קצרים ליום רביעי

susieada

New member
קצרים ליום רביעי

בוקר טוב! כבר בקרים קרירים עם התחממות נעימה!

susieada

New member
שבוע של "חזרות"!

הבוקר חזרה לרכיבה. (נכון בשבת רכבתי חצי שעה...) אבל הבוקר שעה ויותר ממוקדת, עם "ריצת" החלפה אחרי. 6:30 עדיין חושך וקריר. שכבה מתחת לחולצת רכיבה, שרוולים, מעיל נגד רוח, אך עדיין מכנס קצר. כייף! רכבתי עם דני ועוד שתיים, שכל אחד/ת בקצב האישי. (קרי: אני הכי איטית..., לא נורא).
מתחילים לסלול את הכבישים סביב בית הקברות ברעננה מחדש והכל היה מקורצף... הרגשתי כמו בטור דה פרנס (ומיד ברחתי מהאיזור)!
סה"כ, בוקר נעים אחרי לילה עם מעט שינה בגלל הג'ט לג המסרב לעזוב אותי..
יום נפלא לכולנו!

perach22

New member
היי סוזי, איזה כיף לקרא, נותנת השראה שכמותך..

יש לי שאלה, איך אני מתאמנת על ההחלפות בין רכיבה וריצה, האם גם מתחילים במרחקים קטנים ומעלים? אני מסיימת לרכוב, מעלה אופניים שתי קומות, מחליפה נעליים וטייץ, ויוצאת לרוץ ומרגישה כאילו הרגלים קשורות לי בחבל... מן תחושה מוזרה.
יש שיטה מסויימת?

אשמח לטיפים.... בהמשך אבקש טיפים גם להחלפה משחיה לרכיבה, אבל יש עוד זממממןןןןן...

susieada

New member
טיפים, הצעות ותשובות

מעולה שאת רוצה לתרגל אימוני החלפה! המעבר בין אופניים הכי קשה לכל טריאתלט/ית. כמו שלך, הרגליים מרגישות כמו ש"קשורות בחבל", כמו בטון, או כמו ג'לי! למרות שהמעבר נשאר קשה, ניתן לאמן את הרגליים שיעברו את זה יותר מהר ויותר בקלות. דרך אגב, אפילו ללא אימונים מיוחדים, התחושה הזאת עוברת אחרי כק"מ ריצה.

יש 2 סוגי אימוני החלפה: רכיבות קצרות לסרוגין עם ריצות קצרות: 3x 10 דק' רכיבה עם ריצה של 10 דק' מיד אחריה (עדיף ללא צורך להעלות את האופניים לדירה כל פעם..), או רכיבה ארוכה עם ריצת מעבר של 20-30-40דק' מיד אחריה. זמן הריצה משתנה עם מרחק הריצה הצפויה בתחרות. בסוג של 3x 10דק', כשאני מתאמנת לבד, אני לוקחת את האופניים שלי לפארק ומבקשת מהשומר לשמור לי עליהם בזמן הריצה. לחלופין אפשר להכניס את האופניים לאוטו בקטעי הריצה.

המעבר משחייה לרכיבה הרבה יותר קלה לגוף. צריכים לתרגל החלפה מהירה, מסודרת ולהסתגל לתחושה של רכיבה שמתחילה עם גוף רטוב. אני תמיד שוחה עם בגדי הרכיבה, אפילו טייטס על בגד ים (לא צריכים להשקיע בחליפת טריאתלון בהתחלה) , כי נורא קשה למשוך טייטס על גוף רטוב. הכי חשוב לתרגל את השחייה בבגדים האלה, לבדוק שהטייטס אכן לא נמשכות מהמותן.

תהני!

אז רשמית אני פורשת מהיוגה

הייתי בשיעור אצל המורה שאני מחבבת ופשוט ספרתי את הדקות... אז כן, אני מרגישה שזה עושה לי טוב לגוף. אבל לנפש גם יש מה להגיד. ופשוט יצא לי מכל החורים - התרגילים שחוזרים על עצמם לנצח, הפלצנות ה"שאנטית", הריח של כפות הרגליים והשנאה היוקדת למאווררים, מזגנים וחבריהם.
אני חוזרת לקונג פו ויהי מה.
עכשיו רק צריך לנהל את שיחת "זה לא אתם זה אני" עם המכון ולקוות להחזר כספי ראוי. וכן, הבטיחו לי בזמנו שאין בעיה לבטל. פשוט יש לי הרגשה מהניסיון איתם שברגע האמת זה לא יתפוס.

susieada

New member
ניסית! לקחת מה שאהבת - הגמישות, הכוח...

ובסוף, לא מתאים - לא היוגה, לא האוירה ולא התנאים הפיזיים...
את חוזרת לקונג פו האהוב עליך!!
בתקווה שהם יעמדו בהבטחתם ויחזירו לך את הכסף.

אימון כוח יומי - צ'ק. וביום שישי רצה 12 בסובב...

מחר מנוחה מוחלטת.
נוסעים בערב צפונה, בשישי בבוקר רצה 12 בסובב. חברים רצים 33 וחבר אחד 61.
הולך להיות שמח.
&nbsp
ובעצם, ביום א' מתחילה באופן רשמי תקופת ההכנה למרתון שלי

&nbsp
שמח!

למעלה