קצרים ליום רביעי

susieada

New member
קצרים ליום רביעי

בוקר טוב! יום זורם מלא דברים אהובים!

perach22

New member
בוקר אור ויום נפלא

אני נמצאת במנוחה מאז מרתון תל אביב, עם קצת דלקת בפסיה לטה... במותן,
היום כבר מרגישה הרבה יותר טוב, אבל דר אמר לחזור באיזי לפעילות,
וגם הראה לי תרגילים לעשות... יום שישי פילאטיס... ומקווה שבוע הבא להתחיל לחזור שוב...
אמר שזה משהו רגיל אצל רצי ארוכות... וצריך לדאוג להגמיש את המקום....
ואם יחזור שוב ישלח אותי לפיזיו.
טוב שקואץ בא מתחום הרפואה האורטופדית לפחות אני יודעת שגם בחזרה הוא יודע מה צריך לעשות...
בינתיים מנצלת את המנוחה להכנת תחפושת לנשף של העבודה...

מתגעגעת לריצה... זה חסר לי...

שיהיה יום נפלא, נטול אבק....
והמשך שבוע כייפי...

חיה לי מיום ליום

החיים שאחרי הישראמן ממשיכים לחייך אלי. בשבת אכן יצאתי אחה"צ לריצת סינגלים נפלאה, רגע לפני השקיעה, לנער את השרירים מרכיבת העליות של הבוקר.
בראשון אימון ריצה וחיזוקים עם הקבוצה, הים היה מדהים אבל לא בא לי לשחות בקור ועם מדוזות (ויש כאלה בשפע כרגע). בשני תחת שאריות של אובך, אימון אינטרוולים עם הקבוצה. בתחילה חששתי שאין לי כח, גם הייתי מאד מנוזלת (עדיין...) ובתחושה שאני די מקוררת מאז מוצ"ש. הלחץ הקבוצתי עשה את שלו ויצאתי לאינטרוולים של 1500 מ' כל אחד, כולם מהירים יותר מכפי שהתבקשתי. רק על האחרון ויתרתי, אבל גם 5 חתיכות כאלה זה בסדר. בצהריים שחיתי להנאתי בבריכה ריקה לגמרי. ביום שלישי רכיבה במסלול של ימי ד' מעין השופט לבא"ח גולני וגבעת עדה. לשם שינוי יצאנו ב-9 מעלות ולא ב-0 עד 2 מעלות, כך שלראשונה מזה זמן רב לא כאבו לי שם האצבעות מקור... רכיבה כיפית עם קפה וסחלב חם באמצע, והחיים יפים. הבוקר ריצה עם השכן בסינגלים במסלול הבית, והפעם הפתעה: בחורשת הארבעים, במסגרת עבודות לדילול הצמחיה למניעת שריפות, נחשפו שטחים שהיו מוסתרים מהעין. בעליה התלולה מהסינגל אל בניין השירותים, הבחנתי לפתע בתעלות ביצורים, שכמותן כבר ראינו בשויצריה הקטנה. התחלנו לשוטט בתעלות וגילינו רשת מסועפת של תעלות ושוחות שנחפרו כנראה במלחמת העולם השניה (מישהו סיפר לי על תכנית "מצדה" של הישוב היהודי להגנה מפני פלישה גרמנית). אני כבר יודעת לאן אקח את הבנות לטיול בקרוב... המשכנו בריצה בסינגלים היפים שלנו, מקשקשים כל הדרך עד שכל הטוב הזה נגמר ונאלצתי למהר לבית המשפט.
קצת מדגדג לי לרוץ במרתון ירושלים. את המרתון המלא פסלתי הפעם, כי לא בא לי לרוץ לאט, ואין מצב לתוצאה מהירה כרגע. את חצי המרתון, המאמן שלי מעדיף שלא ארוץ כרגע, אלא שאבוא וארוץ 10 ק"מ כמעין מבחן מהירות. אני ממתינה עם ההחלטה עד הרגע האחרון... בינתיים פשוט נהנית לרוץ, לרכוב ולשחות ללא מטרה.

תוכנית לריצת 10 עד כה: 0% השלמה

אז בשבת החלטתי לרוץ 10 בעוד חודש וחצי, והנה עברו להם 3 ימי אובך, ובתור אסמתטית זה בלתי אפשרי. נוסיף לזה פשושון עם חום/שיניים, ותבינו שהספורט היחיד שלי עד כה היה מנשא למרחקים ארוכים (ואני לא מזלזלת חס וחלילה).
הלילה היה זוועה (שחר קם כל שעה, כשהוא הצליח לישון בכלל), ואני תוהה אם היום לצאת לרוץ אחרה"צ או שאחרי שינה טרופה עדיףלא לאתגר את הגוף.

תני לעצמך זמן

אין לך ברירה אלא לזרום לפי מה שהחיים מכתיבים לך. ריצה על גוף עייף מאד מזמינה צרות כמו נפילות ועיקום קרסול, מצד שני אין כמו ריצה כדי לנקות את הראש, גם בימים הכי קשים.

תוכניות לעתיד

או מה עושים עכשיו אחרי ת"א....
האמת חוזרים לאימונים, התחלנו להגדיל מרחקים בבריכה, היום אימון טכניקה בריצה
והמאמן פרס לפנינו את התוכניות לעתיד, הרבה כיף מחכה שם.
רוצה לחזור לרכיבות, לקראת טרינשים וטריאתלון אשקלון.

איך אומרים לגמרי דבש וכיף!

melon

New member
זה מה שכיף

שתמיד יש תיכנונים עתידיים מרגשים. מסתכלים קדימה
עתיד קרוב או רחוק , שחייה או ריצה או רכיבה - הכל כיף ומרגש.

למעלה