קצרים ליום שלישי

susieada

New member
קצרים ליום שלישי

בוקר טוב. עוד בוקר סתיוי נעים!
שיהיה לפחות "פעמיים כי טוב."

אימון ריצה של 2KM יותר קשה פסיכולוגית מריצה של 12!

אתמול הבנתי באופן סופי, שאימון של 2KM יותר קשה מ12 נניח...
לפי התכנית, אתמול היתה הריצה האחרונה שלי להשבוע - 2KM בקצב 5.5 - עד מירוץ תנך תשח בחמישי-שישי.
נלחמתי עם עצמי לצאת, חברה שכנעה אותי וביקשה שאצא בשבילה (חברה לריצה, בקבוצה שאני רצה איתם).
בסוף נזכרתי שאני צריכה לקפוץ לבן דוד שלי שגר בדיוק 1KM מהבית שלי לקחת מטען נייד לרכב, אז רצתי הלוך חזור

הכל בשביל לעמוד בתכנית.
&nbsp

susieada

New member
הכל למען התוכנית!

איזה טריקים פסיכולוגיים אנו מפעילות!

לפעמים האימונים הכי קשים הם אלה בטייפר, החידוד האחרון לפני מאמץ גדול, שהתאמנו לקרתו חודשים רבים! בהצלחה בריצת תנך-תשח!!

מור שלז

New member
מזדהה

גם אני בשבוע טייפר, ושאלתי את עצמי בשביל מה בכלל לקום מוקדם לריצה כל כך קצרה???
&nbsp
שיחקת אותה עם רעיון המטען! גם אימון, גם סידורים

&nbsp
יאללה, יצאתי לרוץ

susieada

New member
אוצ'! התכווצות שרירים!

אימון נפלא בהדר יוסף! למרות האנטיביוטיקה (שוב - הפעם לדלקת בשין..) הצלחתי לעבוד בקבצים שאני מרוצה מהם! הליכה מאומצת, הדופק ממש עלה!
מזיעה, מרוצה, מתקלחת, בדרך לטיפול עם יערה המקסימה, ו... התכווצות בשין, השריר הקידמי ברגל, שלא משתחרר... 10 דקות של נהיגה על האיילון, בלי אפשרות לעצור לעשות עוד מתיחות. אוצ'! לא היו לי התכווצויות כאלה מאז הטיפול התרופתי בשנה שעברה... מאמץ חזק מדי? לא שתיתי מספיק אתמול? השתחררה ועברה כשהגעתי וכולתי למתוח אותו, והיו חיבוקים, שיחה וטיפול נהדר!

המשך יום נפלא!

מור שלז

New member
אווץ'! כואב לי רק מלקרוא אותך

שמחה לשמוע שזה השתחרר!
איך עבר שאר היום? והלילה? התכווצויות שכאלו לפעמים חוזרות שוב, ובמיוחד בלילה

susieada

New member
טיפול שיאטצו שיחרר את השרירים...

נשאר רק האי-נוחות של אחרי התכווצות כזאת.

Loony Moony

New member
אימוני עליות וירידות לרוב. ..

אז קיבלתי פסק זמן מהכל בדמות תורנות הגנת יישובים בגוש עציון. למזלי, וגם לא מעט בזכות זה שדחפתי לזה, שעות אחר הצהריים פנויות לי לריצה.

המסלול לא ארוך אבל רווי בעלייה אחת קצרה אבל שטנית שאני משתדלת להתגבר עליה. חשוב לי לרוץ כל יום אז זה יוצא 30-40 דקות כל פעם. משתדלת להוסיף גם תרגילי כוח. האוויר והנוף מדהימים אבל לא קל לי בכלל...

אתמול העלייה קצת שברה אותי וקיצרתח לחצי שעה במקום ארבעים דקות כדי לא לעשות אותה פעם שלישית. היום ננסה דווקא לעשות אותה שלוש פעמים...

חוץ מזה, שישי פורט2פורט ואני קצת בלחץ. שלושה חודשים לא שחיתי בים, מיוח ראשון שעבר לא שחיתי בכלל. נקווה שיהיה ים רגוע והגוף יזכור למה הוא מסוגל.

עוד שתי ריצות עלייה השבוע. שבוע טוב!

susieada

New member
כוח רצון, חוזק מנטאלי וגופני!

איזו עליות מאתגרות! בהצלחה וכל מה שתעשי יהיה מקסים! מאחלת לך את ה3 שאת רוצה!

תבואי להתחבק לפני הזינוקים או בסיום! איזה מרחק את שוחה? נכון, זאת תחרות, אך תחרות שגם אפשר לקחת אותה באיזי, בכייף, רק לעבור את המרחק! הגוף זוכר!
להתראות ביום שישי!

