קצרים ליום שלישי

susieada

New member
קצרים ליום שלישי

בוקר טוב וחזרה לשגרה המובילה כבר לפסח!
ששמחת פורים תשאר איתנו!

susieada

New member
תוכניות אדם....

הייתי אמורה להתחיל הבוקר ניסוי קליני עם תרופה חדשה. סיפור ארוך עם הפתעות, פיתולים ואכזבות...
קו תחתון... אני לא מתחילה היום... יש כמה אופציות לעתיד...

בינתיים כואב לי הגב התחתון שאפילו משפיע קשה על השחייה האהובה שלי. אחרי שבועיים + בלי תרופה נרקוטי... אצטרך לשקול חזרה אליו...

אבל, מצב רוח טוב. חברה מחו"ל איתי. כן מתאמנת כל יום באיזי.

יום נפלא לכולן!

perach22

New member
מאחלת לך שיהיו אופציות טובות, ועתיד בריא

נהדר ששומרת על מצברוח טוב, ושיהיה רק בחיוכים,
שיראה שאת צוחקת לו בפרצוף....
ואת כאן המנצחת!!!

יום שלישי פעמיים ++ כי טוב...

susieada

New member
תודה!

והימים הבודדים שאני לא מתאמנת אז נכנסים לכותרת "ימי מנוחה."

כמה כייף לעבוד על הראש, גם במודע!
חיבוק!

מקווה שיימצא הטיפול המתאים ותיפטרי כבר מהמחלה הארורה הזו.
תהיי חזקה ואופטימית כמו תמיד, החיוך שלך הוא מקור אנרגיה עצום!

susieada

New member
תודה על כל הברכות!

היה יום רגוע וכייפי עם החברה שלי. אחרי בוקר מפנק ואיטי, הגענו לזכרון יעקב לארוחת צהריים טעימה וביקור בכפר ביאליק אצל בת דודה שלה. יום תענוג (נהפוך הוא מהיום שחיכיתי לו עם "אלף" דקירות מחט במהלך 13 שעות בי"ח...)

oggi2

New member
תרגישי טוב, סוזי

אף אחד לא יכול עלייך, עם האנרגיות והחיוך
לשיפור מהיר ומשמעותי.

מחכה לפסח...

אתמול הוצאתי את עצמי לחופשת פורים חלקית, אבל רק אחרי הדיון בבית המשפט.
בבוקר עוד הספקתי לרוץ עם הקבוצה, הפעם שני סטים של 3000 מ' בקצב דומה לזה שבו רצתי את ה-2000 מ' בשבוע שעבר.
בסט הראשון עוד שרדתי, למרות המחזור הקשה המלווה בכאבי בטן לא נעימים.
בסט השני נשברתי אחרי 1700 מ', עצרתי לשתות, המשכתי וכעבור עוד 600 מ' עברתי לקצב קל יותר. שונאת את הקצב המהיר הזה, למרות שברור לי שצריך לעשות את זה אם רוצים לשמור על מהירות כלשהי בכל המרחקים... להבדיל משבוע שעבר, הפעם יצא לי לרוץ לבד כי חבריי לקצב ועימם המאמן, פשוט שעטו קדימה. דוקא בסט השני אחד מהם נשאר איתי, אבל כשעצרתי לשתות כבר שחררתי אותו לדרכו, פשוט לא היו לי כח וחשק להמשיך. יתכן שגם הגזמתי בחימום (5 ק"מ) והגעתי קצת עייפה אל הסט המרכזי.
משם כבר טסתי למקלחת ולבית המשפט, ולאחר מכן החל החלק הנחמד יותר של היום: לקחתי את הקטנה לטייל ביער הזורע, בחלק ממסלול הריצה האהוב עלי שם. הגדולה העדיפה להשאר בבית ולהכין שיעורים... חנינו ליד מעיין אמי, טיילנו ליד המערה ולאורך הסינגל שליד נחל השופט, המשכנו דרך הסינגל והתחברנו אל השביל, טיילנו בכיף גדול, מדי פעם רצנו, לפי רצונה של הקטנה. סיימנו הקפה של 4-5 ק"מ ולמען האמת רציתי להמשיך. אבל הגברת הכריזה שהיא רעבה מאד וחייבת המבורגר... קינחנו בארוחה טעימה בדלית אל כרמל.
הבוקר רכיבת שטח ביער הזורע (שוב) וביער הקיבוצים. תחילה על מסלול סובב עמק (העליה לטייפון ברכיבה די מגעילה, להבדיל מהריצה), אחר כך על שבילים אחרים, בחלקם לא רכבנו מעולם. התחלתי בחשש גדול מפני החלקה על סלעים רטובים. הזנחת רכיבות השטח גוררת פאניקה רצינית אצלי, שחייבים לטפל בה באמצעות עוד הרבה רכיבות שטח... עלינו כמה עליות בריאות מאד, ואחריהן היו גם כמה ירידות תלולות, אחת מהן תלולה להחריד, בדיעבד לא הבנתי מה עבר לי בראש כשירדתי את הקיר הזה! לדעתי ירדתי בדופק עוד יותר גבוה מהדופק שהיה לי בעליה (מסתבר שיש יותר מדופק מקסימלי, וזה הדופק של התקף החרדה שמגיע בירידה המפחידה שאחרי העליה האימתנית). בשלב מסויים עצרתי בירידה רק כדי להסדיר את הנשימה!
בעודנו נהנים מהשבילים, התחיל לרדת גשם, שרק הלך והתחזק, והבריח אותנו אל הסיום כעבור כשעתיים, שאם לא כן, היינו ממשיכים להוריד את החלודה מהרגליים שלי...
ביום ששי הקרוב אני מתכננת להביא את אחותי לריצה ראשונה על מסלול סובב עמק. הגברת נכנעה ללחצים להצטרף לשישיה בהר לעמק, ועכשיו צריכה להתחיל לרוץ בשטח (וגם קצת בלילה). אז בשלב הראשון נערוך לה היכרות עם הטייפון

אני כבר מחכה לפסח, על כל ימי החופש הגלומים בחג הנהדר הזה...

susieada

New member
את רצה "עדלאידע" הדופק מעלייה לירידה!

תותחית את! כייף שאחותך נכנסת לריצות שטח מתחת לשרביטך המיומן!
ומצוין שגם את בת-אדם עם גבולות יכולת.

חיבוק ותהני בחלומות על ימי חופשה הארוכים של פסח!

למעלה