קצרים ליום שלישי

אשי23

New member
OMG - נרשמתי להר לעמק!!!

אמנם אני לא כותבת פה הרבה, אבל משהו טוב עובר עליי בריצה. קצב משתפר, תחושה שאני יכולה לרוץ גם בלי "למות" תוך כדי, ובאופן כללי הרגשה ש"אני חזקה" - בעיקר בראש.
מראש תכננתי על טרינשים הקרוב ואפילו נרשמתי די מזמן (פעם שלישית). עם המאמן דיברתי על הרצליה כמירוץ מטרה לתוצאה.
הר לעמק עלה כאופציה בקבוצה וירד די מהר, ורובנו נשארנו בתחושה שזה כנראה גדול עלינו בכל זאת...
ופתאום - המאמן העביר פרטים על קבוצה שמחפשת רצים, ביררתי, נראה לי אפשרי, החלטתי שאני הולכת על זה - ונרשמתי! בשמיניה, עם אנשים שכנראה אפגוש פעם ראשונה על קו הזינוק... אומרים שהם נחמדים. ובכל מקרה - מצהירים מראש על זה שהם רצים בשביל הכיף נטו.

יצא שחודש מאי ייראה ככה:
3/5 - מירוץ הרצליה (בתקווה לעמוד ביעד...)
15/5 - הר לעמק - מאיפה זה בא???
31/5 - טרינשים - כי על זה לא מוותרים בכל מקרה

מי חשב שככה ייראו סופי השבוע שלי??

ובאופן יותר פרקטי - אשמח לשמוע כל מה שיש לכן לספר על הר לעמק. אמרוה לעשות את הקטעים של רץ מספר 6 - הבנתי שנחשב לקטעים הקלים יותר.

tom696

New member
ספציפית לגבי קטע 6

קטע קצר אמנם אבל יחסית חשוף ולרוב מגיעים אליו בשעות הצהריים (12-16). מציעה מאד לרוץ עם תיק מים (וכובע ומשקפי שמש שזה מובן מאליו).

אשי23

New member
מסלול ירח

רק אתמול נרשמתי. עוד לא יודעת מה זה אומר לגבי שעות הריצה. מקווה לטוב...

איזה כיף לך!

גם אנחנו עושים לראשונה את הר לעמק ו"כראש הצוות המארגן" ההתרגשות והלחץ גדולים. קטע 6 באמת נחשב הקל ביותר וכולל במצטבר קצת פחות מ20 קילומטר.

מעניין לרוץ עם אנשים שתכירי לראשונה. אתם במסלול שמש או ירח?
בכל מקרה שיהיה בהצלחה! אני (אם לא יהיו שינוים....כי השיבוצים אצלנו עדין לא ממש סגורים) בקטע מספר 1

tamark4

New member
הר לעמק

נשמע מסובך אבל בעצם פשוט ומאוד מאוד כיף.
כל קבוצה אחראית ללוגיסטיקות שלה. להוריד רץ בתחנה, לאסוף את הרץ שסיים את הקטע שלו. כאשר יש שני רכבים ומתחלקים ברכבים ע"פ סדר הריצה יש גם מספיק שעות למנוחה בין לבין, אבל אל תבני על שנת יופי.
מבחינת הריצה עצמה, זה לא קל אבל גם לא מאוד קשה. כדאי להתרגל לריצת לילה לפחות פעם אחת.
תהני !!

גברת ע

New member
אני גם לראשונה משתתפת

ומתרגשת ולחוצה ונכנסת (כרגיל) לסרטים ופחדים

מה שאני התחלתי החודש לעשות זה לצאת לריצה בערב בסביבות 8-9 ואז למחרת בבוקר בסביבות 6 לצאת לריצה נוספת, כדי להרגיל את עצמי לריצות צפופות ובמצב של שינה לא מספקת שזה בעצם מה שיהיה בהר לעמק.

למעלה