קצרים ליום רביעי

ניצחון מסויים על רגשות האשם

זה לא ממש קשור לספורט אבל זה כן קשור לנושאים שעולים פה על למצוא זמן ומקום לעצמנו על אף רגשות האשם.
אני עדיין עם גרון כואב וממש לא ישנה מספיק. מסתבר ששחר לא מוציא שיניים ולא בטיח - יש לו אפטה בפה... אז די הרבה שעות שינה מתבזבזות על העניין הזה.
אבל בפן החיובי, אתמול הלכתי למסיבה במשרד של בן הזוג, בירה טובה ומוזיקה סבבה, רקדנו ונהנינו. חזרנו כמעט בחצות ומצאנו ילד שמשחק עם סבתא שלו כבר שעתיים. והיה בכי, כי שתיתי יותר מדי בשביל הנקה, אבל לא הרגשתי רע עם עצמי. הרגשתי שמגיע לי לצאת ולהנות. אז יהיה בכי, סליחה. גם אני פה. ותוך רבע שעה הוא התרצה, לקח בקבוק ונרדם.

tamark4

New member
אם היה יונק היה ישן עוד יותר טוב...

איתך במאבקך הצודק.

חבל לבזבז כזה אלכוהול איכותי על ילד כזה קטן

מה הוא מבין אם הבירה היתה של ג'מס והיה ויסקי טוב?
חוץ מזה, אין כמו רבע של שעה בכי היסטרי להרדים תינוק לכמה שעות יפות (אתמול הוא התעורר כל שעתיים והיום ישן 4:30 ברצף!)

melon

New member
דיייייי

>>>>> חוץ מזה, אין כמו רבע של שעה בכי היסטרי להרדים תינוק לכמה שעות יפות

מזל טוב. את נשמעת כמו אמא לשלושה ! התחלת להפנים את עובדות החיים

אלכוהול משובח, ערב זוגי ו4.5 שעות שניה

לגמרי נשמע מצוין!

ותודה שאת כותבת את הדברים, זה לגמרי לא מובן מאליו

susieada

New member
טסה הלילה +

Shalom all,

As you all know, I have thyroid cancer, which sometimes bothers me and usually doesn’t. I had a series of radiation treatments in February, which were very helpful in reducing pain.

The bump on my head, though, continues to grow, so I am having an operation to remove the tumor on May 13 (soon!).

I will be in the hospital, Ichilov, 2-3 days, with full return to physical activity a month later. My plan is to do the 2.5k walk of the Women’s Triathlon as part of an amami relay team, on May 31!  (a factor in the timing of the operation).

This causes some changes in my availability to write on the Forum and run errands for the Women’s Triathlon. I hope to return to full, non-sports, activity as soon as possible.

Continuing to celebrate life! I leave tonight for Los Angeles, CA, for my high school class' 50th reunion. What fun. I’ve been in contact with some of my friends over the years. I wish EVERYONE to reach their 50th with friendship, health, sport!

With love, blessing and joy of our freedom!
Susie

יפעת 12

New member
Best of luck

Dear Susie,
I'm sure I speak on behalf of all the women in this Forum and in general, when I'm sending you the best of luck in the operation on the 13th ( u know it' s a lucky number in the Jewish religion) and I'm sure you will return to your usual shape in no time at all. you are one hell of a women with great power and amazing , positive thinking and personality.
As for the reunion, enjoy it, have a save flight and come back soon.

melon

New member

לוחמת אמיצה ומעוררת השארה שכמותך ! אין כמוך ! זן נדיר ומיוחד.
תהני ותחגגי בלוס אנגלס, אני לא חושבת שיהיו שם הרבה אנשים שהספיקו כל כך הרבה דברים ב- 50 שנה כמוך . לא מזמן כבשת את ישראמן כחלק משלישייה מיוחדת , וכמובן הטרינשים שמעבר לפינה ! חגיגה של ספורט לנשים. בשנים האחרנות הצלחת לסחוף כל כך הרבה נשים שהעיזו לנסות והצליחו.
אני בטוחה שיש לך עוד פרוייקטים ברשימה....

תאגרי כוחות ואנרגיה. מאחלת לך שהניתוח יעבור הכי טוב שאפשר ושההחלמה תהיה מהירה ושתתחזקי מהר. הפורום יחכה לך בסבלנות עם פרחים וחיבוקים ענקיים מכל הלב.

שלום

כתבתי כאן מזמן מזמן, מעדכנת, התחלתי לללכת בחוץ עם אחת האפלקציות, נחמד אך קשה יותר מהליכון:)
שאלה של מתחילות, עד כה רצתי עם מכנסים ארוכים 90% כותנה כבר חם, וניסיתי מכנסים מנדפים אבל ממש לא נעים לי. יש המלצה למכנסיים שיהיו מנדפים, אבל לא מגרדים? וכך גם חולצה (לא גופיה), רצווי עם מקום לבקבוק מים?
תודה

ניסית טייטס?

הם לא אמורים לגרד. אני רצה עם חצאית, שיש לה טייטס מלמטה, מאד נוח ולדעתי גם מאד יפה.
לא מכירה חולצות עם מקום לבקבוק, אבל את יכולה לקנות חגורת מים או תיק מים (או לרוץ עם בקבוק ביד).
כל הכבוד על היציאה החוצה, מבטיחה לך שדי מהר זה יהיה יותר קל מהליכון.

אני דווקא אוהבת יותר טייץ מכותנה טובה

אני קונה טייץ כותנה מרשתות בגדים איכותיות ורגילות, לא מיועד לספורט. מרגיש לי נעים יותר בנקודת החיכוך בין הרגלים. עוברים עשרות כביסות וממשיכים להיות מעולים.

תודה לכן, על ההמלצות והחיזוקים

מחפשת חצאית, לא מצאתי בשום מקום:) אפשר לשאול איפה קנית?
כותנה - אנסה.

גברת ע

New member
אני קניתי עכשיו בנייקי בנמל תא

שתי חצאיות, אחת ממש מתוקה וורודה כמו של סמבה או משהו כזה חחח

מגה ספורט/ורטהיימר/אדידס (יש שם חצאית טורקיז/כתום מדליקה)/ נייקי

יש בבילו סנטר ברחובות חנות עודפים של נייקי אפשר למצוא שם אחלה דברים במחירים טובים, יש חנות דומה בחולון לפי מה שאני יודעת

hagitdasit

New member
תודה על ההמלצה, אני קניתי

חצאית טורקיז בספורט ורטהיימר... גם אחותי קנתה משם טייץ לריצה. יצא לנו דיל טוב לשנינו כי שילמנו עם הכרטיס הטבות של מזרחי שיש לה..זה נתן לנו משהו כמו הנחה של עשר אחוז אני חושבת.

למעלה