קצרים ליום רביעי

מור שלז

New member
אימון "לא ידעתי"

אחד האימונים שמאוד אהבתי לתת מדי פעם למתאמנים שלי הוא אימון שקראנו לו "אימון לא ידעתי".

זה יכול להיות במרוץ, או אימון טמפו, או כל אימון שבסופו אנחנו מגלים על עצמנו משהו חדש - משהו שלא ידענו על עצמנו. וההרגשה הזו היא הרגשה מדהימה בעצמתה.

אז הבוקר היה לי אימון טמפו, שהפך לאימון כזה... הגעתי מוכנה מראש על קצב מסויים, אבל ידעתי לאיזו הרגשה אני צריכה לשאוף באימון, לאיזו דרגת קושי ו... הפתעתי את עצמי!
אני מרגישה כל כך איטית בימים אלו, מרגישה שלאט לאט נבנה לי הכושר של הריצה למרחקים, אבל המהירות אבדה. והיה נחמד לגלות שיש לי ברגליים מהירות גבוהה יותר ממה שחשבתי.

שכחתי כבר כמה שזה כיף - אימון "לא ידעתי"...

susieada

New member
יחי האימונים האלה! איזו עוצמה והרגשה טובה!!

תודה ששיתפת אותנו עם הציטוט הנפלא של פורד.

2_be

New member

איזה כיף שאת מצליחה למצוא גם אימונים כאלה :)

ורגע של הזדהות-
לאחרונה מכירה את האימונים האלה הרבה, אמנם לא מריצה אלא מהגילויים שלי את עולם האקרויוגה. כל פעם מחדש אני מוצאת את עצמי מול תרגיל מסתכלת, אומרת זה לא יקרה כנראה לעולם ואז מוצאת את עצמי עושה אותו, למרות שלא ידעתי שאני מסוגלת.

2_be

New member
כן כן

אני לא מכחישה, זה אחד הדברים המגניבים.
שילוב של יוגה ואקרובטיקה ובניגוד לריצה, דרושים שניים לטנגו (וכשלומדים, אז אפילו 3, כי הרבה פעמים טוב שיש ספוטר ששומר )

הנה דוגמא לאחד הסרטונים היפים שנתקלתי בהם
https://www.youtube.com/watch?v=Wjj5_837m3M

לא, אני עוד לא שם, ואני רק בתחילת דרכי וכל פעם לומדת עוד ועוד תרגיל, אבל זה מאתגר ונראה שהשמים הם הגבול:)

susieada

New member
מדהים!

תהני בכל תרגול ותרגיל! נהדר שזה בזוג (או אפילו 3). באמת מגניב ומאתגר!

חייבת להשוויץ בספורטאי הצעיר

כן, שחר הבריא סוף סוף! חגגתי בביקור בגינה ומפגש עם אמהות/חברות. מה לעשות, שלילד שלא רגיל לחברת אחרים (ועוד יותר כך אחרי תקופות המחלה הארוכות) העומס בגינה היה מוגזם. את רוב הבילוי הוא בילה עלי, עד שהקיטורים התחזקו והלכנו.
במה נצ'פר את הבחור? כמובן, במה שהוא הכי אוהב - לשחק בעלים ובעפר. לקחתי אותו לגן מאיר, הוצאתי אותו מהעגלה ופשוט נתתי לו לזחול לאן שהוא רוצה (כמובן שהלכתי אחריו ווידאתי שהוא לא דוחף בדלי סיגריות לפה). חשבתי שנעשה את זה כמה דקות ואז נמשיך.
35 דקות. 35 דקות הוא זחל לפה ולשם (רוב הדרך על ארבע, לא נוח לזחול על שש בלי מכנסיים וחם אז הוא בלי) ולא רצה לעצור או לנוח.
כשמיצה, אכל, חזרנו הביתה, הוא אכל שוב, שיחק קצת ואז אכל, ינק ו... בום נרדם. התעייף! נראה לי שאאמץ את הבילוי החדש, למרות שגם לאמא הוא די מתיש.

susieada

New member
ספורטאי הצעיר!

אולטרה נהדר! לזוחל ולרצה אחריו!
תהנו!

למעלה