קצרים ליום רביעי

גברת ע

New member
איזה בוקר...

מרגישה כאילו מישהו עבר לי על הגוף והכה אותי עם נבוט... אבל זה עייפות/כאב כייפי שכזה, של אחרי עבודה טובה וחזקה...

אחרי שראשון שני הייתי צריכה מנוחה בעקבות הסופש הספורטיבי.
אתמול עשיתי אימון פונקציונלי 30-45-60-75-90
מה שבעצם זה אומר שיש 5 סיבובים ובכל סיבוב 5 תחנות: תחנה ראשונה ברפיס-בוקס גאמפ, תחנה שנייה TOES TO BAR, תחנה שלישית חתירה עם TRX, תחנה רביעית וול בול עם סקווט, תחנה חמישית פטיש על גלגל.
כל סיבוב מבוסס על זמן כלומר סיבוב ראשון עושים 30 שניות בכל תחנה, סיבוב שני 45 שניות בכל תחנה וכן הלאה..
בהתחלה זה נשמע פשוט, מה זה 30 שניות כל תרגיל או 45 שניות אבל איפשהו לקראת אמצע (תחילת) הסיבוב השלישי, מתחילים להרגיש את הכל.
כמובן שאחרי זה עוד אימון טבטה של טרסטרים (ירידה לסקווט ותוך כדי עליה מסקווט דחיפה של משקולת כלפי מעלה).
התפנקנו בסוף עם קצת תרגילי בטן.

ידעתי שאם אני אגיע הביתה אני סתם אנשנש משהו לא בריא ולא יהיה לי כח להכין כלום אז קניתי לי ולאמא שלי מנה של שיפוד הודו עם מנה גדושה של סלט ואחרי מקלחת חמה שהייתה מעולה לשרירים שהתחילו להיות מאוד מאוד מורגשים, צלילה למיטה החמה ושינה כלכך טובה.

היה כואב, היה מעייף, היה מאתגר, אפילו קצת מתסכל (יש לי נטייה לראות מה אני לא יכולה ומה אני לא מצליחה) אבל היה כיף.

היום ריצה קלילה בערב ואולי מחר עוד יום מנוחה...

מור שלז

New member
תענוג לקרוא אותך ככה!

זה באמת עייפות/כאב כייפי שכזה.
במיוחד אחרי התקופה המתסכלת של הניתוח וההשבתה הארוכה שעברת בעקבותיו - כמה טוב לקרוא אותך חוזרת לעצמך ובגדול.

את מתארת נפלא את הדברים

האימון נשמע מאוד מאוד קשה
אהבתי את המשפט: "היה כואב, היה מעייף, היה מאתגר, אפילו קצת מתסכל (יש לי נטייה לראות מה אני לא יכולה ומה אני לא מצליחה) אבל היה כיף." - זה מראה עד כמה הרגשות מעורבים בכל הקשור לספורט.
מאחלת לך ריצה נפלאה היום ומנוחה ראויה מחר.

susieada

New member
הכייף בכאב ועבודה קשה!

את חוזרת לעצמך. את חוזרת!! נכון, מתסכל עדיין לחוש את ההבדל של לפני התקופה האחרונה ועכשיו...
אך.. איזה אימון קשה!!! 30 שניות זה קשה ועוד הגעת ל90!! כל הכבוד!
תהני מהריצה הקלה ועוד יום מנוחה מחר.

מור שלז

New member
"רק לא להיות חולה עכשיו!"

הבוקר היה בתכנון אימון משולש: שש בבוקר אני מאמנת את הקבוצה שלי, ומשם ממשיכה עם חלקם לאימון אופניים בעצימות בינונית ואז ממשיכה לבד לאימון ריצה שלי - אימון עליות.
האימון הזה הוא אחד מאימוני המפתח שלי בשבוע, חשוב כמעט כמו הריצה הארוכה, ולכן חשוב לי לעשות אותו.

אבל מראש החלטתי אחרי ההרגשה הרעה אתמול שאני מקשיבה לגוף ולא נלחמת בו.
התכנית המקורית היתה לעלות על האופניים ולעשות את האימון הבינוני, לצאת לריצה אחרי, ומקסימום אם אני ארגיש שאני לא במיטבי - לוותר על העליות.

