קצרים ליום רביעי

susieada

New member
הטריינר עוזר

אימונים קצרים בשבועיים האחרונים. הטריינר עוזר לשחרר אחת מנקודות הלחץ על עצב. אז חצי שעה טריינר קל, קצת קדנס גבוה ועכשיו מקלחת, ארוחת בוקר ועוד מפגשי הכנה לטריאתלון נשים.

יום נעים ולכולן!

ממה מיה

New member
בחזרה ליער

אחרי העדרות ממושכת חזרתי היום ליער.
היה קר וחשוך, אבל אחרי 15 דק' התחיל להתבהר.
מצאתי בקבוצה מישהי שמוכנה היתה לרוץ בקצב הצב שלי והיה כיף לרוץ בשתיים.

צ ל י ל 8

New member
ביער ביער ביער נרקוד נרקוד

את לא מפחדת לרוץ במקום כזה מוקדם בבוקר, או שלא היית לבד?

ממה מיה

New member
ריצת יער של רצי מודיעין

הגיעו המון לריצה, אבל זה עדיין אומר שאני לבד כי אני רצה בקצב של צב..
מצאתי לי שותפה אתמול אז היה מעולה.
בדר"כ לא רצה לבד ביער החשוך

להתחיל רכיבה באפס מעלות

זה כואב, קשה ושוב כואב... עין השופט, מד הטמפרטורה אינו מתבלבל- אפס מעלות! כל השכבות שעליי, ויש לא מעט כאלה, אינן מונעות את כאבי הקור באצבעות הידיים, הקור חודר מבעד ל-2 זוגות כפפות ואנחנו רוכבים ומייבבים. עוצרים בדרך לחמם את הידיים הכואבות רצח מתחת לבתי השחי, ממשיכים עם הכאב הנורא הזה, עם חוסר התחושה באצבעות, ואני נשבעת שאני עוברת מכאן ועד האביב או הקיץ לרכיבות צהריים... רק אחרי 40 דקות מתפוגג הכאב ואפשר להתחיל להנות מהרכיבה. קפה כרגיל בגבעת עדה, גם סחלב חם ואז מקלפים שכבות כי כבר התחמם מעט, וחוזרים מול המזרחית הערה, אבל לפחות כלום כבר לא כואב...

נשמע קררר וכואב

ונשאלת השאלה למה באמת?!
אני בעד רכיבות צהריים או פשוט להשאר בפוך ביום שכזה

ובכן...

למה? כי הפרטנר שלי לרכיבות אינו יכול לרכוב בצהריים, ואני מעדיפה לרכוב איתו מאשר לבד. גם החברה נעימה, גם הליווי הטכני מרגיע. בכלל אני מעדיפה להתאמן בבוקר ולא לשבת על קוצים כל היום, חשוב רק על האימון שצפוי לי. יחד עם זאת, אני שוקלת את צעדיי ביחס לרביעי הבא. אולי ארוץ בבוקר ואצא לרכוב בצהריים, כדי להמנע מסבל מיותר.

למעלה