קצרים ליום שלישי

susieada

New member
קצרים ליום שלישי

בוקר טוב ושיהיה פעמיים כי טוב!

מור שלז

New member
ד"ש מקליפורניה

השבוע המטורף שלי כאן כמעט מסתיים.
את המזוודה כבר ארזתי, מחר מצפה לי עוד יום עבודה ארוך ומשם היישר לשדה התעופה - מתחילה את המסע המפרך חזרה הביתה.

בסוף השבוע הזה הסתיימה רשמית תקופת האימונים שלי לאולטרה מרתון הקרוב באימון גב לגב של 4.5 שעות ריצת שטח בשבת, ועוד 3 שעות ריצת שטח ביום ראשון.
על הריצה של שבת כבר כתבתי כאן. ביום ראשון נסעתי לפארק אחר שהומלץ לי: Almaden Quicksilver ליד סן חוזה.
פארק שהיה בעבר מכרה כספית, והיום מלא במטיילים ורצים אשר נהנים מהנופים עוצרי הנשימה.

וזהו - עכשיו אני רשמית בטייפר. מה שקצת מוזר, כי אני עדין לא יודעת אם אני באמת אוכל לרוץ אולטרה מרתון עם הכתף שלי (ביום שישי, מיד אחרי שאני חוזרת לארץ, צפוי לי המשך הבירורים הרפואיים...).

הבוקר עוד ריצת שחרור בפארק החביב שקרוב לבית, רק אני והברווזים שבאגם ומשם לעוד יום עבודה ארוך ומייגע. מזל שמחר נגמר, כי האמת - אני כבר ממש עייפה.

לילה טוב לכולן (כן, אצלי עכשיו לילה - הולכת לישון)

שיהיה טייפר נעים

תוכלי או לא תוכלי לרוץ (מאמינה שתוכלי), נשמע שהדרך שלך מדהימה.

susieada

New member
גב אל גב בנופים וטיפוסים מיוחדים!!

טוב לנפש, טוב כריצות מסכמות לאולטה!!
מאחלת לך יום אחרון מלא "קל" ואז דרך מפרכת, ללא כאבים ועם יכולת לישון, חזרה!

כמה קשה לצאת, וכמה מתגמל

אתמול בערב קבעתי עם חברה לרוץ, אבל ברגע האחרון היא הבריזה לי. ובכל זאת, אחרי ששחר נרדם יצאתי למשהו סולידי, כחצי שעה. בדרך חזרה הרמזורים היו נגדי, אז פצחתי ב"אינטרוואלים של רמזורים", וקצת הצטערתי שלא מדדתי את עצמי כי נראה לי שרצתי ממש מהר בין רמזור לרמזור.
ניקיתי את הראש, קיבלתי אנרגיות. כמה טוב לעשות ספורט.

2_be

New member
איזה כיף

וטוב לשמוע שאת חוזרת לזה, שומעים כמה זה עושה לך טוב :)

susieada

New member
אוהבת את האינטרוואלים בין הרמזורים!

כמה טוב שיש לך את הספורט לנקות את הראש ולקבל אנרגיה!
וכל הכבוד על החצי שעה הסלידי!!
חיבוק!

rasheric

New member
סופסופ שבוע שעבר בענו לארבע פעמים פעילות בשבוע...

כבר כמה שנים רוכבים פעמיים בשבוע ובעלי שכנע אותי שמוסיפים חדר כושר, שהפסקנו לגמרי קצת לפני התחלת הרכיבות. אבל קשה למצוא זמן עם כח ... אז איכשהו הורדנו רכיבה אחת או הלכנו רק פעם אחת בשבוע לחדר כושר.
שבוע שעבר הצלחנו לעשות את כל הארבעה ואני מרוצה ! וגם משתפרת בתרגילי בטן ובמשקלים שאני יכולה להזיז, לאט לאט.

susieada

New member
ההצלחה של 4 אימונים! שומעת את השמחה!!

שיהיו עוד שבועות כאלה!, ויכולת להיות מרוצה בכל מקסימום אפשרי כל שבוע אחר!
את רואה שאפילו עם פחות, את מצליחה להשתפר ולבנות את עצמך.

susieada

New member
חזרה להדר יוסף אחרי דילוג של שבועיים

לפני שבועיים - נכדים.
!!
לפני שבוע - צום וPET CT. - חובה, פחות כייף...
וסוף סוף הבוקר, חזרה למסלול האליפטי המוכר. טוב להתחבק, טוב להעלות דופק, טוב להזיע, טוב שאני יכולה.

המשך יום נעים!

למעלה