קצרים ליום שלישי

susieada

New member
קצרים ליום שלישי

בוקר טוב ולפחות פעמיים כי טוב!

age40

New member
יום שלישי

יום מלא בפעילות גופנית מאתגרת!!!

יום נפלא

tom696

New member
אולטרא מרתון כביש

לאור הגידול בקהילת האולטרא מרתונסטים בארץ מרתון טבריה הולך עם הזרם ושנה הבאה יוזנק מקצה אולטרא מרתון 65 ק"מ, שעה לפני המרתון עצמו שישלים הקפה של הכנרת.

susieada

New member
WOW! מידע מענין!

אני (הייתי) רוכבת סביב הכנרת... מדהים ההבנה של אולטרה מרתון.
בהצלחה לכל אלה שירימו את הכפפה וירוצו מסביב לכנרת שלנו.

tom696

New member
התאריך

זו הייתה הבדיחה שלי ל-1.4. לפעמים גם אני קונדסון

susieada

New member
אז נפלתי לפח הזה פעמיים אתמול...

שלך ובת של חברה התגאווה בטבעת אירוסין בפייסבוק... גם זה היה נראה אמיתי...
כנראה שאשאר gullible כל ימי חיי.
חיבוק!!

galyam7

New member

אתמול הייתי אצל האורטופד. יש לי חשד לשברי הליכה והמלצה לא לרוץ (וגם לא ללכת... זה מה שהוא אמר לי), חודשיים.
ככה שאני מושבתת, וכואבת לי הרגל ועכשיו אני קצת מכה על חטא שהמשכתי לרוץ. מישהי כאן עברה משהו דומה? אפשר לחזור לרוץ אחרי השבתה שכזאת? מה הסיכוי שזה יעבור לי?
מה הסיכוי שזה לא יחזור לי, אם אתן לרגליים להתרפא ואחזור לזה אחרי חודשיים?

משתפת מניסיוני

היי,
עברתי פעמיים אירועים של שברי מאמץ:
בצבא- שברי מאמץ בדרגה 3, התגברתי עליהם
כאשר התאמנתי לחצי מרתון - בעצם אלו שברי המאמץ ש"שברו" אותי, החלטתי שמרחקים ארוכים הם לא בשבילי.
החלטתי לשמור על הרגליים שלי, ועברתי להתמקד יותר בטריאתלון, שבו מרחק הריצה הוא קצר יותר.
זה בהחלט יכול לחזור, אין לצערנו שום דבר שמונע את זה, פרט לתוכנית אימונים מסודרת, הקשבה לגוף, תזונה נכונה וכו.. אני חושבת שרצוי להתייעץ עם פיזיותרפיסט ספורט שבוודאי יוכל להמליץ מניסיונו על טיפול מתאים ועל דרכי מניעה.
מקווה בשבילך שתוכלי למצוא את האיזון של בין לשמור על הגוף, לבין להמשיך ולהנות מהספורט..
תעדכני :)

tamark4

New member
באסה

אפשר לחזור אחרי השבתה, סיכוי מצויין שזה יעבור.
יכול להיות שצריך תכנית הדרגתית יותר בהמשך.
אין לך מה להתחרט עכשיו על דברים שעשית או לא עשית, יש כל מני גישות שמרניות יותר או פחות, זה לא שהחלטת החלטה בלתי הגיונית בניגוד למה שאמרו לך.

באמת באסה

מכירה הרבה אנשים שחזרו לרוץ אחרי שברי מאמץ... אל יאוש. ובינתיים - אפשר למצוא ספורטים אחרים.

למעלה