קצרים ליום שלישי

susieada

New member
קצרים ליום שלישי

בוקר טוב... יום שקט ובטוח כמה שאפשר!

susieada

New member
תחושה מוזרה לקום ללא האימון הרגיל

כמה שהאימונים השגרתיים בונים לי את התחלת סדר היום. עם הנכדים כאן סדר היום שונה (והתחלנו את היום באזעקה, שלדאבונינו יותר מדי מוכרת לחברות שלנו בדרום). אני חושבת על עירית וכולן שגרות בדרום, את השמחה בחזרה לאימונים השיגרתיים שלהן לפני שבוע ומעט... ושוב מתחת להפגזה רצופה, פוגעת באימונים, החיים, בנפש. חיבוק לכן.

מור שלז

New member
גם אני חשבתי הבוקר על עירית וכולן...

תיהני מהנכדים, ומה"שגרה" המיוחדת שהם מביאים איתם

גברת ע

New member
היום יום מנוחה

האמת שאחרי האימון אתמול היו לי עוד כמה דברים לעשות אז לא הספקתי לנוח ולישון כמו שצריך, חשבתי לנוח היום ומחר לנסות שוב לרוץ.
שיהיה בוקר שקט לכולם!
&nbsp
&nbsp

מור שלז

New member
עד שלא מתחילים להתאמן קבוע, לא מבינים את חשיבות המנוחה!

בתוך תכנית אימונים מסודרת, "אימון מנוחה" הוא אחד האימונים החשובים שיש.
על אחת כמה וכמה אם לא הספקת לנוח ולישון כמו שצריך אחרי האימון אתמול אחר הצהריים.
&nbsp

מור שלז

New member
לרוץ בתוך מרק...

לקום בבוקר ולפתוח בהכנות לריצה, רק כדי לגלות שלחמאס יש תכניות אחרות עבורנו, ומיד התחלתי לרוץ ולהעיר את כל בני הבית, לתפוס את החתול (שדווקא בבוקר התחשק לו לשחק בתופסת
) ולרוץ לממד.
חושבת בדרך על עירית ומשפחתה, ועל כל שאר הדרומיות והדרומיים שחיים את המציאות הזו כל היום ומקווה שזה יגמר כבר ותהיה חזרה אמיתית לשגרה לכולם.
&nbsp
ואז יוצאת לריצה. ריצה בתוך מרק...
כן, כך ההרגשה לחזור לרוץ בארץ, אחרי הקרירות הנעימה שהיתה לנו בחו"ל (בפאריז יצאתי לרוץ בשמונה מעלות את הריצה הארוכה שלי
). לרוץ בתוך מרק מהביל, והקיבוע של היד הופך את החוויה המפוקפקת לנעימה עוד פחות...
&nbsp
אבל יש לי מטרה, עוד פחות מחודש לאולטרה מרתון, ואני עוד לא מוכנה לוותר.
לפחות עד שאסיים את הבירור הרפואי ואוכל לקבל החלטה מושכלת, אם לעשות את האולטרה או לא - אני ממשיכה להתאמן כמה שרק אפשר לפי התכנית.
&nbsp
בינתיים אני מנסה להשיג אולטרסאונד לכתף, בדחיפות, מכיוון שבעוד שבוע אני שוב על המטוס, בדרך לקליפורניה לנסיעת עבודה. לא ממש מצליחה, אבל יש לי עוד כמה טלפונים לעשות היום, וביקור אצל הרופא לקבל את ההפניה, אז אולי יהיה משהו.
&nbsp
יום נפלא ושקט לכולן
&nbsp
&nbsp

למעלה