קצרים ליום רביעי

קיץ 2011

New member
מתחילה להתרגש לקראת שבת הבאה

פה שוחה. שם רוכבת. גם ריצה מידי פעם.

מכיוון שהתוצאה היא לא המטרה שלי, אלא החוויה והסיום עם חיוך, אני מרגישה לגמרי מוכנה. יאללה, רוצה כבר להיות בשבת

הימים שבין האירועים

התקופה הזו, לפחות עד טריאתלון אשקלון עמוסה, אם לא היו האירועים אני חושבת שהייתי נחה על זרי הדפנה של הר לעמק לפחות שבוע....חחח
פעמים השבוע עשינו אימון החלפות של רכיבה ריצה (ביום שני והיום), סיימתי את שני האימונים בהרגשה מצוינת! וביום שישי אימון משולב מלא בחוף הים, גם הבת שלי תהיה שם ואנחנו מתרגשות מאוד מקירבת האירוע.

אחרי טרינשים,ב3/6 נרשמתי ל2.5 במשחה בכורי ים, עם כמה מחברי הקבוצה.

וטריאתלון אשקלון ב13/6.....ואז נוריד קצת הילוך.

וחוץ מזה אתמול קיימנו ישיבת סיכום והפקת לקחים להר לעמק, והיה מרגש, וכיף ומלמד.

מור שלז

New member
וואו! איזה ימים עמוסים! כל הכבוד

נשמע מעניין ביותר ישיבת הפקת הלקחים.
האמת שמהצד נראה שהרמתם הפקה מדהימה לקראת הר לעמק. את יכולה אולי לשתף בחלק מהלקחים שלכם? משהו שיעזור לכולנו לשנה הבאה?

מחכה כבר להתראות איתך בטריאתלון נשים...

tom696

New member
כמעט כמו בארץ

28 מעלות בחוץ אחרי ששבוע שעבר היום 13 ואולי אפילו פחות בחלק מהימים. אבל עוד ריצה נכבשה.

מור שלז

New member
28 מעלות? הזוי...

הם בכלל ערוכים לטמפרטורות שכאלו? יש מזגנים?

סחתיין עליך עם כיבוש עוד ריצה. האמת שזה לא פשוט בטמפרטורות האלו כשהגוף לא מאוקלם אחרי ריצות ב-13 מעלות...

tom696

New member
המזגנים תקועים במכס :)

הבעיה האמיתית, מבחינתי, מעבר לאקלום היא שאין ברזיות בקורב כל הריצות שלי הולכות להפוך ל"הר לעמק" סטייל עם תיק שתיה על הגב.

מור שלז

New member
ממשיכה לנסות לשלב... ממשיכה להתרגש

אני ממשיכה לנסות ולשלב את הספורט באורח החיים התובעני שלי.
אתמול למשל, הצלחתי לעבור בחדר הכושר, אחרי שהקפצתי את הילדים בבוקר ולפני העבודה. הרמתי קצת משקולות ואני מעיזה להגיד שהיה נחמד (שאני אגיד נחמד על חדר כושר?
המצב קשה...
)

הגעתי הביתה סמוך לחצות אחרי יום ארוך בעבודה עם אורחים מחו"ל שיצאתי איתם בערב, ובחמש בבוקר כבר קמתי להעביר עוד אימון פתוח בדרך לטריאתלון נשים.

כיף לראות את השיפור הגדול שרואים בסגנון ובריצה אצל מי שהתמידו איתנו באימונים הפתוחים. מתרגשת איתן לקראת הטריאתלון שבוע הבא.

וגם ... קיבלתי את השיבוץ שלי עם אתגרים לטריאתלון נשים, וגם כאן אני מתחילה להתרגש.

והאמת, שזה משמח אותי. משמח אותי שעם כל הלחץ והעומס, ואחרי כל השנים שאני עושה טריאתלון נשים ומתנדבת בטריאתלון נשים, אני עדין מתרגשת. כיף

מעבר לזה - עדין בעבודה כרגע, עדין בשיחות ועידה בלתי נגמרות
מעייף מאוד, הרבה יותר מעייף מאשר פשוט.. לרוץ.

אם חדר כושר נחשב נחמד

כנראה שהמצב קשה... לא, אבל באמת - כן - משקולות גם יכול להיות נחמד. העיקר להתאמן, לא?

susieada

New member
מברכת אותך על היכולת להמשיך להתרגש!

כל פעם מזוית חדשה.
כל פעם עם תרומה נהדרת.
כל פעם מהלב!

למעלה