קצרים ליום שלישי

susieada

New member
החלפות...

כשהשעון צלצל הבוקר, לא יכולתי לקום. אתמול ישנתי מעט לצרכי.. וזהו. נתתי לעצמי עוד שעה לישון.
אז במקום הדר יוסף, חיבוקיים עם החברה וסיבובים על המסלול, הלכתי סביב רעננה, נהנית מפשע פרחי האביב על האדמה ופריחת העצים בשלל צבעים!
יום נפלא לכולנו.

מותשת

יותר מידי סיבובים עם העגלה, יותר מדי ילד במנשא. אין שום סיכוי לאגור כוחות לריצה... מנסה רק לאגור כוחות לעבור את היום הזה

susieada

New member
מה שנקרא "הורות." עייפות עייפות אהבה.

חיבוק וסבלנות.

meedas

New member
למכירה Asics Gel-Kayano 19

הזמנתי מחו"ל ולצערי טעיתי במידה

הנעליים מידה 41, חדשות לחלוטין (ננעלו רק לצורך מדידה וחזרו לקופסה)
מחיר מבוקש - 500 ש"ח
נמצאות בחדרה

נועה 057.2217149

3 פעמים כי טוב

רכיבת כביש בבוקר, קפה שווה לקינוח, כמה שעות משרד, שחיה בבריכה, כמה שעות אמא, ובערב- אימון חיזוקים וקצת ריצה עם הקבוצה ועם הבת הגדולה שהחליטה להצטרף אחרי שנהנתה בשבוע שעבר. יותר טוב מזה- נשתגע...

susieada

New member
אני סופרת לפחות 5... בלי העבודה!

חיים מבורכים!
תהנו מהאימון הערב!

Loony Moony

New member
על טבעונות וספורט

בחודשיים האחרונים הפכתי לצמחונית, ובהדרגה גם מצמצמת צריכה של מוצרים מהחי (לא טבעונית לגמרי, וכנראה לא אהיה לעולם, אבל כן הורדתי המון ביצים ומוצרי חלב מהתזונה).

לשאלתי - האם זה מספיק חלבון? טופו וסייטן לא מסוגלת לאכול (מגעיל אותי) אבל כן משתדלת קטניות, טחינה, בורגול וכו'. מה אפשר להוסיף או לגוון?

oggi2

New member
יש לא מעט מידע ברשת

כצמחונית מילדות, טבעונות חלקית בשנים האחרונות וטבעונות מלאה כמעט שנה-זה בעיקר קטניות- בשילוב עם פחמימה מלאה, יש קמח חומוס/עדשים שאפשר לעשות ממנו מעין חביתה. קצת אגוזים, אני כן אוכלת טופו ויש כבר מעדני סויה בטעם נייטרלי על תקן יוגורט.
לא אוכלת סייטן- מעובד מדי ותכל'ס - זה לא חלבון מלא אלא רק הגלוטן, תצטרכי לשלב אותו עם קטנייה בכל מקרה.
אם זה מספיק? עיתי ייעוץ תזונתי (אצל אורית שמש המקסימה, אבל יש גם תזונאים טבעוניים כמו ניר ורותי פינק, יעל שמש) לחישוב חלבון, גם כצמחונית וגם כטבעונית, האמת? אני לא מצליחה להגיע לכמויות שנכתבו לי, לא לכמיות מזון כללי ולא לחלבון. כן משתדלת אחרי אימון ארוך לאכול חטיף חלבון טבעוני אם אין אופציה למעדן סויה/חומוס משהו בסגנון. בקיצור- זה בהתחלה קצת מסבך את החיים, אבל לא נורא ושווה את זה.
כמה אתרים:
למשל:

http://www.bonk.co.il/article.php?id=656
יש גם בפייסבוק קבוצה https://www.facebook.com/groups/183311988490358/

Loony Moony

New member
תודה

את המאמר הספציפי כבר קראתי, אנסה ללמוד ולהחכים עוד בהדרגה..

Springy

New member
יש המון אינפורמציה ברשת

למרבה הצער, לא הכל מבוסס ומהימן באותה מידה, ויש גישות שונות וסותרות.
אם תרצי לקרוא עוד דיונים, זהו נושא חם תמידית בקבוצת הפייס "טבעונים חסרי מנוח".
אישית אני לא יכולה לעזור, לצערי, מאחר ואני שייכת לאסכולה המשתדלת לצמצם צריכת חלבונים במידת האפשר (וזה הרי אפשר מאוד בתזונה טבעונית
).
בהתחשב בכל מה שציינתי לעיל, ובכך שיש להניח כי one size does not fit all, אני חושבת שהצעד המתבקש הוא להתייעץ באופן אישי עם איש מקצוע שאת סומכת עליו, אחרת קל מאוד ללכת לאיבוד.
ברכות על הצעד, ובהצלחה!

oggi2

New member
היה גם פה אירוח של ניר פינק

קטונתי מלמצוא אותו , אבל אולי מישהי אחרת תוכל

למעלה