קצרים ליום שלישי

מור שלז

New member
סוגי אימונים: אימון שינה ו... אימוני ראיונות

היום אני ביום התאוששות של שבוע קל.
והאמת שהתכוונתי לקום ולרכוב בפארק במקום האימון שלי שהתבטל אתמול - אבל בבוקר הייתי כל כך עייפה שכיביתי את השעון וחזרתי לישון.
וטוב שכך...

אתמול היה לי יום שלם של ראיונות ופגישות בחברות שונות. יצאתי מהבית ב-10:00 וחזרתי ב-18:00.
בין לבין בכל שניה טלפונים, מילים וסמסים מעוד חברות, עד כדי כך שסיימתי את היום עם טלפון נטול בטריה - הוא פשוט לא עמד בכל זה.

ואני מסתכלת על עצמי מהצד, ומסתכלת על האופן שבו אני מנהלת את התהליך הזה (או לפחות מנסה - לתהליכים האלו יש דינמיקה משלהם) וזה מרגיש ממש כמו אימונים.
הנסיון לארגן את הראיונות והפגישות בתכנית כך שתהיה התאוששות בין פגישה לפגישה - או כשאני מצמידה שניים כי אין ברירה (אימון גב לגב) - אז אחר כך התאוששות.
ההכרה בכך שהתהליך הזה מתיש ומעייף, ממש כמו ריצה למרחקים ארוכים, וחשוב לשמור על עצמי בתוך התהליך הזה שלא להשרף. לא לפתוח פתאום בספרינט באמצע המרתון ואז אין כוח לקילומטר הבא.

וגם, באיזה שהוא מקום, ההרגשה הזו שאני רוצה שיגמר כבר, רוצה למצוא עבודה ולסיים עם אי הודאות הזו והתקופה הזו. ומצד שני, לא רוצה שיגמר, כי אני נהנית מהדרך. נהנית לפגוש אנשים חדשים, להחשף לרעיונות מדליקים, לגישות שונות, לטכנולוגיות. אני לומדת המון עכשיו, לא לימוד לעומק של תחום מסויים כמו בעבודה, אלא לימוד רוחבי. וגם זה כיף...

יאללה, הולכת להתארגן לראיון הבא שלי..

ממה מיה

New member
אין ספק שזה מרתון או בעצם אולטרא

טוב שאפשר לגייס אסטרטגיות מוכרות מעולם הספורט לטובת שמירה על שגרת אימונים (ראינות במקרה שלך) והתמדה

ayeletfs

New member
לזה בדיוק התכוונתי

בדיוק כמו בספורט
לשים את עצמך חשופה על קו הזינוק
חשופה לרוחות, להתמודדות, לצורך להוציא מעצמך דברים
ולהיות אמיצה, חזקה, ממוקדת... ולהצליח!
יש לך את זה בספורט
יש לך את זה בחיים
זו בדיוק היתה הכוונה במה שכתבתי ביום ראשון
בהצלחה ובהנאה

susieada

New member
ה"ישראמן" שלך...

נהנית מהדרך, מרחיבה ידע (גבולות), מתכננת אוכל, התאוששות, שינה, מתכננת תוכנית א' ב' וג' לכל סיטואציה.
בתקווה שבהקדם תעברי את "קו הסיום" - מציאת עבודה מעננינת, מאתגרת, מתאימה לך.
חיבוק.

יוגה על הבוקר

חזרתי לשגרת הבוקר של יוגה ישר כשאני קמה.
החתולה צופה מהצד משועממת, כאילו אומרת לעצמה מה הבעיה אני עושה את זה בקלות.

והיום מתכננת לרוץ 30 דקות. לא משנה המרחק, רק להמשיך להיות בכושר.

perach22

New member
באמת שיהיה פעמיים כי טוב

כי אחרי פעמיים X יום = יומיים שלא עשיתי כלום... ובנוסף הסתובבתי אתמול במחניודה ותקעתי מנת פלאפל בלאפה....
עוד תכננתי לקום מוקדם היום לריצה - להוריד את המנת לאפה, ואפילו לא שמעתי את השעון מצלצל ב 6:00, פתחתי עיניים ב 7:15...
אמורה להיות בעבודה ב 7:30... חחחח
איזה ריצה איזה נעליים????????? רק הלאפה הזו עוד תקועה לי בין הגרון לבטן...

נדחה את הריצה לערב...... עם פעמיים כח... כי טוב נו....

susieada

New member
יש ימים שרק רוצים לישון...

