קצרים ליום רביעי

susieada

New member
קצרים ליום רביעי

בוקר טוב ושיהיה יום רגוע ושקט.
מחשבות עם החיילים ועם הדרומיים.

לא אוהבת לעשות את זה כאן ובכל זאת מרגישה צורך

נ-מ-א-ס ל-י!!!!!!!!!!
דייי נמאס לי מהחרא כאן, לראשונה מרגישה שאני מתחילה להשבר. עצב הוא הרגש הדומיננטי אצלי עכשיו, הקיצוניות בין רגשות האופטימיות של אתמול שנרשמתי למקצה של 4.5 קילומטר בפורט טו פורט למרות שמעולם לא שחיתי את המרחק, מחשבות על תוכנית האימונים, המחשבות על השחיה המשותפת עם חברה, התחלת התוכנית למרתון בספטמבר....והיום רגשות הפסימיות מתחילים להיות קשים מנשוא.
&nbsp
למרות שהבוקר התקיים אימון קבוצה לא נסענו אליו, כי לא היה לי הגיוני להשאיר את הילדים, ולמרות שתכננתי לרוץ כאן לא מצאתי את הכוחות לזה והמשכתי "לישון".
&nbsp
זהו הוצאתי, אולי אמצא כוחות ללכת לחדר כושר, אני יודעת שזה יעשה לי טוב...
&nbsp
יום טוב לכולן
&nbsp
&nbsp

תעשי את זה כאן

אנחנו פה לא רק בשביל לדבר על קילומטראז'. טוב שיש לך את המטרות והתוכניות כדי להרגיש קצת אופטימיות, ומאחלת לך שתמצאי את הכוחות לחדר כושר.

melon

New member
גם לאינדינים

מותר להתייאש , ולהתעצבן ולכעוס ולהתעצב. את לא לבד , יש הרבה שותפים להרגשה שלך וזה טוב לחלוק.
מקווה שנכנסת באים-אים-אמא של המסילה !!!!! שתראה מה זה....

susieada

New member
כאן המקום. חיבוק. קשה. נמאס. עצוב.

תודה שאת כאן ותודה שאת מוציאה איתנו את התסכול, העצב, הפער בין אתמול להיום.
בספורט תעשי מה שנפשך נותנת... שינה או ריצה.. מה שטוב לך. מה שמתאים לך כל רגע.

נו מה יהיה?

הפשוש התעורר בלילה ב-11:30, הצליח במאמצים קשים לחזור לישון. ב-3:45 התעורר שוב, ואני בהיי - פונקתי ביותר מ-3 שעות שינה רצוף! לא זוכרת מתי זה קרה (שן שלישית בקעה אתמול, הרביעית עוד מציקה והחברות האחרות שלהן גם מבצבצות)!
ואז... כנראה שגם הוא לא הבין מה פתאום ישן כל כך הרבה... שעתיים לקח לו לחזור לישון.
ספורט? פחחחח. זה כל מה שיש לי לומר. פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
אז אמרנו אחרי שנה זה נהיה יותר קל?!
&nbsp

susieada

New member
ספורט? בינתיים בלב ובראש...

מתסכל, אך המציאות עם קטנטנים...
יהיו ימים שהספורט גם יופיע ברגליים.
בינתיים, חיבוק.

susieada

New member
את יודעת שאת אישה בספורט כש...

פעם עשינו שירשור מלא עם הכותרת הזאת... היה כייף ומצחיק לקרוא את כולן.
רוצות להוסיף?

היום הוספתי עוד חוייה כזאת: אני יודעת שאני אישה בספורט כי כדי לברוח מפקקי תנועה לתל אביב הבוקר (היה לי תור רפואי בבי"ח איכילוב בשעה 8:10)... פשוט לקחתי את האופניים באוטו, הגעתי לפארק הירקון, ורכבתי 50 דק'... משם נסיעה קלה לאיכילוב.
פתרון של ספוראית! היה כייף במקום סיוט.

melon

New member
את יודעת שאת אשה בספורט כש...

אין לך מושג מה הילדים יאכלו היום לצהריים (מה , נגמר השניצל ? )
אבל את יודעת בדיוק כמה ואיפה תרוצי היום אחרי צהריים.... (להיום מתוכנן 10 ק"מ עם 8 מיאוצים של 150 מטר).

tom696

New member

כשהעגילים החדשים מוצלחים אבל מתחככים באוזניות בריצה וזאת סיבה לוותר עליהם.

קיץ 2011

New member

את הולכת להזמין משקפיים חדשים וחושבת האם יהיה נח לרוץ איתם או שצריך להזמין עוד זוג?

susieada

New member
אלא מה.. בוודאי שיהיו נוחות בריצה!

גם יש משקפיים של Rudy Project שניתן להרכיב עדשות..

את יודעת שאת אישה בספורט כש. ..

שאת רצה ועוברת ליד עמדת המילואימניקים ומאושרת ממבטי הכבוד שמופנים אליך. ..יחד עם זאת יש מצב שאלו מבטים של " חולת נפש כמה את רצה, תחזרי כבר למרחב המוגן! "

susieada

New member
שכולנו נהיה "חולות נפש" כמוך!

מוסיפה את מבט ההערכה שלי!

כשאת מגלה שאת שוקלת כמה קילו יותר

מחברה שלך, שנראית קצת יותר מלאה ממך על אותו גובה (כן, מסתבר שעוד נשארו לי שרירים אי שם בגוף)

Loony Moony

New member
כל כך אבל!!

בכלל בת דודה שלי נסתה להסביר לי שלנשים גבוהות עם ציצי זה סתם מתסכל להישקל.. הלוואי שיום אחד אצא לגמרי מהאובססיה (במיוחד עכשיו שאני נראית ממש טוב)

למעלה