קצרים ליום שני

גברת ע

New member
בוקר קררר...

בזמן האחרון אני מרגישה שאני עוברת ממחלה למחלה ומכאב לכאב, כשמשהו מרגיש שמתחיל להסתדר מגיע משהו אחר.
זה התחיל בפציעה טיפשית ברגל באוגוסט שהשביתה אותי מאימונים כמעט שבועיים, סוף סוף חזרתי להתאמן והכל יסתדר אז בספטמבר התחזק כאב מציק בכתף/צוואר/שכמה (שבדיעבד היה שם כבר הרבה זמן) ואחרי בדיקה וטיפול נאלצתי לקחת שוב צעד אחורה עם האימונים, ואז הניתוח שרק לפני חודש יכולתי לחזור להתאמן אבל אי אפשר ממש לקרוא לזה אימונים , אז הכאב והבעיה בכתף חזרה ועכשיו בנוסף לכל שפעת ודלקת גרון, מה יהיה הסוף?
עדין לא הצלחתי לחזור לרוץ, בהפוגות שבין כאב למחלה זה היה הפחד שהתזוזה של הריצה תגרום לכאב או חוסר נוחות וזה מתסכל אותי.

ON A SIDE NOTE (וקצת יותר חיובי), החלטתי ונרשמתי למרוץ ת"א למקצה של ה10 ק"מ (למרות שבתכנון להשנה היה כבר לעשות חצי אבל זה יידחה לשנה הבאה כנראה...), מקווה שזה יהיה הזרז ועידוד לחזור לרוץ ברגע שהדלקת והשפעת יעברו.

שיהיה שבוע טוב לכולנו!

RunBel

New member
מזדהה לחלוטין

גם אצלי אותו דבר בדיוק- מכאב לכאב וכשמשהו מסתדר , הבא מגיע.
מושבתת כבר חודשים כל פעם בגלל משהו אחר ומתאמנת יום כן-שבועיים לא

וגם אני תיכננתי את החצי בת"א ובמקרה הטוב אני אעשה את ה10 (כרגע אני אפילו לא יכולה ללכת).

מתסכל מאוד.
מקווה שזה סוף הבעיות ותקופה חדשה וטובה של אימונים רציפים תתחיל לשתינו...

מור שלז

New member
אאוץ'! החלמה מהירה

יש תקופות שכאלו, ולפעמים נדמה שהן פשוט לא עוברות, וכל פעם יש עוד משהו.
ועדיין, כשמסתכלים במקרו, ורואים את הגישה שלך, ואת הנחישות, זה כל כך ברור ששום דבר כזה לא יעצור אותך.
קטן עליך - שפעת ודלקת גרון. כמה ימים וזה עובר - את צלחת מכשולים גדולים יותר וארוכים יותר ורק חזרת עם מוטיבציה ונחישות גבוהות אפילו יותר.

יופי שנרשמת ל-10 ק"מ, יופי שיש לך יעד מול העיניים.
בהצלחה!

more run

New member
הפתעה טובה על הבוקר

אני יודעת שזה לא יפה מצידי, אבל ממש התבאסתי שהחורף הגיע, כי חורף זה בוץ ובוץ מחרב לי את רכיבת השטח.
הבוקר החלטתי בכל זאת לצאת לרכיבה עירונית עם אופני השטח, הגלגלים הובילו אותי למושב הסמוך ושם גיליתי כביש עם אספלט משובח שנמשך ונמשך בין השדות. כמובן שכבר הייתי צריכה בשלב מסוים לחזור אבל הייתי חייבת לגלות לאן הוא מגיע...
שעה וחצי של רכיבה אינטנסיבית חצי בחושך וחצי באור, ועכשיו יש לי מסלול חדש לימי החורף. אני מאשרת לגשם להמשיך לרדת :)

תרגישי בנוח - גם אני במקטרים..

תני לי שמש וחום כל השנה

שומעת את התחזית לימים הבאים ומתבאסת עמוקות על רכיבת השבת שהלכה לפח..

michalul

New member
איזה כיף לגלות מסלול חדש
תתחדשי

אני בינתיים ממש מבסוטית מריצות החורף שלי.
אני מרגישה את יופי הבריאה (מבלי להיות קיטשית
).
זה נותן לי אנרגיות מדהימות...

איזה כיף לקרוא קצרים ממך!

אחלה מגרש אימונים מצאת לך.
שכחתי לספר שלפני שבוע היינו במושב לידך, אצל גיסתי וסוף סוף גיליתי איפה בדיוק את ממוקמת. אחלה אזור יש לך

מור שלז

New member
פעמיים הפתעה על הבוקר

גם למצוא אותך בקצרים

וגם לגלות את פיסת גן העדן הזו ממש ליד הבית שלך. איזה כיף!

ממה מיה

New member
כל כך רציתי להוציא את הטייץ הארוך מהאריזה

כשרצתי בארה"ב ההמלצה הייתה ללבוש טייץ ארוך מתחת ל 10 מעלות
http://www.runnersworld.com/running-apparel/what-wear

בארץ ראיתי המלצה למתחת ל 15.. אז הבקר חילצתי סוף סוף את הטייץ הארוך מהאריזה וגם את הגופיה עם השרוול הארוך ויצאתי לי לריצת בקר משחררת.
טעות!! אחרי חצי קילמטר כבר הבנתי שטעיתי והתחלתי לנטוף..

צ ל י ל 8

New member
כמה שקר בחוץ אני יוצאת עם חולצה קצרה

אחרי 2 דקות ריצה אני מתחילה לבעור.... לא מבינה איך אנשים רצים עם סווצ'ר ארוך

מזדהה!

היום חשבתי לרוץ עם מכנס ארוך, ברגע האחרון החלפתי ל3/4, שמתי כובע וכפפות וחולצה ארוכה ולאט אט ירדו השכבות.

מנגד מה נעשה ברביעי בבוקר.....

מור שלז

New member
האמת שאני כבר רצתי עם ארוך...

אפילו ביום ראשון (כשהיה חם יחסית), אבל ידעתי שהגוף עייף והרגליים מותשות, והעדפתי לא לקחת סיכון.
אז נכון שכשאני עייפה אני רגישה יותר לקור, אבל עדיין היה סבבה (וכשרצתי היתה שמש).

הטייץ הוא עבה או דק? יש כל מיני טייצים וכל מיני סוגי בדים, אני בחורף הארצישראלי מקפידה לרוץ עם הטייץ הכי דק שיש.

INBAL PA

New member
מה, רק לי קר גם עם טייץ ארוך ?

יש לי טייץ ארוך מנדף ודי דק, ורצתי בראשון בערב - אז חולצה ארוכה דקה הספיקה ברוב האימון אבל - סליחה על הביטוי - קפא לי התחת, פשוטו כמשמעו... לא יודעת מה לעשות עכשיו כשאפילו יותר קר...

למעלה