קצרים ליום שני: חג שמח

מור שלז

New member
קצרים ליום שני: חג שמח

שששש..... שקט, לא להפריע כאן. הפורום ישן

חג שמח לכולן

מור שלז

New member
אימון ים ו... לנצל כל קילומטר

ימי שני הם ימים שבהם אני מעבירה אימון עליות לקבוצה שלי.
לכבוד החג העברנו את האימון לחוף הים, וניצלנו את ההזדמנות לקצת ריצה יחפה, חיזוקים שונים ובאופן כללי - גיוון.
היה כיף. שעה של אימון עם הרבה כחול של ים בעיניים, מים מרעננים חבורה נפלאה של נשים (כן, היום היינו רק נשים) ולסיום קפה וארוחת בוקר.

ולאור העובדה שעם העבודה החדשה בימים אלו אני מתקשה למצוא זמן לאימונים ולריצות, החלטתי לנצל כל קילומטר. וזה אומר שהגעתי לאימון בריצה וגם חזרתי בריצה.
סך הכל נסגרו כשעתיים וחצי של ריצה הבוקר: לבד, ביחד ושוב ביחד. עם נעליים, יחפה ואז שוב בנעליים. מי אמרה גיוון?

חג שמח לכולן

broken mirror

New member
הפוך על הפוך

פתאום קלטתי היום שאני באמת יכולה לקרוא לעצמי "רצה". ולמה?
לא ה-10 ק"מ במרתון ת"א שהיה, לא שיפור הזמנים המטורף, לא זה שהמשכתי להתאמן גם אחרי המירוץ.

רק זה שלמרות שלא יצאתי לאימון כ-ל החג, אין לי רגשות אשמה בכלל....

פעם ראשונה בחיים מרגישה בטוחה במקום הזה ויודעת שגם אם לא התאמנתי שבוע, זה לא סימן לויתור ולא תחילת ההדרדרות לחיים חזרה על הספה, אלא ששבוע הבא השגרה תחזור ואיתה גם הספורט כי הוא באמת כבר חלק מהשגרה שלי. זה כיף לא להיות בלחץ

מור שלז

New member
הרגע הזה שאת יכולה לקרוא לעצמך "רצה"

אהבתי...
שמחה בשבילך שמצאת את המקום הבטוח הזה, את הידיעה שגם אם לא התאמנת, הריצה היא כבר חלק מהשגרה שלך.

מזל טוב לך ... רצה!

ריצה משולבת הנקה

פעם ראשונה שזה קורה לי.
יצאנו לרוץ עם שחר אבל הוא לא הצליח להרדם. ניסינו כל מיני דברים, ובסוף פשוט עצרתי להניק אותו. לשמחתי זה עזר ואחרי עוד ק"מ הוא באמת נרדם...
היום היינו בארוחה משפחתית, ושתי דודות נדהמו לשמוע שאנחנו רצים איתו בעגלה כי "בטוח שזה לא בריא להם", ו"לא יכול להיות שאין לך זמן". יופי... בטח להן היה מלא זמן לרוץ כשהיו להן תינוקות. אה, רגע, הן לא רצו בעצם...

אז אמרתי שאני לא מכירה אף מחקר שאומר שזה בעייתי אחרי גיל חצי שנה, ושאם רע לו הוא יודע להביע את עצמו. הן לא ממש השתכנעו. כן, לאנשים תמיד יהיה מה להגיד.

מור שלז

New member
לאנשים תמיד יהיה מה להגיד...

ובמיוחד כשזה מגיע לגידול ילדים - זה המקום שבו כולם, פשוט כולם, מרשים לעצמם להתערב.

כמה טוב שאת יודעת לעמוד שלך ולפתח שמיעה סלקטיבית.

וההנקה תוך כדי הריצה - אין מה להגיד - את פשוט גדולה

מגניב!!!

להניק זה בכלל מגניב למי שאוהבת (אני לא ממש), אז בשילוב עם ריצה זה בכלל נשמע פיצוץ!

ודודות....עזבי, תמיד היו ותמיד יהיו להן הערות

זה הופך להיות ממש כיף כשזה לגמרי לגמרי לגמרי לגיטימי להגיד "לא" אם לא מתאים לך. ככה סביב 9-10 חודשים.

למעלה