קצרים ליום שלישי

susieada

New member
קצרים ליום שלישי

בוקר טוב! ושיהיה לפחות "פעמיים כי טוב."

susieada

New member
קשה לחזור, נהדר לחזור...

בשלושת החודשים האחרונים האימונים שלי היו לא סדירים ואיזי. אני מנסה עכשיו לחזור לאימונים עצימים יותר, ארוכים יותר, סדירים יותר. קשה, אך נפלא (בעיקר אחרי האימון..
)

הבוקר הדר יוסף, שלא הייתי 3 שבועות... ודווקא היום אימון רצוף, ללא עצירות (פעם אחרונה שהייתי עשינו 400 מאותים ואז סט של 400מ', 800, 1600). שינויים בקצב, אך רצוף. היה לי (וכולם...) קשה, אך עודדתי את עצמי שזאת הכנה טובה למירוץ נשים בהרצליה ב16.4...

שאר היום היום עם הבן, כלתי והנכדות מארה"ב. כייףףףף!

מור שלז

New member
אימון רצוף אחרי 3 שבועות??? כל הכבוד!

זו בהחלט נשמעת הכנה מצויינת לקראת מרוץ הנשים.

ואיזה כייף לקרוא על האיחוד המשפחתי שלכם עם הבן, הכלה והנכדות מארה"ב. תיהני! מגיע לך

בטח התחיל

החופש התחיל וזאת הבעיה. כל המקומות הנחמדים מלאים ילדים גדולים משתוללים.

מור שלז

New member
למצוא את האיזון שבטירוף

כן, החיים שלי מוטרפים לחלוטין עכשיו. טירוף טוב, התלהבות של יצירה, של התחלה, של הישגים.
ועדין, השבוע מצאתי את עצמי מתחילה את יום העבודה בשמונה-תשע בבוקר ומסיימת בחצות

ועם כל זה אני גאה לספר שאני מתחילה גם למצוא את האיזון שבטירוף.

אתמול למשל, אמנם סיימתי את יום העבודה שלי בחצות - אבל גם הספקתי בבוקר לאמן שעה (וגם לרוץ קצת בעצמי בעליות, תוך כדי שאני מלווה כל פעם מתאמן אחר), לרכוב בעצמי על האופניים ולהעלות קצת דופק, להרגיש את הקצב חוזר לרגליים, ולקנח ברבע שעה ריצת החלפה.
משם כמובן היישר למשרד, ליום עבודה רצוף מתשע עד חצות

והבוקר, שוב הספקתי לעבור בפארק בדרך לעבודה, לעשות הפעם אימון עליות כהלכתו משלי, ומשם להמשיך למשרד.
עכשיו אני בהפוגה קלה שבין ישיבות, מחכה לאמריקאים שיתחילו את היום ובינתיים קפצתי להגיד שלום.

ויש אפילו מטרה באופק. מטרה שכתובה בעפרון חלש מאוד. אבל כמו כל מטרה, היא מאפשרת לי למצוא את האנרגיות להשחיל אימון בבוקר לפני יום עבודה מטורף. אימון שכל כך חשוב עבורי בשביל למצוא את האיזון שלי, בשביל למצוא את האיזון שבתוך כל הטירוף הזה.

susieada

New member
כייף שיש מטרה! מחכה לשמוע שעברה לעט!

שמחה לשמוע שאת מתחילה למצוא את האיזון בטירוף!
חיבוק ואהבה, אנרגיה וזרימה כל יום.

למעלה