נמוך משמעותית
ממש כמעט חצי מחיר ממה שנמכר בארץ.

בסוף אסתפק בטח ב-210. גם משהו..

Springy

New member
ממליצה לשקול רכישה בארץ

לעתים השעונים האלה מתקלקלים ואז השירות בארץ במסגרת האחריות נפלא - פשוט מחליפים לך לחדש. לרפרנס, ה610 שלי כבר הוחלף פעמיים...

צ ל י ל 8

New member
נשמע לא טוב...

אבל תודה על ההערה. האחריות היא הדבר שיש לו הכי הרבה משקל ללמה לקנות בארץ וגם, ככה ביננו, הזמינות. אני מאלה שאם הם רוצים משהו, אין להם סבלנות לחכות שיגיע בדואר

קיץ 2011

New member
משום מה בתמונות השעונים האלו תמיד נראים

כל כך עדינים....

עם היד הדקיקה שלי כל שעון שנראה מקסים ועדינים בתמונה נראה עלי כמו איזה ממותה.

טוב שיש לי תירוץ

הייתי שמחה לשעון כזה, אבל כמות הספורט שאני עושה לא מצדיקה הוצאה כזו

צ ל י ל 8

New member
אני יודעת ששעון כזה ייתן לי עוד יותר מוטיבציה

(לא שחסר לי כזו כרגע).
אני מאמינה שזה הרבה יותר יעיל וכיפי מלרוץ עם הסמארטפון הענקי הזה על הזרוע

מור שלז

New member
שלוש פעמים כי טוב וגם...

עוד בוקר של אימון משולש:
אימון טכניקה וחיזוקים שהעברתי לקבוצה - לא ממש אימון בשבילי, אבל עדיין ממלא סיפוק.
משם לאופניים, לאימון מהיר יחסית. לא העזתי לשבת בפלוטון הגדול (ראש ציפור זה מקום שאני די חוששת בו מפלוטון) אז עבדתי לבד, ושמרתי על מהירות יפה. לקראת סוף האימון כבר גיליתי שנוצרה אחרי רכבת נאה עם כמה טרמפיסטים.
ואז לאימון עליות בריצה שלי (בדרך כלל אני עושה אותו ברביעי בערב, אבל הערב יש לי עוד כנס, אז אני לא אספיק).

סך הכל בוקר עשיר ומגוון, מלא סיפוק ואדרנלין...

אז למה
?
כי שוב באימון העליות הופיע לי קוצר נשימה וצפצופים. בשבועות האחרונים זה קורה לי בצורה די קבועה בכל אימון פרטלק או עליות ומתחיל להדאיג...
נראה שהגיע הזמן להתייעץ שוב עם רופא הספורט (פעם קודמת שזה קרה לי, בזמן בדיקת מאמץ, הוא הרגיע אותי ששלושה שבועות אחרי דלקת סימפונות זה טבעי ונורמלי, אבל עכשיו כבר עברו 3 חודשים...)

צ ל י ל 8

New member
כיף לקרוא על האימונים

אבל אל תשחקי עם הבריאות. לכי למומחה ריאות אולי.

susieada

New member
3X טוב... מצוין!

אהבתי את רכבת הטרמפיסטים שנוצרה אחריך.
אוי. חבל לשמוע שאת עדיין "מצפצפת" בעליות ופרטלקים... מסכימה איתך. הגיע הזמן לפנות שוב לרופא.
יקירה. תשמרי על עצמך.
חיבוק ומקווה שהכנס היה מענין.

היה קר, היה חשוך, היה קשה

בדיוק מה שפולניות אוהבות

אימוני יום רביעי, ממוקדים לקראת החצי מרתון, הולכים ולאט לאט מרגישים את העליה בקושי. אינטרוולים ארוכים, בשטח משתנה (קצת אספלט, קצת עליות, קצת דרך עפר, קצת ירידות). חשוך וקר מאוד היום......אבל כיף! הרגשה השיפור משמעותית ביותר, אני רואה קצבים שלא הכרתי ומרגישה בהם טוב.

וללא קשר אני מתנצלת על ההעדרות שלי בימים האחרונים - במילה אחת "תעודות"......איך כבר עברה לך חצי שנה אין לי מושג אבל טירוף התעודות מורגש ביותר!

melon

New member
פולניות

לא משתפרות ולא נהנות. אז את לא ממש פולניה.
נשמע שאת ממש נהנית עכשיו וזה כיף לקרוא.

תנועה B

New member
בוקר מלא באור

אני מוכרת לוותיקות הקבוצה ופשוט התגעגעתי אז חזרתי לביקור

כבר כמה ימים שאני מציצה פה, אחרי תקופה ארוכה שלא הגעתי לפה. שמחה לראות ותיקות לצד "חדשות", מוכרות יותר וקצת פחות.
שמחה להתעדכן מחדש.
אני שייכת לקבוצת טרי' בצפון, שלמעשה את רובה אני פוגשת רק בסופי שבוע. באמצע השבוע מתאמנת בעיקר לבד.
הרבה מהחברה' הם אנשי ברזל או חצי מה שגורם לחוויית אתגר ותקווה... שאולי גם אני מתישהו...בינתיים רק נרשמתי שוב לאיגוד הטרי'. בינתיים כי כבר כשנה אני סוחבת פציעה בכף הרגל וטרם מצאתי מציל עבורה ועבורי.
בינתיים עשיתי מדרסים במדיקס (הגעתי על לת"א לפגוש את יוני ירום ולעשות שם מדרסים). יש הקלה ועדין קצת מיחושים.
רצה בעיקר על המסוע בחד"כ (שגם זה שינוי עבורי כי אני מתגעגעת לריצה על הכביש "שלי"), שוחה ורוכבת.
מקווה שאוכל להתחרות בטרי' הבאים. מקווה.
בינתיים שמחה לחזור לכאן. גם פה (כמו שכתבתי בעבר) היה עבורי בית חם ואוהב.
התגעגעתי, אז חזרתי.
נעמי

מור שלז

New member
נעמי
כמה טוב לראות אותך כאן

גם אני מאוד שמחה שחזרת הביתה. התגעגעתי כל כך

כמה טוב לשמוע על האימונים שלך, על הקבוצה (אני זוכרת כמה שחיפשת קבוצה), על השחייה והריצה.
מזדהה מאוד עם המפגשים עם הקבוצה רק בסופי שבוע, ובאמצע השבוע בעיקר לבד.... ככה התאמנתי רוב השנים.
החלמה מהירה עם הפציעה בכף הרגל
כל הכבוד על הנחישות עם הריצה על המסילה בחדר כושר - בעיני זה דורש המון כוח רצון. ניסית אולי ריצת שטח? אני גיליתי שהגוף שלי מסוגל לרוץ והמון בשטח - ומעט מאוד על אספלט. אם את מסוגלת לרוץ על מסילה (שהיא רכה יותר מאספלט), אולי גם השטח יעשה לך טוב?

למעלה