קצרים ליום שני

מור שלז

New member
חזרה (מתסכלת) לשגרה

אחרי השכמה מוקדמת ואימון ריצה שהעברתי עליתי על האופניים.
פעם ראשונה מאז יום רביעי. האנטיביוטיקה עושה את שלה, אבל הרגל עדיין כואבת ומעט נפוחה עדיין (לפחות הנעל נסגרת).

בזמן שכולם עשו אימון חזק, אני עשיתי אימון קל. אפילו לא סלד גבוה. סתם סיבובי רגליים בנסיון למצוא משהו שיעמיס הכי פחות על הרגל.
עדיין כאב.
ועדיין היה מתסכל, כולם סביבי מתאמנים כמו שצריך ורק אני עדיין... סתם.

מילא, יש גם ימים כאלו.
לפחות חזרתי למשהו...

יום נפלא לכולן

של מי היה הרעיון האידיוטי הזה?

לצאת לרכיבה על סמך תחזית באינטרנט???
לפי האתר החביב עלי (כבר לא)- הצפי היה לבוקר ללא גשם, למעט כמה טיפות בשעה שבע בבוקר וזהו. אז למה כבר בשש ורבע נפתחו ארובות השמים ולא נסגרו? עטויים בכל מחלצות החורף יצאנו כבר בגשם ועדיין בחצי חושך לרכיבה. המעיל החדש שלי אכן עמיד למים, אבל משום מה הערדליים שבחרתי להיום דוקא הכזיבו בתוך דקה וחצי והנעליים כבר נספגו מים (זוג עדרליים אחר שלי דוקא נמצא עמיד לגשם כשרכבתי במבול לפני כשבועיים). ירדנו מעין השופט לכיוון קיבוץ דליה אבל די מהר הבנו את הרעיון, חזרנו למעלה, נכנסנו אל מסלול המרובע הפנימי והתחלנו בהקפות של 5 ק"מ. מעצבן, משעמם רצח אבל לפחות מוגן ממכוניות וללא אתגרים של ירידות תלולות שנחל זורם בהן. פה ושם מעברי בוץ על השביל ואני מציינת שזה בכלל יום לאופני סייקלוקרוס (מה שאין לי). 2 הקפות במבול ואני כבר מוכנה לזרוק את האופניים לאוטו ולנסוע לשתות קפה. גם מחר יש יום, ואת האימון של מחר בבריכה אני יכולה להקדים להיום. בכלל אני נשבעת שזו העם האחרונה שאני נרשמת לישראמן, שאם לא כן, הייתי נמצאת כעת בעיצומה של ריצה או בכלל בבריכה. אבל אז הגשם נעלם ואין סיבה להפסיק לרכוב. כעבור רבע שעה הגשם מתחדש ונמשך בערך עד סיום הרכיבה. כמובן אני חוטפת פנצ'ר בהקפה הלפני אחרונה, מחליפה גלגל קדמי עם הפרטנר כדי שאוכל להשלים הקפה אחת נוספת והוא כבר מתגלגל אל הרכב שלו. מחליפה את כל הבגדים הרטובים והמזוהמים מבוץ ונוסעים ליקנעם לשתות קפה, אבל מזמינים בכלל סחלב חם. משם אני כבר יוצאת לריצה ביקנעם המושבה, ממשיכה לקיבוץ הזורע, רצה הלוך ושוב עד להשלמת המרחק, הפעם לפחות בלי גשם, אבל המעיל עלי בכוננות, והוא אפילו איננו חם מדי. האם ציינתי כבר שמיציתי את החורף הזה? יוחזר אוגוסט לאלתר!

מור שלז

New member
אין מילים! את פשוט גיבורה

וכן, נראה לי שלפי כמות האימונים שהעברת בגשם בחורף הזה, ברכיבה ובריצה - הספיק לך כבר לשלושה חורפים, לא אחד.
מיצית, לגמרי מיצית - ועדין כל הכבוד!

עם האוכל בא התיאבון

בן הזוג חזר מוקדם מהעבודה ולשנינו פתאום יש מספיק אנרגיות ל... ספורט

בעטתי בו החוצה לריצה. כשהוא חזר, בחרתי באימון 7 דקות שהומלץ פה לא מזמן. אבל נו, עד ש"עליתי על א'", לא נרוץ? אז יצאתי גם לריצה, לראשונה מזה אין-לי-מושג-לפחות-חודש. היה כיף!

melon

New member
נשמע נהדר

מקווה שיצא לך לעשות את זה שוב בקרוב. זה כל כך חשוב לגוף ולנפש.

orlywe

New member
מישהי יודעת איפה אפשר להציע למכירה נעלי ריצה?

הביאו לי מחו״ל, זוג אחד קטן מידי, זוג אחד גדול מידי... חבל לי לראות אותן שוכבות מיותמות בארון.
השילוב של אובססית נעליים וריצות למרחקים ארוכים הוא שילוב קטלני. כל 3 חודשים אני משכנעת את עצמי שהנעלים נגמרו ואין מנוס אלא לקנות חדשות. ובין לבין יש דגמים שאני פשוט חייבת (חייבת!) לנסות (-:

למעלה