קצרים ליום רביעי

susieada

New member
קצרים ליום רביעי

בוקר אור ויום נעים! יום השלישי של הלימודים ונכנסים לשגרה מוכרת ומבורכת!

גברת ע

New member
בוקר אור.

שני אימונים, יום אחרי יום.
יום שני אימון פונקציונאלי בשילוב משקולות קטלבלס, אימון שהיה בעיקר מנטלי כי לא רציתי להתאמן הייתי מאוד עייפה, פחות התחברתי למדריך (ספציפית באותו אימון, בכללי הוא בסדר) ונאלצתי לעבוד עם מישהי שאני לא כלכך מחבבת, הייתי כל הזמן עם תחושה של: "אני לא נשארת אני הולכת לא אכפת לי מכלום" אבל סחבתי עד הסוף, עבדתי, הזעתי, התאמצתי וסיימתי.
אתמול חזרתי לקיקבוקסינג/איגרוף אחרי כמה חודשים מאוד ארוכים שלא יצא לי לעשות את זה, נזכרתי כמה אני אוהבת את זה וכמה קשה עובדים גם כוח וגם אירובי, כמות הזיעה שיצאה ממני, הפתיעה אפילו אותי

&nbsp
הגוף מגיב טוב בנתיים, דברים שאני מרגישה שמפעילים לי לחץ על השרירים או הגב, אני מעיטה או לא עושה, אבל בסה"כ הנסיון לחזור לאימונים עובר מצויין, בלי שרירים תפוסים יותר מידי אפילו.
היום ננסה עוד אימון פונקציונאלי ומחר יום פינוק ומנוחה
&nbsp
יום נהדר לכולם!!!

susieada

New member
דרך חזרה לאימונים האהובים!

מעריכה את ההצלחה שלך להישאר באימון שהיו "אלף" סיבות לעזוב אותו אמצע. בסה"כ נשארת עם עצמך והצלחת להתגבר על האי-נעימויות מסביב. אולי הזיעה שטפה אותן ממך!
וכמה כייף לחזור לפעילות אחרי חודשים ולגלות כמה את עדיין אוהבת אותה!
כל הכבוד על ההקשבה לגוף, היכולת לא להפעיל לחץ על מקומות רגישים.
מחכה לשמוע איך הולך האימון היום שיביא לפינוק ומנוחה מחר!

susieada

New member
טוב לי להיות טריאתלטית!

היום הייתי אמורה לעשות אימון (די חזק) על הטריינר. סידרנו את הטריינר כבר אתמול בערב, קמתי הבוקר, התישבתי מוכנה לעבוד... והפדל תקוע, לא מסתובב... פיקרתי את הכל, הפדל מסתובב חופשי והתקנתי שוב. שוב תקוע... חבל. חיכיתי לאתגר של האימון הזה.
אך, אני טריאתלטית, אז יש אימונים מגוונים ושונים במגירה..
אתמול פיספסתי את אימון ההליכה בהדר יוסף (הייתי בצום לקראת PET CT בבוקר), אז יצאתי לשעת הליכה מאומצת.
חזרתי אדומה ומזיעה... כייף שיש אופציות!

למעלה