קצרים ליום רביעי

perach22

New member
בוקר אור ויום נהדר לכולן...

שאלה לגבי רכיבה בגשם,
מתכוונת לפדל אחהצ, מה ההמלצות במידה וירד?

susieada

New member
רכיבה בגשם

הכי חשוב להיזהר בפניות - לאט ו.. בשום אופן לא לעלות על קוים מצוירים על האספלט - הם פשוט חלקלקים כשרטובים, ומקור להתרסקויות!
לשמור על עצמך, אם יש לך מעיל גשם לרכיבה, בכייף. ואם לא (וגם אם כן), מקלחת חמה מיד אחרי.

אם את מרכיבה משקפיים, את יכולה לחבוש כובע עם מצחיה מתחת לקסדה, כדי להגן על העיניים והמשקפיים.
תהני!

susieada

New member
2 אימונים באיזי...

30 דק' שחייה ו30 דק' טריינר... מנסה לשכנע את עצמי להפסיק להתעצבן על עצמי על האיטיות שלי ולהתמקד בחצי כוס המלאה - שאני עושה! זה סיפור בהמשכים... אני כן מאוד שמחה, ומודה על כל רגע של ספורט. (עכשיו רק להשקיט את הקול השלילי הזה..)

perach22

New member
סוזיל'ה, תודה על הטיפים...

הנה תתעודיי, אומנם לא מנחם, אבל אני בטוח יותר איטית ממך
, וזה היום שלי, אחרי העבודה רצתי לדואר לקבל קסדה חדשה שהזמנתי, אבל הטיפשים, אם להתבטא בגסות שלחו לי אותה ללא שום הגנה והגיעה שבורה, כמובן שמייד כתבתי מייל תלונה, והחלטתי שזה לא מה שיוריד לי את המוד האופטימי מאתמול
, ולכן המשכתי בתכנית של היום, אז כבר שבועיים לא עליתי עליהן, וקצת חששתי גם בשל הפעם האחרונה וגם כי היה חשוך עוד לפני שהתחלתי, אבל הייתי חייבת, אז יאללה חוזרת אליהן, בחלק מהקטעים די בלמתי כי היה נורא חשוך, ולא רואה כל כך הרבה בחושך הזה... אבל בסופו של דבר הרגשתי טוב, עשיתי עבודה והרגשתי את השרירים, ויודעת שעוד כמה שבועות הן יישובו לקבל יותר מקום של כבוד בתכנית האימונים שתתחיל בדצמבר... ה
שלי
Digifit Bike
84 minutes | 1204 calories | 17.0 kilometers | 12.1 KPH | Wed Nov 05, 2014
MY.DIGIFIT.COM

susieada

New member
כל הכבוד על הרכיבה!

ממש מוזר ומפתיע שהחברה לא ידעה להגן על הקסדה והגיעה שבורה.... מקווה שבהחלפה ידאגו לאריזה יותר מתאימה!
דרך אגב. כשאת רוכבת בחושך או "בין הארבעים," יש לך תאורה ומחזירי אור על האופניים? נצנץ?
שיראו אותך, ועם פנס קדמי, שתוכלי לראות את הכביש.
חלומות פז של עוד הרבה אימונים איכותיים, כיפיים!

galyam7

New member
מה דעתכן על מודיעין?

כלומר: מירוץ מודיעין בחודש הבא. מישהי עשתה?

perach22

New member
כמובן...

יש לי נצנצים ומחזירי אור, אבל באמת אין לי פנס, אתחיל לבדוק את הנושא, לגבי הקסדה הם פשוט זיכו אותי בכרטיס האשראי.

לגבי מירוץ מודיעין - כמובן שכמובן, שנה שעברה עשיתי את ה 5, השנה את ה 10... כמו מודיעינית גאה...

שיהיה יום חמישי כייפי לפתיחת סופשבוע...

למעלה