בוקר משולש שמסתיים בשחיתות ....
השבוע החלטתי בעצה אחת עם המאמן לנסות ולמשוך את ההעמסה בתכנית שלי על פני 4 ימים ולראות איך הגוף מגיב.
הרגשנו שהגוף עבר אדפטציה מסויימת ומוכן כבר לשלב הבא. ובגלל כל האילוצים שבין הימים שאני מאמנת (וקמה ממילא מוקדם ולכן זה לא יום מנוחה) ובין האימונים שלי - צריך לנסות לחשוב קצת מחוץ לקופסא.
את הבוקר התחלתי באימון ריצה, שאותו עשיתי רק חלקית (בכל זאת כמאמנת אני הרבה פעמים עומדת מהצד ונותנת פידבקים).
המשכתי באימון אופניים חזק עם הקבוצה. האימון הפעם היה חזק במיוחד מפני שישבתי בתוך פלוטון קטן שכולם היו עם אופני כביש ואני עם אופני שטח. קשה מאוד להחזיק עם אופני שטח בפלוטון כביש, במיוחד כשהאימון כלל הרבה מאוד ספרינטים (32 אבל מי סופר...) בהילוכים כבדים.
הייתי גאה מאוד שהצלחתי להחזיק את כל האימון על אופני שטח. בטח לא פשוט כשאני כבר ביום רביעי של העמסה.
ומשם לבן שמן, לעוד אימון טכניקה בסינגלים. אימון שבו הפתעתי את עצמי שוב ושוב ברכיבה בסינגלים, ובהתמודדות עם אלמנטים שונים וגינות סלעים. ומצד שני כבר התחלתי להרגיש את העייפות ברגליים. לקראת הסוף כבר ויתרתי לעצמי ולא עליתי על סלעים שאני אמורה להיות מסוגלת לעלות עליהם - פשוט כי הרגליים היו גמורות. בכל זאת - רצף של 13 שעות אימון על פני קצת יותר מ-72 שעות - גם לי יש גבול. והגבול עובר כאן!
ולמה שחיתות?
כי אחרי כל האימונים האלו הייתי מורעבת. התכוונתי לקנות לעצמי סחלב חם בבן שמן, אבל... הבורקס נראה והריח כל כך טוב שפרגנתי לעצמי. לא זוכרת מתי בפעם האחרונה אכלתי בורקס, אבל זה באמת היה אחד הטובים שאכלתי. עם זיתים וביצה קשה וחריף בצד. ת-ע-נ-ו-ג
וזהו, עכשיו לנוח...
יום נפלא לכולן