קצרים ליום שלישי

סובב ת"א - מתחילה להתרגש

אמנם אני מ-מ-ש לא בכושר אבל בכל זאת נרשמתי ל-41 ק"מ (מנסיון של בן הזוג לפני 3 שנים, שהגיע לא מוכן וסיים בהנאה). החלטנו שהשנה אנחנו עושים אותו שנינו, ויהי מה. חברה שאין מילים לתאר עד כמה היא מקסימה תשמור על שחר - נביא לה אותו ב-6:15 בבוקר (והבן שלה עוד ישן בשעה הזאת!). משם נמהר לזינוק ונקווה לטוב, כי זה לא מאד קרוב, ויש מצב שיקדימו אותו.
ואגב - בימים האחרונים הספורטאי הצעיר החל ללכת. כמה צעדים כל פעם, והלב שלי מתרחב.

המצב ב-9 בערב לפני הסובב

האופניים מפונצ'רים (ממש נראה כמו חתך בזדון), חזיית הספורט שלי באבדון (או במקרה היותר חיובי אצל ההורים של בן הזוג), השמרטפית החליטה שלא בא לה לקום מוקדם אז היא תתקשר כשהבן שלה מתעורר ורק אז נגיע (כנראה רבע שעה לפני הזינוק) ואמור לרדת מחר גשם.

מור שלז

New member
איזה כיף - מתרגשת איתך!

סחתיין על האילתור עם בן הזוג, ועם החברה המקסימה.
&nbsp
והצעדים הראשונים - וואו! באמת התרגשות גדולה. איזה כיף לכם (וזה עוד הולך ומשתפר מכאן...)
&nbsp
תיהנו!

רק מקווה
שלא התאכזבת כמוני...
גם השארתי את בעלי והילדים בבית ויצאתי בחושך עם הבוס שלי לרכיבה...
בסוף התאכזבתי...

אולי בפעם הבא
יהיה לנו מזל יותר טוב...
הסובב תל אביב הבא יצא ביום ראשון 4 באוקטובר 2015
שנהיה בריאים ולהמשיך לעסוק בספורט...

אני אוהבת מאמני חדר כושר פדנטיים!

אתמול התאמנתי, זה דווקא האימון הפחות "עצים" שלי ובכל זאת - מורכב.
ביקשתי עזרה מאחד המאמנים והוא ממש תיקן אותי על קטנות של מנח הכתפיים על הספסל והאחיזה ברמה של איפה האצבע צריכה לאחוז כדי להפיק את המקסימום.
ממש אוהבת את הקטנות האלה,
מעבר לזה, ששמחתי להבין שיש לי הרבה יותר כוח ממה שחשבתי
אני עוד לומדת את זה, מתרגלת לזה.
כיף חיים.
&nbsp
&nbsp

מור שלז

New member
נשמע אימון מעולה

כמה טוב שאת יודעת לבקש עזרה ולקבל אותה כמו שצריך.
הכיף חיים שלך פשוט נשפך מההודעה - איזה יופי לך, כיף לקרוא אותך ככה

Loony Moony

New member
קצת מעצבן

אתמול הגעתי לבושה במיטב בגדי הספורט למכון הבדיקות, רק כדי לגלות שבגילי המופלג (22) עוד לא עושים בדיקת מאמץ. אז שילמתי 160 שקל בשביל א.ק.ג. ולחץ דם, מרגיש קצת כסת"ח אבל נו שוין.
&nbsp
חג הסוכות די עמוס באירועים לא ספורטיביים. במאמץ השלמתי שני אימוני שחייה (המאמץ נדרש בעיקר לקימה בבוקר). היום לא יצא, אבל מחר מקווה לרוץ קצת. בלכ מקרה אנחנו בהכנות לאירוע משפחתי גדול וכיפי ביום חמישי, אז אם לא אתאמן זה רק מסיבות טובות!

מור שלז

New member
באמת מעצבן!

ובכל מקרה, מזל טוב לקראת יום חמישי. מאחלת לך רק סיבות טובות שכאלו בשביל לא להתאמן...

מור שלז

New member
מושבתת...

שילוב נוראי - גם לא ישנה בלילה כמו שצריך בגלל כאבים, וגם מושבתת מריצה.
אוף...

למעלה