קצרים ליום רביעי

melon

New member
קצרים ליום רביעי

"שלח לי שקט בקופסא מארץ רחוקה..."

שיהיה יום שקט

melon

New member
שוקיים באפונה - מתכון לאלופות !!!

רישמו לפניכן :
מצרכים
=======
שוקיים
שקית סנפרוסט קפואה מהמקפיא
מגבת

הכנה
=========
להוציא שקית מהמקפיא
לעטוף היטב במגבת דקה
להניח על השוקיים הכואבות והדואבות ולהרים את הרגל
להמתין 10 דקות - מוכן

גיוונים
==========
במקום אפונה אפשר תירס , לקט , גזר גמדי, פירות קפואים
במקום שוקיים אפשר כל חלק (עסיסי) אחר של הרגל

(את יודעת שאת אישה בספורט כשאת קונה לקט קפוא כדי שיהיה מה לשים על הרגל )

12 ק"מ על חוף הים - ריצת בנות

ראשון לציון - בת ים - יפו - בת ים - ראשון לציון.
ריצה על קו החוף הכי קרוב למים.
התחלנו בשבע וחצי/ רבע לשמונה, קצת אחרי השקיעה...
שתי חברות מקבוצת הרצים שלנו, ואני.
היה סופר כיף ושווה לאללה!

&nbsp

kupi4

New member
נשמע מעולה

איך זה לרוץ על החול ? רצתן יחפות ?

זה מגניב לרוץ על החול, מזמן לא רצתי על החוף...

רצנו דווקא עם נעליים.
על החול המהודק שקרוב לקו המים.
היה מדהים, לרגעים קשה יותר, לרגעים פחות אבל ממש ממש כיף

&nbsp
מקווה להפוך את זה לנוהל קבוע... בהחלט שווה כל רגע.

מור שלז

New member
איזה כיף! וטיפ קטן

הכי כיף לרוץ על החול המהודק שקרוב לקו המים.
&nbsp
טיפ קטן: כדאי לשים לב שהחלק הזה הרבה פעמים משופע קצת, בגלל הגלים.
למי שאין שום בעיה - אפשר בכיף לרוץ. אבל מי שרגישה, ובמיוחד למי שיש נטייה לבעיות ברכיים ו-ITB, כדאי להזהר. ריצה בשיפוע צד יכולה מהר מאוד להדליק את ה-ITB...

מירוץ החופש הגדול יתקיים!

החלטנו - וזה קורה! מירוץ החופש הגדול *יתקיים* בשבת הקרובה בפארק הירקון. לא אידיאלי, לא מושלם, לא כולם יכולים להגיע. זה מה שיש ועם זה נזיע. אין אפשרות לעדכן ארוע שכבר "התקיים", אז פתחנו ארוע חדש - https://www.facebook.com/events/897155253646656/
אנא הביאו עמכם: בקבוק מים קרים גדול, דבר מאכל לפיקניק, אבטיח למשתתפי מקצה האבטיחים.
כמובן שעדיין נשמח מ-א-ד למתנדבים.
&nbsp
...ולמי שלא יודעת על מה המהומה? מירוץ החופש הגדול הוא מירוץ חינמי שאוסף תרומות למטרות שונות (המנצחים קובעים איזו עמותה תקבל את התמורה). יש בו מקצה 5 ק"מ, מקצה 10 ק"מ ומקצה אבטיחים משפחתי, בו רצים בקבוצה עם אבטיח למרחק של כ-1 ק"מ. יש פיקניק בסוף, יש אווירה טובה, יש מסלול מקסים. בואו!

מור שלז

New member
נהדר! בהצלחה!

לצערי הרב יש לי ריצה מסכמת בת 7 שעות בשבת הקרובה, אחרת הייתי איתכם!
&nbsp
אבל בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
ולמי שלא מכירה - מומלץ בחום. בשביל האבטיח, בשביל החוויה, בשביל החברה וכמובן בשביל הריצה.
&nbsp
אגב, לדעתי זה מצדיק הודעה נפרדת ונעיצה

מור שלז

New member
בנפתולי הבירוקרטיה הרפואית

תקציר הפרקים הקודמים: לפני כ-3 שבועות, בתאונת עבודה מטופשת (נשארתי לעבוד מאוחר מאוד והחלקתי על הרצפה הרטובה שהשאירו המנקות) נפצעתי בכתף.
ביקור במוקד, צילום וביקורת אורטופד גילו שאין שבר, אבל לא שללו את הסיכוי לפגיעה ברצועות ונתבקשתי להגיע לאולטרסאונד אחרי שבועיים.
אז נסענו לחופש, חזרנו, היד עדין מוגבלת בתנועה ואני בהתרוצצויות רפואיות.
אז אתמול ביקרתי אצל הרופא, לקבל שלל הפניות לאולטרסאונד, פיזיותרפיה, אורטופד וכו'. על הדרך הוא הזהיר אותי שפציעות כתף דורשות הרבה סבלנות ("שבועיים זה שום דבר, את צריכה להתכונן לחודשים"
).
האולטרסאונד יהיה בראשון, הפיזיותרפיה ביום שני ואז אני שוב טסה לחו"ל כך שהאורטופד ידחה לאחרי הנסיעה. בין לבין, שלל טפסים שצריך למלא...
מעצבן!
&nbsp
ובינתיים, עד שלא יקבע אחרת, מותר לי לעשות מה שלא מחריף את הכואב, כך שאני עדיין רצה. לא ברור לי אם אפשר לרוץ עם כתף כזו אולטרה בעוד 3.5 שבועות, אבל אני עדיין מקווה

susieada

New member
רק שבוע בארץ...

והכל מוקדש לבירוקרטיה רפואית...
מקווה שתוכלי להגשים את חלום האולטרה בעוד 3.5 שבועות ושתמצאי פרטנר ללוגיסטיקה וריצת ה7 שעות המחכה לך עכשיו. חיבוק עדין!

למעלה