סוגי אימונים: אימון שינה ו... אימוני ראיונות
היום אני ביום התאוששות של שבוע קל.
והאמת שהתכוונתי לקום ולרכוב בפארק במקום האימון שלי שהתבטל אתמול - אבל בבוקר הייתי כל כך עייפה שכיביתי את השעון וחזרתי לישון.
וטוב שכך...
אתמול היה לי יום שלם של ראיונות ופגישות בחברות שונות. יצאתי מהבית ב-10:00 וחזרתי ב-18:00.
בין לבין בכל שניה טלפונים, מילים וסמסים מעוד חברות, עד כדי כך שסיימתי את היום עם טלפון נטול בטריה - הוא פשוט לא עמד בכל זה.
ואני מסתכלת על עצמי מהצד, ומסתכלת על האופן שבו אני מנהלת את התהליך הזה (או לפחות מנסה - לתהליכים האלו יש דינמיקה משלהם) וזה מרגיש ממש כמו אימונים.
הנסיון לארגן את הראיונות והפגישות בתכנית כך שתהיה התאוששות בין פגישה לפגישה - או כשאני מצמידה שניים כי אין ברירה (אימון גב לגב) - אז אחר כך התאוששות.
ההכרה בכך שהתהליך הזה מתיש ומעייף, ממש כמו ריצה למרחקים ארוכים, וחשוב לשמור על עצמי בתוך התהליך הזה שלא להשרף. לא לפתוח פתאום בספרינט באמצע המרתון ואז אין כוח לקילומטר הבא.
וגם, באיזה שהוא מקום, ההרגשה הזו שאני רוצה שיגמר כבר, רוצה למצוא עבודה ולסיים עם אי הודאות הזו והתקופה הזו. ומצד שני, לא רוצה שיגמר, כי אני נהנית מהדרך. נהנית לפגוש אנשים חדשים, להחשף לרעיונות מדליקים, לגישות שונות, לטכנולוגיות. אני לומדת המון עכשיו, לא לימוד לעומק של תחום מסויים כמו בעבודה, אלא לימוד רוחבי. וגם זה כיף...
יאללה, הולכת להתארגן לראיון הבא שלי..