שולחת לך כוח ואנרגיה לריצה הערב.

perach22

New member
איזה חמודה

באמת יצאתי לריצה קצרה באיזי... היה מרענן....

susieada

New member
דרך נהדרת להתחיל כל יום!

אהבתי את "מחשבות החתולה" (מה הבעייה? אני עושה את זה בקלות.")
הגעת לריצה שלך ל30 דק'? איך הרגשת?

ממה מיה

New member
בינתיים מצליחה להתאמן

השבוע כאומור היה בסימן תעמולה, הבעל בחו"ל, הלחץ בעבודה עולה..
הצלחתי להכריח את עצמי לקום מוקדם מהרגיל לריצה.
המעבר משלושה אימונים לארבעה עוד דורש הסתגלות. אתמול רצתי 9 קמ בקצב יפה ללא מאמץ, היום באותו מסלול הגוף דרש קצב איטי ואף מהרגיל.. כנראה קשה לו עם ריצות יום אחר יום.
מחר יום מנוחה ומקווה שבחמישי אצליח שוב לרוץ.
שישי - יום משפחה..
שבת - מנסה לגרור חברה לריצה ביער - המון המון זמן לא הייתי שם..

ומה שכחנו - חיזוקים.. האמת נו נו נו לעצמי, כבר שבוע לא חיזקתי

perach22

New member
אני אבדוק אם קואץ' , נראה מה יגיד...

אני אשמח להצטרפן....

susieada

New member
3X טוב!! מין טריאתלון

הדר יוסף - יערה - שחייה. שילוב מנצח!

לעומת שבוע שעבר כשעדיין נטלתי אנטיביוטיקה ופשוט רציתי לשמור על מפרקים "משומנים" וראש נקי, היום הייתה לי יותר אנרגיה. נשארתי עם "400ים," כששאר הקבוצה רצו את נפשם בספרינטים ואחר כך בריצה רצופה מהירה... אך יצאתי מרוצה.

טיפול עם יערה - תמיד ברכה - קודם כל טיפול מקצועי + שיחה קולחת חברית וחיבוקים!! לא כייף שאני זקוקה לטיפול השבועי הזה אך מקסים שנותן את אהזדמנות להיות שעה עם יערה!

הפסקונת לשינה של 20 דק' באוטו... ולסיום שחייה בבריכה, השחייה האחרונה לפני שאנו יורדים לאילת ביום חמישי.
החלק שלי הכי קצר מכל האפשרויות, אך אני שמחה להיות חלק מהאוירה, שמחה על ההזדמנות לראות ולעודד את כולם, במיוחד חברות/ים שמשקיעים את נפשם...

ובקשר לכאבים... הבוקר החלטתי "לא לשחק" ולקחתי משכך כאבים מיד כשקמתי... עבד! כמעט ולא כאב לי היום ומדהים כמה הכאב משפיע על מצב הרוח שלי, וכשנעלם, האופטימיות ומצב רוח הטוב חוזרים בלי מאמץ.
הלוואי שהייתי יכולה "להשתלט" על התגובה שלי לכאב... מנסה לקבל את עצמי כמו שאני ולזרום עם מה שיש.

ערב נעים.

מבינה בדיוק למה את מתכוונת

ככה זה כאב, הוא נוטה להשתלט על הכל, ואז את עוד מרגישה רע על זה שהרשית לו להשתלט... אז אל תרגישי רע, כי ככה זה כאב.

Island Woman

New member
אני בדיוק חזרתי מריצה..

אחרי המרוץ בשיש יצאתי שוב לשטח עם חברתי לריצה..
מוזר שהיא תיזמנה 9.6 ק"מ ואני 9.2..(יצאנו מאותה נקודה ביחד). .המיינד מתחיל להתרגל למרחק של 9-10 ק"מ וזה מרגיש פחות רחוק.
כאבו לי הירכיים (בחלק האחורי.. מצטערת שאין לי מושג מהו המונח הקליני של האזור)..חוששת שהנעליים פשוט גורמות לי לכאבים. יש לי 2 זוגות ושניהם חדשים. עם הסאקוני אני רגילה לרוץ ועם השני - מיזונו זו פשוט לא אותה ריצה..זו כבר פעם שניה שמרגישה כאבים אחרי שאני רצה איתן.
מקווה שעד מחר יעבור לי :)
לילה טוב לכולן!!

למעלה