קצרים ליום רביעי יום נפלא לכולן ובהצלחה לכל מי שירוצו בהר לעמק יהיה כיף1
מ מור שלז New member 14/5/14 #1 קצרים ליום רביעי יום נפלא לכולן ובהצלחה לכל מי שירוצו בהר לעמק יהיה כיף1
מ מור שלז New member 14/5/14 #2 עדכון סוזי מכיוון שסוזי עדכנה כאן וסיפרה על הניתוח, אני מרשה לעצמי לעדכן ולספר שדני מוסר שהניתוח עבר בהצלחה מרובה. סוזי מרגישה טוב ונמצאת בהשגחה. ממשיכה להחזיק אצבעות ושולחת גם מכאן איחולי החלמה מהירה
עדכון סוזי מכיוון שסוזי עדכנה כאן וסיפרה על הניתוח, אני מרשה לעצמי לעדכן ולספר שדני מוסר שהניתוח עבר בהצלחה מרובה. סוזי מרגישה טוב ונמצאת בהשגחה. ממשיכה להחזיק אצבעות ושולחת גם מכאן איחולי החלמה מהירה
מ מור שלז New member 14/5/14 #3 מאמנת, עובדת ו... הר לעמק אז תיכף אני יוצאת להעביר אימון טכניקה נוסף, לאלו מהקבוצה שלא משתתפים בהר לעמק, וגם למשתתפות באימונים הפתוחים שלנו. ומשם לעבודה, ואחר הצהריים מתחילים בנסיעה צפונה, שם נצא לריצה בהר לעמק בשתי קבוצות. אחרי כל הקילומטרים שעשיתי בהר לעמק זו תהיה הפעם הראשונה שלי כמאמנת. יום נפלא לכולן
מאמנת, עובדת ו... הר לעמק אז תיכף אני יוצאת להעביר אימון טכניקה נוסף, לאלו מהקבוצה שלא משתתפים בהר לעמק, וגם למשתתפות באימונים הפתוחים שלנו. ומשם לעבודה, ואחר הצהריים מתחילים בנסיעה צפונה, שם נצא לריצה בהר לעמק בשתי קבוצות. אחרי כל הקילומטרים שעשיתי בהר לעמק זו תהיה הפעם הראשונה שלי כמאמנת. יום נפלא לכולן
ג גמדים קטנים New member 14/5/14 #7 מחזיקה אצבעות לשיגרה אתמול החבוב נרדם צ'יק צ'ק בערב, אז יצאתי לריצה לא מתוכננת. הרגשתי נהדר, בכושר ועפתי על עצמי (הקצב, אגב, היה בדיוק כמו ביום א' שבו הרגשתי קצת כבדה ועייפה). רק תנו לי רצף אימונים סביר, ועוד אגיע לירח.
מחזיקה אצבעות לשיגרה אתמול החבוב נרדם צ'יק צ'ק בערב, אז יצאתי לריצה לא מתוכננת. הרגשתי נהדר, בכושר ועפתי על עצמי (הקצב, אגב, היה בדיוק כמו ביום א' שבו הרגשתי קצת כבדה ועייפה). רק תנו לי רצף אימונים סביר, ועוד אגיע לירח.