קצרים ליום שלישי

susieada

New member
קצרים ליום שלישי

יום הכי טוב שאפשר. כוח התמודדות. כוח לאימונים אפשריים.

אשמח מאוד לשמוע דעתכן

ביום ראשון עשיתי אימון קשה יחסית
רצתי הרבה (50 דקות) עם הפסקות קטנות להליכה.
סיימתי את האימון עם חולשה, לקחתי חטיף אנרגיה, ואחרי כמה דקות התאוששתי.
מה אני אמורה לעשות שלא אגיע שוב למצב של אפיסת כוחות?
תודה רבה

melon

New member
מה יכול לעזור

50 דקות זה זמן מכובד. לא יודעת מה הרקע שלך בריצה אבל זה די הגיוני שזה מעייף. החדשות הטובות זה הופך להיות יותר קל ככל שרצים יותר.
מה יכול לעזור : זה אישי. תצטרכי לבדוק מה עובד לך הכי טוב.
את אוכלת נכון באופן כללי ? את אוכלת משהו קטן לפני ? שותה מספיק כל היום ?
באיזה שעה של היום את רצה ? החום עושה את שלו , העייפות עושה את שלה
ישנה מספיק ?
בשורה התחתונה , יש ימים שגם אני "לא סוחבת". במידה וזה משהו שחוזר על עצמו תנסי לשנות ולראות מה עוזר לך.

ככל הנראה
עשיתי אימון יתר...
רציתי להתקדם יותר מהר, וכנראה שהגוף שלנו לא נותן...
פשוט הרגשתי מסוחררת...

melon

New member
דברים לא חוקיים במסלול ריצה באצטדיון

* אנשים שרצים בכיוון ההפוך.
50 אנשים רצים/הולכים בכיוון אחד , 2 בנות רצות הפוך. אני רצה שם קבוע ומעולם לא ראיתי מישהו רץ הפוך.

* אישה עם תינוק בין שעתיים במנשא, מסתובבת במסלול.
לבושה ג'ינס קצרצר ובטן שטוחה שאני אחרי 6 שנים ו 5 חצאי מרתון יכולה רק לחלום. לא לעניין.

* אוטו גלידה !!!! בחנייה שמשקיפה של המסלול, מנגן מגוון מנגינות מתקתקות. אתה רציני ? מה עדיף : עוד קילומטר או טילון שוקולד

* שחקני כדורגל מיוזעים מסירים חולצות בסוף/אמצע האימון.
בניגוד לאמא הצעירה הם עדיין לא ילדו. אוטוטו

* נעליים חדשות דנדשות, דגם חדש של אותו סוג שתמיד משתמשת , שעושות כואב באצבע הגדולה (כבר 2 ריצות ! ) .
זה לא חוקי במסלול וגם לא חוקי מחוץ למסלול. נראה לי שאני אנסה עוד קצת , אפצע באמת , ואז אוותר עליהם.

kupi4

New member
בלתי חוקי בעליל !

וגם...
אפולו צעיר שעוקף אותך בשתי פסיעות ארוכות ונטולות מאמץ
אנשים קולניים במיוחד תוך כדי ריצה... בעיקר אלו שמאחורייך ומשאירים אותך בכוננות יריקה/ הקאה/ החייאה

susieada

New member
בקשר לנעליים...

אם לוחץ לך ואת נפצעת מהנעליים החדשות.. תנסי לחזור לחנות ולהחליף למידה (או חצי מידה) גדולה יותר. אם הם התאימה לך את הנעליים, אני מקווה שיקחו אחראיות. לא שווה להפצע ממש! ע"פ המאמן ונסיון רב של נשים כאן, אנו לומדות שהרגליים מתנפחות במהלך הריצה וכדאי תמיד לקנות חצי מידה או מידה יותר גדולה מהנעל הרגילה. (אני קונה מידה גדולה).

ואוהבת את שאר ה"לא חוקיים" שלך!

melon

New member
צודקת סוזי

הפעם הבעיה היא ברוחב הנעל ולא בגודל שלה , היא מידה אחת יותר ממה שאני לובשת ביום יום.
הדגם הקודם היה מגושם ומכוער אבל התאים יופי. לצערי הם כבר לא מייצרים אותו והדגם החדש יותר יפה , פחות מגושם ו - לוחץ .
אני מניחה שאולי הייתי צריכה ללכת על מידת רוחב שונה (2E / D ).

כמה חבל שיצרניות הנעליים משנות כל שנה....

למעלה