קצרים ליום רביעי

susieada

New member
תכנון היום...

מפגש קשור לטריאתלון נשים - אינטנסיביות מתגברת! ואחר כך לבריכה...

perach22

New member
בוקר אור, סוזי לשאלתך מאתמול...

הפעם השניה כי טוב היתה אחר הצהריים כאשר הלכתי בפעם הראשונה להתאמן על טריינר בחדר הכושר,
בהוראת קואץ לנסות לרוץ 20-30 דק' בקצב 10...
וכמובן שניסיתי, הצליח לי בעיקר ב קצב 9.5, וכמה דקות בודדות ב 10, היה לי מאוד מוזר לרוץ על המסילה...
אבל מצד שני יש יותר שליטה על הקצב...
בכל מקרה קואץ אמר שכדאי להסתגל לעניין כי זה ישולב בתכנית האימונים לחצי שנוקשת בדלתי...

שיהיה יום רביע טוב כאתמול...

susieada

New member
פעמיים כי טוב מעולה!

אני אוהבת את "חצי הנוקשת בדלת"!
אם היינו מצליחות להשלים אימון חדש בקלות בהתמודדות הראשונה... האימון לא היה מאתגר.

תהני מהשילוב החדש!
חיבוק.

כתבה נחמדה של דנה צימרמן

מ bikepanel על רכיבת אופניים בהריון.
אני משתתפת בכמה שורות.
דנה משכילה להציג השקפות שונות ובחירות שונות מבלי להיות שיפוטית.

תיהנו.

אני רכבתי עד חודש שמיני

ואז מדריכת ההכנה ללידה ובן הזוג חברו יחד להוריד אותי מהאופניים. החשש העיקרי היה נפילה. בסך הכל בחיים נפלתי הרבה יותר פעמים מהרגליים מאשר מהגלגלים. אבל הרגשתי שיאללה - עוד חודש (וחצי) - אני יכולה לוותר על זה.
החשש התממש דווקא בחודש רביעי - אחרי שליש ראשון מובחל עליתי על האופניים, וברכיבה הראשונה נפלתי (לא משהו רציני), וכשרציתי לקום נתקעה לי הברך (מיניסקוס מקולל). אז זה נגמר במוקד...
החוויה הזאת הבהירה לי שאני חייבת לשמור על כושר, כי בלי שרירים שאר האיברים שלי לא ממש אוהבים להשאר אחד עם השני.

susieada

New member
כתבה מענינת ומזל טוב לאיה פלוטו!

תודה יערה.

אני רכבתי מעט בהריון - בכלל רכבתי מעט..(לפני המון שנים!), אך גם שחיתי עד הימים האחרונים.

ריצה *בלי* עגלה

מסתבר שזה ממש קל וכיף! במיוחד כשלא חם, ואין רוח פנים. מומלץ ביותר.
אחרי שהתבאסתי מכל השלטים של מרתון תל אביב ברחובות... אני מצטערת, אבל זה ממש עושה לי עצוב בלב שאני לא יכולה להשתתף (ואם הייתי יכולה, כנראה שלא הייתי משתתפת, אבל מה זה משנה?)
רצתי רק 15 דקות והיום הרגליים עייפות, אז לא בטוחה אם ארוץ שוב היום. ומחר העיר במצור - אולי בערב תהיה לי ריצה.
כל כך מתגעגעת ל*שיגרה* של ספורט. כל כך כל כך כל כך.

susieada

New member
כמו שמוציאים את החיות מן הבית ופתאום הוא גדול

ריצה בלי עגלה - קל וכייף!! כל הכבוד על ה15 דק'. את עייפה. הרגליים עייפות, אך הנפש פורחת יחד עם שחר.
כל כך מבינה את הבאסה של הגעגועים לשיגרה של ספורט והעצב לראות אלפים מתכוננים לריצה במגרש ביתך...
חיבוק.

צ ל י ל 8

New member
רצתי שלשום 6 ק"מ

ובכלל לא תכננתי את זה. רני קצת חולה, שיעול וקוצר נשימה, אז חשבתי שאני רק ארוץ את הגשר ליד הבית שיהיה אימון עליות ומקסימום נפסיק. כשהתחלתי לרוץ לא הבנתי למה כ"כ קשה לי לנשום ורק אחרי שניות נפל האסימון ו "הא.. שכחתי שאני חולה"
אז אחרי שעשיתי את הגשר הלוך ושוב (שזה 3 עליות כ-1.6 ק"מ) והרגשתי לא רע, בחרתי לפנות ולהמשיך בריצה "עד שלא אצליח לרוץ יותר, כמה שאני יכולה". והמשכתי לרוץ, והמשכתי לרוץ ורצתי את כל השכונה הלוך וחזור וגיליתי שכבר רצתי 5 ק"מ, אז מה? לא נעגל ל-6 אחרי שאני מנסה לעבור את מחסום 5 הק"מ כבר שבועיים ולא מצליחה? המשכתי כמו גדולה. חצי הקילומטר האחרון כבר היה קשה אבל שאני אוותר ?!?
כמו ענקית, בלי לתכנן, חולה - כבשתי את היעד ב-48 דקות רצופות

כמובן שאחרי שהפסקתי לרוץ השתעלתי כמו סוס (למרות שדרך כלל אני מתחילה להשתעל אחרי הריצות שלי) אבל כן, בהחלט הייתי גאה מאוד.

susieada

New member
כל הכבוד!! שיא חדש!

ומה תוכלי לעשות כשאת בריאה?!!
תשמרי על עצמך.

susieada

New member
כן. הכל אפשרי אך עם עליות וירידות בדרך

אף לא עלייה ליניארית...
חיבוק!

למעלה