Loony Moony

New member
אני שוחה את הארוך

גם את, נכון?
אשתדל לתפוס אותך לפני הזינוקים כי בסיום כנראה אצטרך לזוז מהר לאירוע אחר...

והצלחתי שלוש עליות הפעם באמת!

susieada

New member
כל הכבוד על ה3 עליות היום!

כן, אני גם שוחה את הארוך, יחד עם עוד 3 חברות נהדרות, כולל יערה מהפורום.

מור שלז

New member
גיוון! אלמנט חשוב כל כך באימונים. טוב שויתרת!

נשמע לי שהגוף שלך יודע בדיוק מה צריך, טוב שויתרת על העליה...
גם אם את רצה כל יום, כדאי לגוון. לגוון במסלולים, לגוון בעצימות (פחות עליות), לשחק עם אורך האימון.
חשוב מאוד שיהיו מדי פעם גם אימונים קלים.
&nbsp
נשמע שבאינטואיציה שלך ידעת לעשות בדיוק מה שצריך, לתת לעצמך את הקיצור באימון, פחות עליה, כדי שתהיה אפשרות לעשות יותר בפעם הבאה.
איך היתה לך הריצה ביום שאחרי?

Loony Moony

New member
האמת שפה קצת קשה לגוון

מסלול מאוד מוגדר שאפשרי, מנסה לגוון קצת באורך. בחזרה בעיר הגדולה יהיו ריצות מגוונות יותר...

והלך יותר טוב אתמול, נקווה שילך אפילו יותר טוב היום, ריצה אחרונה. ..

מזל שיש לך עלייה

כשאני עשיתי הגנ"ש גם ההיקף של היישוב היה ק"מ בערך, וגם בקושי היה איזה שיפוע. מוציא את כל החשק מריצה (חוץ מזה, שלרוץ ליד גדר תיל לא עושה לי את זה). תהני מהנופש...

Loony Moony

New member
מצחיק

אבל נראה לי שהייתי מעדיפה קמ סיבוב בלי שיפוע.. נותנים אגוזים למי שאין שיניים

Loony Moony

New member
אימוני עליות וירידות לרוב. ..

אז קיבלתי פסק זמן מהכל בדמות תורנות הגנת יישובים בגוש עציון. למזלי, וגם לא מעט בזכות זה שדחפתי לזה, שעות אחר הצהריים פנויות לי לריצה.

המסלול לא ארוך אבל רווי בעלייה אחת קצרה אבל שטנית שאני משתדלת להתגבר עליה. חשוב לי לרוץ כל יום אז זה יוצא 30-40 דקות כל פעם. משתדלת להוסיף גם תרגילי כוח. האוויר והנוף מדהימים אבל לא קל לי בכלל...

אתמול העלייה קצת שברה אותי וקיצרתח לחצי שעה במקום ארבעים דקות כדי לא לעשות אותה פעם שלישית. היום ננסה דווקא לעשות אותה שלוש פעמים...

חוץ מזה, שישי פורט2פורט ואני קצת בלחץ. שלושה חודשים לא שחיתי בים, מיוח ראשון שעבר לא שחיתי בכלל. נקווה שיהיה ים רגוע והגוף יזכור למה הוא מסוגל.

עוד שתי ריצות עלייה השבוע. שבוע טוב!

מור שלז

New member
DLD Tel Aviv
הרצאה, יין ו... כמה מילים על איזון

לא כל כך קשור לספורט, אבל בכל זאת מביאה את זה: אתמול בערב העברתי הרצאה על BIG DATA במסגרת DLD Tel Aviv.
היה מרצה אחד מהאקדמיה מתחום הסייבר, אני ואחר כך עוד מרצה אחר, וסך הכל שלושתינו השלמנו אחד את השני לא רע.
&nbsp
היה טוב, וכאשה בספורט וגם אמא, היה לי חשוב שהילדים שלי בחרו להגיע יחד עם האיש שלי. הקטנה שלי לומדת במסלול סייבר באוניברסיטה ושמחה מאוד להיכרות אישית עם המרצה הראשון. שניהם נהנו מאוד, ובמיוחד נראו מאוד גאים באמא שלהם.
ואני - שמחתי. שמחתי להראות להם גם את הצד המקצועי שלי. אחרי שהם נחשפים בבית בעיקר לצד הספורטיבי שלי, היה טוב לחשוף אותם לתמונה המאוזנת, לתמונה השלמה.
&nbsp
יאללה, יצאתי לרוץ ... בשביל האיזון

susieada

New member
הזדמנות פז להראות את התמונה המאוזנת!

כייף שגאים בך כל יום כאישה בספורט ועכשיו גם לראות את הצד המקצועי!, ולנצל את ההזדמנות להפגיש את הקטנה עם איש הסייבר!
מתרגשת בשבילך וכל המשפחה!
ואיך הייתה הריצה?

למעלה