קצרים ליום שלישי

susieada

New member
הרווחתי 10 ימי בריאות...

הצלחתי לדחות את דלקת הסינוסיטים וראיות בנטילת טיפות סיניות...
עכשיו הגיע התור של אנטיביוטיקה...
שיעבור מהר!!

קיץ 2011

New member
בריאות!! החלמה מהרה

ומההיכרות איתך (דרך הפורום) אני בטוחה שתנצלי את החופשה הכפויה בצורה הכי טובה שיש

ממה מיה

New member
לדחות?? לבטל

ברור שהצלחת לבטל ולא לדחות, ממש אורחות לא רצויות הדלקות האלו.

susieada

New member
תודה לכולן.

10 ימי אנטיביוטיקה.
מיותרת המחלות השגרתיות האלה... שכולנו עוברות...
כן, סוג של ימי חופשה.
מחר השאלה, לא, האם להתאמן, כי ברור שלא, אלא אני אמורה לנסוע לצפון לחגוג לנכד את יום הולדתו בגן. אני היחידה בין הסבים שיהיה שם, ויש לי את מתנות הגן איתי... מקווה שארגיש מספיק טוב לנהוג את המרחק. בני חוזר איתי, אז יותר קל...
ערב נעים.

RunBel

New member
Restart

אחרי כמה ימים מעצבנים, שעה של אופניים+חיזוקים ממש עשתה לי Restart לגוף ולראש.
כבר שכחתי כמה טוב מרגישים אחרי אימון קורע.

(חוץ מזה, לפעמים זה מאוד עוזר כשאין הרבה זמן להתאמן.
גם אם אין לי חשק וכח אני לא יכולה להגיד "טוב, אני אתאמן מחר" או "טוב, אני ארוץ בחוץ במקום".
אני יודעת שזה או עכשיו או בכלל לא. וברגע שכבר התחלתי, אני מקבלת אנרגיה להמשיך)

מור שלז

New member
גם אני גיליתי שכשאין זמן - אני מתמידה יותר

איך שהוא העובדה שאני יודעת שזה עכשיו או בכלל לא - גורמת לי פשוט לקום ולעשות משהו.
זו כנראה אחת הסיבות שקל לי יותר עם אימונים בבוקר, בזמן שהאימונים בערב אצלי נוטים להתמסמס....

גברת ע

New member
עדכון אחרון ל2013?

כנראה שיום ראשון, ההחלטה לקחת יום מנוחה הייתה נכונה, איך שהוא בדרך נס הצלחתי לברוח מהעבודה בשעה מוקדמת ולהיות בבית כבר ב16:30 כשעדין אור בחוץ (שזה נס גדול לכשעצמו...), הרגשתי קצת תשושה והחלטתי רק להתיישב על המיטה ולצפות בטלויזיה לכמה דקות, הכמה דקות הסתיימו שפתאום התעוררתי ב18:20 , הסתובבות קצרה כמו זומבי בבית ונסיון לעשות כל מיני דברים לא עברה בהצלחה והתקבלה החלטה לחזור למיטה ומ19:20 עד למחרת בבוקר בחמש ועשרה כשהשעון צלצל פשוט ישנתי.
כנראה זה משהו שהיה צריך גם פיזית וגם נפשית...
אתמול היה תכנון לצאת לרוץ שוב, אבל תכנון לחוד ומזג אויר לחוד, אז החלפתי את אימון הריצה באימון חיזוק בחדר כושר, היה כיף לגלות את השיפור ביכולת לעומת לפני חודש כשאז הכל נראה בלתי אפשרי, עדין יש הרבה דברים שאני צריכה לחזק ולשפר, הרגליים ושרירי הבטן חלשים עדין אבל לאט לאט מצליחה קצת יותר ועוד קצת יותר.
מקווה מחר לצאת לרוץ בערב אחרי העבודה ונראה איזה עוד תכנונים ואימונים יכנסו למהלך השבוע...

שתהיה שנה אזרחית נהדרת לכולנו

מור שלז

New member
נשמע שהיית ממש זקוקה לשינה הזו!

כמה טוב שיש לך את היכולת לראות איפה את היום, לעומת איפה היית לפני חודש.
התחלה נפלאה ל-2014

קיץ 2011

New member
לכבוד היום האחרון של השנה

בדרך כלל אני לא כותבת בפינה הזו (ובכלל, כותבת כאן מעט), אבל לכבוד היום-

התחלתי לרוץ לפני שנתיים בערך. בשנה האחרונה מצאתי את הדרך שלי והתחלתי גם מאוד להנות מהריצה.
מי היה מאמין ש- 10K יהיה "קטן עלי" ואימון רגיל שעושים 3 פעמים בשבוע???

אם הייתי כותבת יותר בפינה הזו, 3 פעמים בשבוע הייתי מדווחת על ריצת לילה של 10K, ולפעמים גם תוספות של שחיה ופעילויות נוספות.

כייף לקרוא אתכן וללמוד מכן!!

שרק ימשיך ככה

מור שלז

New member
יופי של שנה

הכי אהבתי לקרוא את המשפט:
"בשנה האחרונה מצאתי את הדרך שלי והתחלתי גם מאוד להנות מהריצה."
זה בעיני אומר הכל...

למעלה