קצרים ליום שלישי

Loony Moony

New member
מלא מלא ספורט

בחמישי שישי בכלל לא יצא לי להתאמן ומסיבות טובות. בחמישי הופעה של הדג נחש ובשישי עשינו יומולדת משולבת עם חנוכת בית לחבר שלי, מה שגרר הרבה סחיבות ועמידה על הרגליים. הבטחתי לעצמי שבשבת אעשה משהו...
שבת, לפנות ערב, יושבת עייפה על הספה בסלון. כל הגוף כואב ועייף, משכנעת את עצמי לצאת לריצה קצרה (4 ק"מ). עם תחילת הריצה הכל משתפר, ובסוף רצתי שעה וחצי

למחרת, ראשון בבוקר, שחייה, אחד האימונים הכי גרועים אי פעם. שילוב של בוקר ובטן לא מתפקדת עושה לי די רע. גאה בעצמי שלפחות סיימתי. באותו ערב עוד מספיקה ריצה של 5 ק"מ על מסילה, התחושה הרבה יורת טובה.
אתמול עוד אימון שחייה בערב. האמת שהתלבטתי עליו כי לא הרגשתי משהו, החלטתי לבוא ולנסות לשחות באיזי. למי אני משקרת? אימון חזק עם השלמה ל-3 ק"מ בסוף שדי גמרה אותי.
היום בוודאות יום מנוחה, כל הגוף מבקש את זה. מחר מתוכננת ריצה ארוכה (16 ק"מ). חוץ מזה, אני חייבת להבין מה גורם לי לחולשה ולכאבי גוף ולנסות לפתור את זה.
&nbsp
יום נהדר!

הדג נחש!!!

כפי שכבר כתבתי זו הלהקה האהובה עלי בעולם!! אחד הדברים הטובים שיצאו מצוק איתן (חוץ מגילוי המנהרות כמובן....) הוא שזכיתי להופעה של הדג נחש ותמונה עם שאנן סטריט. בקיצור כיף לך, גם ספורט גם דג נחש מה יכול להיות יותר טוב

קבלי את אחד השירים / קאברים הגאונים שלהם ומתאים ביותר דווקא היום!
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=z9NVzNaWPAg[/URL]

susieada

New member
הספקת הרבה! חגיגה, עזרה לחבר, ספורט ספורט ספורט!

בהצלחה במציאת הסיבה הגורמת לתחושת החולשה וכאבים.

תקציר הפרקים הקודמים והיום

אז אחרי שזכיתי לאימון משותף עם סוזי ודני בים בשישי, ולרכיבה ארוכה סוף סוף בשבת (וגם בה לרכב קצת לצד סוזי ודני), אגב התמונה מהרכיבה, פסטורלי לגמרי- שוב תודה לכם על הביקור והתמיכה לאורך כל התקופה, סיימתי שבוע ראשון אחרי תקופה שהיה מלא בכל מה שאני אוהבת.

וככה התחיל גם השבוע הזה, חזרה לריצות זוגיות, חזרה לאימוני שחיה, חזרה לאימוני אופנים ועוד במקום הרגיל שלהם. זה היה אימון אופנים הזוי לחלוטין: קיבוץ בנקודת גבול, נגמ"ש בחניה, חלק מהכביש שמשובש מהטנקים שעברו עליו, שתי נקודות על הכביש שנפגעו מקאסמים...ועם כל זה כולם מגיעים לאימון. מדהים לראות את זה.

היום יצאתי לריצה לבד (בעלי ביום מנוחה), בתכנון 10 קילומטר מהירים, רצה בהתחלה לכיוון "מגרש החניה" שסוזי פירסמה תמונה כאן (למען ההגינות התמונה לא עושה עם המקום חסד, לא יאומן כמות הציוד שיש שם). מנופפת שלום לחייל בעמדת השמירה, מסתובבת, ממשיכה - אחלה של 10 קילומטר אני עצמי והמוזיקה שלי.

יאללה יום טוב....לפחות עד הערב

susieada

New member
כמה טוב החזרה לאימונים במקומם השגרתיים!

שחייה, רכיבה, ריצה, כאילו שהכל בסדר.. עד שמגיעים ל"מגרשי החנייה" והחיילים בעמדותיהם...
שהשקט ימשיך!
שהאימונים עם בני המשפחה וחברים ימשיכו.
ושוב היה כבוד וכייף להיות איתך ועם הקבוצה בשבת.

susieada

New member
יום האחרון על אנטיביוטיקה

10 ימים. ילדה טובה. לא שכחתי אף כדור...
וסוף סוף, אחרי מחלה שגרתית וחולשה, אוכל להתחיל שוב להתחזק.
הדר יוסף הבוקר. חיבוקים מקסימים. שווה לקום מוקדם בבוקר...

איך אתן מסתדרות עם החום והלחות?! בזמן האחרון אני מרגישה שאני מתאמנת בבריכה ולא על מסלול באצטדיון או על חוף הים!

מי מסתדר עם הלחות?

זה נורא!
טוב שסיימת עם האנטיביוטיקה, קחי בחשבון שזה יכול להיות מורגש עוד כמה ימים.

למעלה