קצרים ליום שלישי

susieada

New member
כייף ככה להתחיל את היום!

הייתי באימון של הדר יוסף!!
תמיד הקבוצה רצה. אני הולכת. לפני שבוע, מהאימון הזה, דני ואני נסענו ישירות לבית החולים.
הבוקר, בדיוק שבוע אחרי, בלי "בלוטה" ועם 47 סיכות בראש, הגעתי שוב, הפעם באדיבות חברה מאוד טובה שהסכימה להשקים ולקחת אותי לאימון שהתחיל ב6:30 (תודה חנה!!) עדיין אסור לי לנהוג.
אימון חיבוקים והליכה (מאוד איטית - אסור לי להעלות דופק 3 חודשים).
חשבתי שנצא הביתה אחרי 2 סיבובים (800מ'). החזקתי מעמד כל השעה!! לא יאומן! היתרון של גוף בריא מבוסס על ספורט!!
תודה למאמן הדגול, המקצועי והתומך שלי (הפעם חייבת עם שם - רן שילון - כבר 10.5 שנים ביחד
)
וזהו.
הביתה לשייק ירוק ואוכל "רגיל."
עכשיו חברות באות לבקר. (אולי אשוויץ ואשאר בבגדי הספורט שלי?!!)
אני מאושרת!
אני יודעת שעוד יהיו עליות וירידות, אך כמה כוח נתן לי האימון הבקור!
יום נפלא לכולן!!

Springy

New member
לא אמיתית

מדהים כמה כוחות החלמה אפשר לשאוב מהספורט, ומדהים כמה הראש שלך חזק ומאפשר לך להתייצב באימון לכתחילה. ואכן, חיבוקים מחברים טובים מתדלקים להרבה זמן.
רפואה שלמה!

susieada

New member
צדקת!!

מדהים כמה כוחות החלמה אפשר לשאוב מהספורט!
תודה ואמן!

מור שלז

New member
"היתרון של גוף בריא מבוסס על ספורט!"

מדהימה! כמה טוב לקרוא אותך ככה.
כאן, היתרון של גוף בריא מבוסס על ספורט, ובמקרה שלך, היתרון של גוף בריא וחזק בתוך ראש בריא וחזק. שילוב ששום דבר ואף סרטן לא יוכל עליו.

טוב לקרוא אותך ככה עם כוחות ואנרגיות

zisales

New member
מרוץ חופים נתניה. מישהי מגיעה? ב23.5

אני ובעלי חושבים ללכת עם הילדים למקצה הלא תחרותי של 2 ק"מ. מה אתן אומרות? זו תהיה חוויה או עול? צריך להיות שם ממש מוקדם בבוקר..

susieada

New member
אני לר מכירה, אך חוויה משפחתית!

תמיד טוב לעסוק בספורט עם המשפחה. קרוב לבית?
דמי הרשמה סבירים?
לכי על זה!

מור שלז

New member
לא מכירה, אבל זו נראית חוויה!

הסתכלתי קצת על מסלול המירוץ והוא בהחלט שונה.
אמנם צריך להיות מוקדם בבוקר, אבל זה יתרון - כי מאוחר יותר כבר יהיה לכם חם מאוד....

בני כמה הילדים? נראה לי שבאמת צפויה לכם חוויה מיוחדת עם ריצה משפחתית שכזו.

בהצלחה

shira1la

New member
אני מגיעה לזה!!

השעה אכן מוקדמת, אבל בין כה וכה בשישי קמים אצלי מוקדם כך שלא נראה לי שזה יהיה עול או משהו כזה.
נראה לי שזה יכול להיות ממש מאתגר ועצם ההימצאות בתוך המירוץ עם עוד ילדים תיתן להם תחושה טובה .

למעלה