קצרים ליום שלישי

susieada

New member
אוהבת - להעיר את העיר!

אני שומעת את השמחה בכל מילה!

susieada

New member
יום מנוחה...

היה PET CT הבוקר... על צום ועל איסור פעילות גופנית ל24 שעות לפני (טוב... היו לי 15 ש' לנוח..)
תוצאות בשבוע הבא.

susieada

New member
הרצאה על רכיבת כביש!

שני בלוך, רוכבת עלית בארץ ובחו"ל, מזמינה אותנו ללמוד עוד על רכיבת כביש בהרצאה פתוחה לקהל, ללא תשלום ב9.9.14.
ראו פרטים מצורפים.
להתראות שם!!

melon

New member
המכנסיים החדשים של נייק

האמת, לא יודעת מה לחשוב על זה .... נראה ממש לא נוח.

http://store.nike.com/us/en_us/pd/avant-move-training-capris/pid-1480956/pgid-1480959

(ואפילו יש גם בפסים ... )

נראה לי כמו שפשפת שמחכה לקרות

אולי בקונג פו הייתי שמחה להתאמן עם זה, אבל בריצה?!

ריצה שלישית בשבוע!!!

מטורף!!! רואים שספטמבר הגיע

חברה-אמא הציעה לי לרוץ איתה הערב, ובדיוק היו לי שעה ורבע בין ההשכבה של שחר, ליציאה של בן הזוג לרכיבה לילית. היא רצה לאט יותר ממני, וגם עברנו קצת להליכה באמצע, אבל למי אכפת? העיקר שיצאתי החוצה, ל-ב-ד, נשמתי אוויר ים, ורצתי. ואיך היה לי כח, תשאלו? הילד במשפחתון כמובן אז יכולתי לישון בצהריים. מחר הוא כבר יישן שם צהריים, ובכלל הימים ייראו אחרת.
מבאס קצת שהוא כועס עלי, בכה כשבאתי לקחת אותו ולא נתן לי נשיקה אחת כל היום - והוא נשקן מדופלם. את המטפלת, אגב, פגשנו בערב, והיא כן קיבלה נשיקה. אבל אני באמת מאמינה שאחרי תקופה קצרה ופחות נעימה, זה יהיה יותר טוב לכולנו. כועס? בסדר. ילמד גם לסלוח.

Loony Moony

New member
איזה כיף!

בלי ספק כששחר במשפחתון זו ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות

susieada

New member
יחי מסגרות חינוך!!

ריצה לבד!! מבורכת בכל קצב! שינה אחר הצרהיים!! Bravo!! התקדמות. באמת שחר כבר בן שנה!
וכן, כעס ומניעת נשיקות דבר כואב ללב אך טיפוסי ועובר. הוא גם ילמד לסלוח, ואת נחשפת לעולם שלו שלא תדעי כל פרט...
תהני מכל צעד (משמעות כפולה בכוונה)

2_be

New member
נפלאות ספטמבר

שמחה בשבילך שאת נכנסת לשגרה חדשה בזכות המשפחתון של שחר.
הוא יסלח, לזה לא הייתי דואגת :)

Loony Moony

New member
פעמיים כי טוב

האמת שגם בשני היה פעמיים כי טוב, כי גם ריצה בבוקר וגם שיעור ראשון בקורס אקרויוגה בערב. היה ממש אילה אבל נראה לי שקצת הגזמתי בנסיונותי להיות בסיס ונתפסתי ממש. כל היום חיכיתי למסאז' והוא הגיע בערב

&nbsp
היום היה הרבה וטוב. סיימתי את העבודה מוקדם מהצפוי, נסעתי לים, נכנסתי לרבע שעה. כשחזרתי לאוטו בכוונה לחזור הביתה הבנתי שבא לי לרוץ בים. במקרה הכינותי מראש בגדי ריצה
ותיקתק אני כבר לבושה בהם, רצה קצת על החול וקצת במרינה בהרצליה. 45 דקות ריצה ומתיחות ואני באוטו בדרך הביתה.
&nbsp
הפתעה (או שלא) - עוד ריצה! קבעתי עם ידיד וזה שרצתי ספונטני בים זו לא סיבה להבריז. סגרתי עוד שעה וקצת ריצה, אמנם לאט אבל זה גם מרשים
חזתרי הביתה לגרור את עצמי למקלחת ואוכל, איך כבר נהיה כזה מאוחר?
&nbsp
מחר יום מנוחה, מגיע לי

2_be

New member
נשמע כייף

ולחלוטין מגיע לך יום מנוחה.
&nbsp
ואקרויוגה זה ממש ממכר, מניסיון של החודשים האחרונים. השלב הבא זה למצוא את עצמך במפגשי סוף השבוע :)
איפה התחלת לעשות שיעורים?

Loony Moony

New member
התחלתי אצל אופיר ואלעד

שני חברים טובים שלי התחילו לפני כמה חודשים וזה עשה לי חשק. אני לא הכי קלה או גמישה אבל החלטתי לנסות כי מה יש לי להפסיד.

יוצא שאני באה לשני שיעורים מתוך ארבעה בקורס אבל אשלים מתישהו..

2_be

New member
מגניב

גם אני עשיתי סדנאות אצלם. הם מורים מצוינים לטעמי.
&nbsp
בטח עוד נתראה בהזדמנות כזו או אחרת.

למעלה