קצרים ליום שני

מור שלז

New member
שלום, אני נוסעת

נסיעת עבודה, להכיר את החברה החדשה, את האנשים, ללמוד עוד את הטכנולוגיה.
נסיעה ארוכה יחסית הפעם, כמעט שבועיים, ואני כבר מתחילה להתגעגע הביתה...

כמובן שנעלי הריצה כבר במזוודה, מתכננת לחקור את האיזור שסביב הדירה שאתגורר בה, ואולי בסוף השבוע ריצה ארוכה יותר.

שמרו על עצמכם כאן, ובהצלחה לכולן בריצה, ברכיבה, בשחייה ובכל מה שעושה לכן טוב

susieada

New member
נסיעה טובה ופורה!!

תהני בעליות של האזור!
באמת נסיעה יחסית ארוכה לך, וגם טיסה של עוד 6 שעות...
אני כבר מתגעגעת!

melon

New member
נסיעה טובה

פגישות טובות וריצות טובות. אולי תמצאי קבוצה מקומית להצטרף אליה לכמה ריצות ? זה חוויה אדירה.

נסיעה טובה!

תהני מהעבודה, מהריצות ומהחברה- תרתי משמע.
כבר מתגעגעות אליך!

גברת ע

New member
בוקר טוב בוקר טוב
ושאלה

סתם הרגשה טובה שכזאת הבוקר.
קצת 'זלזלתי' באימונים לאחרונה, כן התאמנתי אבל לא כמו שאני רוצה וצריכה.
אבל זאת תקופה שכזאת, עבודה, חברים, חיים, נסיעה לחו"ל בקרוב, בקיצור 'זלזול' שנובע מסיבות טובות.
עם זאת עדין כן יוצאת לריצות, אומנם לא 'ארוכות' כמו שהייתי רוצה אבל בהחלט איכותיות שמסיימים אותן עם הרגשה של "וואוו, זאת הייתה ריצה טובה!"
עוד שבועיים, מרוץ ת"א לא מרגישה שאני עדין לגמרי מוכנה BUT ILL GET THERE AND ILL DO MY BEST, (במיוחד שבדרך כלל אני מרגישה לא מוכנה חח)
התחלתי לעשות קצת משקולות אחרי תקופה ארוכה שלא עשיתי בגלל הניתוח, היה מוזר בהתחלה, פתאום לחזור 3-4-5 צעדים אחורה, ולהרגיש שגם הדבר שפעם היה לי הכי קל שבעולם פתאום קשה ומעייף, אבל יודעת שזה עוד צעד בדרך לחיזוק שיפור ועוד...

ועכשיו לשאלה החשובה, אני נוסעת למדריד לסופ"ש כייפי עם חברה טובה, ככה לנקות את הראש לקנות לאכול לראות ופשוט לקחת קצת הפסקה ממירוץ החיים האינטנסיבי שאנחנו נמצאים בו לפעמים.
האם יש למישהי המלצות או מקומות לחנויות ספורט: רשתות או מקומיות או שאין משהו מיוחד?
או אפילו המלצות בכללי על מקומות טובים שכדאי ללכת אליהם.

שיהיה יום מקסים והמשך שבוע נהדר לכולנו!

בדקי אם יש שם חנות של דקאטלון

רשת אירופית חביבה על חברצים שלי (אין לי היכרות אישית איתה)

mayalle

New member
יש דקאתלון בOUTLET קרוב מאוד לתחנת רכבת

ויש שם עוד הרבה חנויות שוות

קלנג'י- מותג הבית שלהם. מוצלח ולא יקר יחסית

לדוגמא: הטייץ הזה שוס, בעיקר בגלל הכיס לסלולרי.
ממליצה לשוטט באתר שלהם.

כוחה של קבוצה

אחרי הריצות הגלמודות שלי לפני הישראמן, אני מפצה בריצות קבוצה בכל הזדמנות. אז אתמול- אימון חיזוקים שווה על הטיילת פלוס השלמת נפח ריצה- מתה על האימונים האלה!
אחה"צ שחיה בבריכה, כשהקטנה וחבר שלה משתכשכים ומשחקים במסלול הצדדי- נראה לי שעליתי על פטנט לשחיה אחה"צ.
הבוקר- אימון טמפו לא פשוט עם הגברות כל 2 ק"מ. לא האמנתי שאעמוד בקצבים שנכתבו בתכנית- אבל שלושה סוסים מהירים סחבו עגלה אחת (אני), והגעתי לאן שצריך... לבד זה לא היה קורה, בוודאות!
לקינוח קפה עם החברצים ועוד יום עבודה שמתחיל בחיוך. הים נראה שווה ביותר, אבל אין לי אומץ לטבול בקור הזה, מה גם שאחד החברצים טוען שראה מהמזח המון מדוזות ענקיות... נמתין לפחות חודש אם לא חודשיים עד החזרה לים.

tamark4

New member
מדוזות !?

