קצרים ליום שלישי - תשעה באב לאלו שצמים - צום משמעותי וקל. לכולנו, יום רגוע ושקט.
S susieada New member 5/8/14 #1 קצרים ליום שלישי - תשעה באב לאלו שצמים - צום משמעותי וקל. לכולנו, יום רגוע ושקט.
ג גמדים קטנים New member 5/8/14 #2 אז אולי גם זה ספורט הקטנצ'יק עוד חולה וחזרנו אחורה לימי המנשא, הידיים וההנקה (רק שאין יותר מדי חלב אז זה בעיקר בכי). בקיצור, מכל המנשא הזה ממש נתפסו לי השרירים ברגליים. אז אם אי אפשר לרוץ, מניחה שקיבלתי אימון חיזוקים.
אז אולי גם זה ספורט הקטנצ'יק עוד חולה וחזרנו אחורה לימי המנשא, הידיים וההנקה (רק שאין יותר מדי חלב אז זה בעיקר בכי). בקיצור, מכל המנשא הזה ממש נתפסו לי השרירים ברגליים. אז אם אי אפשר לרוץ, מניחה שקיבלתי אימון חיזוקים.
S susieada New member 5/8/14 #3 כל סוג חיזוקים... תמיד ספורט! שהקטנצ'יק ירגיש יותר טוב ותחזרו קדימה...
M melon New member 6/8/14 #4 מבאס שהם חולים אני הייתי מנחמת את עצמי ואומרת שככה הם בונים את המערכת החיסונית. לא סגורה על זה שזה נכון אבל זה מנחם... קצת....
מבאס שהם חולים אני הייתי מנחמת את עצמי ואומרת שככה הם בונים את המערכת החיסונית. לא סגורה על זה שזה נכון אבל זה מנחם... קצת....