קצרים ליום רביעי

susieada

New member
קצרים ליום רביעי

בוקר טוב ויום זורם מלא אור, ואנרגיה רגועה!

עוד קצת קיטור על היוגה

הייתי אתמול באימון נוסף, וסתם לשם העניין שאלתי כמה נותרו לי בכרטיסייה. אז עוד 16 אימונים, אבל - התוקף פג באמצע נובמבר. זה אומר שאני צריכה לדחוף 2 אימוני יוגה בשבוע בחודשיים הקרובים, כולל החגים, אחרת הם הולכים לפח.
מאד עיצבן אותי, כי בהתחלה אמרו לי שיהיו "גמישים", ועכשיו מסתבר שהגמישות הזאת היא רק העברת השיעורים לכרטיסיה הבאה, שאני בכלל לא בטוחה שאקנה (25 כניסות זה המינימום). המלחמה, מבחינתם, היא לא סיבה - אבל מבחינתי היא כן! לגיטימי לגמרי שלא רציתי להשאיר את שחר לשעתיים "לבד" (עם אבא שלו) למקרה שתהיה אעזקה. ומה אם הוא היה במילואים?
בקיצור, אני עוד אריב איתם על זה כנראה. ואולי אני גם יכולה לבוא פעמיים בשבוע ליוגה. אבל עצם העניין שאני "צריכה" לבוא מעיק עלי.

למה לכרטיסיית כניסות ליוגה יש תוקף?

מראש לא מבינה את זה.
סתם גורם לאנטיגוניזם. ואם בנאדם נוסע/ חולה/ נבצר ממנו להגיע מסיבות אלו ואחרות... למה שהכניסות יפוגו תוקפם?!
&nbsp
זו גניבה!
זה קצת כמו שיגידו לי בחדר כושר שאני יכולה להגיע X פעמים בשבוע, אחרת המנוי לא יהיה תקף...
&nbsp

susieada

New member
עיקרון הגמישות חשובה!

ובמיוחד בתחום של יוגה - שעובדים על גמישות (בין היתר) הגופנית!
מאוד מעצבן. תומכת במחשבות לריב איתם! היוגה נותנת לך הרבה, אך גם לא מסגרת בכלל מושלמת מבחינתך.
בהצלחה!

melon

New member
מעצבן

דיברת עם המנהל או עם פקיד בכניסה ?
האם לא חבל שיפסידו לקוחות ?

greyPilo

New member
היה לי את זה בעבר עם פילאטיס

ופשוט זרקתי לפח כמה אימונים אבל גם לא חזרתי אליה יותר.
אני הייתי נלחמת איתם.

מכירות את זה שנשים אחרות מסתכלות על מה בצלחת שלכן?

בייחוד לפני מירוצים/ תחרויות וכו', מכירות את זה שאתן ביום הכנה כזה, ואוכלות קצת יותר מבד"כ, שלא נדבר על יותר מבנות אחרות שלא עוסקות בספורט כזה ואחר...
אני בעבודה, מעבר לזה שלא באמת סופרת אף אחד או אחת בעניין הזה, מסתכלים עלי ושואלים אותי איך זה שאני אוכלת היום ככה ולא אחרת, יום עם פחות ירקות לצורך העניין, יותר פחמימות וכו'...
ואני מסבירה שאני ביום הכנה למירוץ ארוך ומורכב מחר (תנ"ך תש"ח) וזו לא "העמסה" קלאסית, אבל כן "מיני העמסה" לטובת חיזוק וצבירת אנרגיה..
ואז הן שואלות כמה המירוץ, ואת מסבירה ש-6 אנשים עושים במצטבר 210 ק"מ, זה משעשע לראות את המבט שלהם.. "אני רצה רק 35" אני אומרת בסוף... "רק"... חחחחח

&nbsp
&nbsp
יום הכנה למירוץ שמח לי! יום נעים לכולן

melon

New member
אני מעמיסה באופן קבוע

לצערי.
בלי שום קשר לתחרות.
מזל שאני רצה מדי פעם אחרת רע ומר גורלי...

susieada

New member
בהצלחה לכל מי שמשתתפת מחר-מחרתיים בתשח-תנך!

מי משתתפת? איזו מסגרת?
תספרו!
בהצלחה לכולן!
נשמע מירוץ כייפי, קשה ומיוחד!

tom696

New member
מירוץ שליחיים בשטח

http://tanach-tashach.m-yehuda.org.il/tanach/portal

למעלה