קצרים ליום שלישי

susieada

New member
קצרים ליום שלישי

בוקר טוב! שיהיה יום טוב, יום זורם, מלא דברים שאנו אוהבות.

מור שלז

New member
ברוכה השבה סוזי
כיף לגלות אותך בקצרים

אני הבוקר ביום מנוחה, שהשתלב טוב עם החופש של הילדים וכך מצאתי את עצמי ישנה ה-מ-ו-ן.

בערב עוד צפוי לי אימון פארטלק, אבל בינתיים אני ממש מרגישה שהשינה הזו אוששה אותי כמו שצריך.

יום נפלא וחג שמח לכולן.

susieada

New member
כנשמע התאוששות נהדרת!

תהני באימון הפארטלק הערב.
וטוב לי להיות חזרה.
חיבוק.

סוזי ברוכה השבה - התגעגעתי

אתמול היה יום של שני אימונים, ריצה בבוקר ושחיה בערב - שני אימונים לא קלים אבל מהנים במיוחד.
היום חשבתי לנער את האבק מאופני הכביש שלי, עליהם לא עליתי מאז טריאתלון אשקלון, לפני למעלה מחודשים, ולצאת לרכב. אני הרי בחופש, אפשר לצאת בשעות נורמליות. אבל....לא בא לי.
במקום זה הלכתי לחמותי לטיפול פנים (היא קוסמטיאית...שווה נכון?!) חחחח. להכניס את הטיפול לטבלת האימונים?!

יום נפלא והמשך חג שמח לכולן!

susieada

New member
מאיר פנים - בהחלט אימון!

כמה טוב ששי ימים שאפשר לעשות רק מה "בא לך."
תהני משאר ימי החופש והאופניים יחכו לך בסבלנות ליום אחר.

susieada

New member
הדר יוסף בחולצה ומכנסיים קצרים!

איזה חורף זה? אני עדיין בשוק נעים מההבדל בין מזג אויר החורפי הקיים בסיאטל, ניו יורק ולונדון, ומה שהתפקד אצלינו...

אימון טוב. באתי עם סימן שאלה, כי לא הלכתי אימון מהיר בנסיעה האחרונה (רק אימון אחד עליות, הליכה אחת ארוכה והשאר חיזוקים ושחייה אחת). הגוף היה מוכן. הגוף (ואני כולי) נהנה מהאנרגיה הנוכחת בלי התרופה - אני כעת עם תרופה סינית ללא תופעות לוואי

אז הדופק עלה בצורה נחמדה, השעון הראה על זמנים שסיפק את ההנאה העמצית. החלטתי הבוקר לעשות את בדיקה הארגומטרית הבאה בהליכה במקום על אופניים. אני מצליחה יותר לעלות את הדופק. יהיה מענין (בשבוע הבא). רק בראשית דרכי בטריאתלון עשיתי בדיקות ארגומטריות על המסליה.

צהריים וערב נעים לכולן!

SarahPa

New member
ברוכה השבה

כיף להתחמם אחרי הקור בניכר, אהה...
יופי של בשורות עם התרופה
בהצלחה עם הבדיקה.
שימשיך טוב כמו שזה...

תוהה8

New member
אימון ריצה נוסף

7 ק״מ שכללו אימון עליות לא קל אבל ניצחון הרוח על הגוף הביא אותי אל קו הסיום.ההצטננות לקראת סיום, זו אני מרגישה פשוט מעולה! ערב טוב לכולן :))

susieada

New member
ניצחון הרוח על הגוף...

תחושה מדהימה!
כל הכבוד על האימון עם העליות!
לילה טוב וחלומות פז.

למעלה