החארות הקטנות מתאקלמות יותר מדי טוב לקור.

זה לא חדש...

כבר שנים שאפשר לראות לאורך החוף מדוזות בחודשי החורף. פעם, לפני שגיליתי את חליפת השחיה, הן לא ממש הפריעו לי בינואר-מרץ אבל עכשיו זה סיפור אחר...

רוח פנים, הצילו!

אז יצאתי סוף סוף לרוץ (יש!!!) וגיליתי שרוח פנים זה מעיק, אבל רוח פנים כשאת עם עגלה - זה סופר דופר מעיק...
גררתי את עצמי על אי-אילו ק"מ איטיים (בחזור היתה רוח גב, שגם מאד עזרה עם העגלה, אבל הורידה לי תירוץ) ואני שמחה שעשיתי זאת. גם ריצה לא מושלמת טובה מלא לרוץ בכלל.

כך תתחזקי!

נותר לך רק להצטייד בטריילר שמחברים לאופניים ולצאת עם שחר לרכיבות בעליות...
ריצה עם עגלה תחזק ותחשל אותך, וכשתרוצי ללא עגלה פתאום תרגישי שאת טסה (וזה מן הסתם יהיה גם נכון...).
תשאלי את דורה הלר- היא התאמנה במשך שנים לתחרויות איש ברזל עם ילד קטן בעגלה, גם ברכיבה וגם בריצה. רק טוב יצא לה (ולילד) מזה...

ת'אמת, אני מפחדת

לא מרגישה בטוחה לרכוב איתו כשהוא מאחוריי (וחוץ מזה אני לא אוהבת לרכוב במיוחד...)
עוד כמה חודשים הוא יישב ואז נוכל לסדר לו כסא על האופניים מקדימה.

דברי עם אלה שניסו...

דורה הלר לקחה את זה רחוק- גם ברכיבות כביש. ישנה רוכבת נוספת, לא תחרותית, שקנתה טריילר וחיברה לאופני השטח שלה לרכיבות קלילות- ניבה קרן אור גולדצוויג (נדמה לי שפעם כתבה כאן, היא מופיעה בפייסבוק בעברית). אולי היא אפילו מעוניינת למכור אותו... לי נראה שזה הרבה יותר בטוח מאשר להרכיב ילד על כסא מקדימה. אגב, לנו היה כסא שמתחבר למוט האוכף מאחור, והקטנות ישבו בכסא הזה ברכיבות מישוריות ועדינות (בן זוגי נשא בעול...).

התנסיתי בשתי הצורות.

החיסרון הגדול של הכיסא הקידמי שהילדים תמיד נרדמים ואז הראש שלהם מתחיל להתנדנד וזו ממש בעיה. יש מתקנים לתמיכה של הראש אבל הם לא מספיק טובים לטעמי.
מבחינה בטיחותית- אם לא נופלים, אז הכל בסדר...
בטריילר הבעיה היא בעיקר בקשר עם הילד. לא תמיד שומעים אם הוא קורא/בוכה.
זה נוח, הילד יכול לישון בשלווה ומבחינה בטיחותית- אם הילד קשור ולא יודע/מתעקש לפתוח את חגורות הבטיחות, ואם תוואי השטח טוב ואין ממש סכנה להתהפכות אז זה מאד בטיחותי.

ומה לגבי תוואי עירוני

אפילו אם נניח שנרכוב איתו ככה רק בטיילת ובפארק הירקון - אלה לא מרומות מאד בטוחים. יכול לבוא מישהו מהצד מאחוריי, אני בכלל לא רואה אותו והוא פוגע בילד.
והאמת לא חושבת שהוא יירדם - גם במנשא הוא לא נרדם אלא אם כן הוא סופר-דופר שפוך (וכן, לפני 3 שבועות הייתי יוצאת איתו ל-10 דקות במנשא והוא היה נרדם). מהכירותי עם מר חבוב, עכשיו כשאני חושבת על זה, כל מה שחוסם לו את שדה הראייה לעולם לא יעבור בשקט.

למעלה