בפועל, כבר תוך כדי האימון שהעברתי הרגשתי שאני לא במיטבי, הרגשתי רע.
נראה לי שהוירוס שמסתובב בביתנו בימים אלו מנסה להתלבש גם עלי, וזה ממש לא הזמן להיות חולה. לא עכשיו. לא היום.

אז ויתרתי על שני האימונים המתוכננים וחזרתי הביתה לנוח ולנסות להתאושש לקראת המשך היום שמצפה לי (5 ראיונות בשלוש חברות שונות
).

"רק לא להיות חולה עכשיו!" זו המנטרה שלי ליום הזה...

יום נפלא לכולן

susieada

New member
מקווה שהמנוחה עושה של שלה...

ושתחזיקי כל וירוס בקטן וקצר ולא פוגע.
בהצלחה בסדרת הראיונות שלך היום!! 5 זה המון - להשאר עירנית, מקשיבה, עונה, מציגה את עצמך הכי טוב שאפשר.
לא פשוט.
תרגישי טוב!

תרגישי טוב!

מקווה שהראיונות עברו מצויין ושהבשורות הטובות יזרמו אליך בהקדם...
די כבר עם הוירוסים האלה. הנושא מוצה עד תום!

אתמול

רצתי כמעט 2 ק"מ, רצוף! הליכה קצרה ושוב ק"מ. מקווה בקרוב להגיע ל 3 ק"מ רצוף. שוב תודה על התמיכה והעיצות!
עכשיו צריך לחשוב איך אני מצליחה לשתות תוך כדי (זה מה שגורם לי לעצור).

כל הכבוד!

לגבי השתיה, בעלי רץ עם בקבוק ביד, לי זה פחות נוח כי היד שלי מאוד קטנה (ככה זה אצל גמדות בגובה שלי....חחח). נסי אולי זה יסתדר לך.

ושוב המון בהצלחה בהמשך הדרך

susieada

New member
פשוט מחייכת אליך! התקדמות נהדרת!

בקשר לשתייה, בקבוק עם פיה שמסובבים אותה, או מושכים אותה בשיניים, הכי קלות לי במהלך פעילות. לא משפריץ ונפתח ונסגר בקלות. יש גם בקבוקים עם רצועה ליד, כדי להקל על האחיזה.
תמשיכי להינות!

צ ל י ל 8

New member
מוקדש באהבה לרצות הפורום ולעוסקות בספורט בכלל

התגלגלתי. אני מוצאת את עצמי בסרטון, חוץ מעניין המים והעובדה שאני רצה 10% מהמרחק. כל גלינג בסרטון הוא 5 דקות שלי בערך

תהנו

גברת ע

New member
אני מוצאת את עצמי בשלב 5 באופן תמידי

בכל ריצה לכל מרחק, איכשהו תמיד מה שעובר לי בראש זה מה עשיתי אני עומדת למות מה עשיתי אני עומדת למות

susieada

New member
סרטון נהדר! עדיין צוחקת!

אוהבת את ה5 דק' שלך כל גלינג... עוד מעט יהיה כל 6 דק'.

שגרה, ממש לא רע!

כבר כמה ימים אני מרגישה שאין לי מה לכתוב - אימונים טובים מאוד, ריצות זורמות, רכיבת שטח, שחיה ארוכה....פתאום קלטתי שזה מעין שגרה ואולי בגלל זה אני לא מרגישה שזה משהו מיוחד לכתוב עליו. אבל במחשבה שניה, דווקא בגלל זה, דווקא בגלל תחושת השגרה זה טוב ומיוחד.

אז זהו היום בבוקר אימון ריצה עם הקבוצה אינטרוולים של 1.6 קילומטר, בשטח, בעליות, קצב מצויין - ירח שהעיר את הדרך ולא היה מאוד קר.

מאושרת שזו השגרה שלי!

susieada

New member
איזו שגרה מקסימה!! תהני!

ואימון האיטרוולים שלך נשמע קשה, ועשית אותו בקצב מעולה!!
כייף לראות את הירח ולא קר מאוד.

למעלה