מותר לסכם היום את מרוץ ת"א?
מיום שישי אני לא מצליחה להתחבר למשתמש שלי בתפוז ורק היום סוף סוף הצלחתי.
(חוצמזה אני אוהבת להיות מיוחדת ולעשות הכל אחרי כולם
)
נרשמתי גם השנה למרוץ 10 ק"מ.
חודש לפני המירוץ עדין לא הרגשתי מוכנה, שקלתי לוותר אבל בסוף החלטתי שלא משנה מה יהיה אני אעשה את זה, גם אם זה אומר לעבור להליכה ושחוצמזה יש לי עוד חודש אז אפשר להתאמן. כמובן שלהתאמן לא ממש יצא לי, באמצע הייתה נסיעה לחו"ל, נפילה במהלך הנסיעה וכמה ימים ללא אימונים כדי לתת לאזור ולכאב להרגע (שום שבר או משהו רציני בעיקר כאב ופאדיחה).
יום המירוץ הגיע, קצת לחוצה (לא התאמנתי, אני לא אצליח, אני אאכזב, אני אפשל, אתן יודעות, המחשבות והפילים הרגילים...), אוירה טובה, מזג אויר כייפי (אני אוהבת חום וגם שנה שעברה במזג האויר החם נהנתי מאוד).
השנה לא ניסיתי לעמוד בזמנים או לשפר, המטרה העיקרית שלי הייתה לסיים את המרוץ ויותר חשוב ללוות שתי חברות, אחת זה היה המרוץ הראשון שלה והשנייה סבלה מבעיות בברך ושתיהן היו בלחץ ודאגו, לכן ידעתי שאני מעדיפה לרוץ וללוות אותן בקצב שלהן שנוח להן.
מה אני אגיד, היה כיף, שמנו כולנו מחושים ורודים (ניסיתי לשכנע אותן גם טוטו וכנפיים אבל לא הצלחתי
), ושגעתי אותן כל הדרך, נשבעת לכן, לא סתמתי את הפה לשנייה אחת, דיברתי וקשקשתי ועודדתי ושרתי, היה אפילו מישהו באמצע הדרך שתוך כדי שעקף אותנו הוא צעק "אתן תפסיקו לדבר מתישהו ותתחילו לרוץ..." האמת שאני מודה שקצת עצבן אותי המשפט וההתנשאות שלו, שלושתינו רצנו כל הדרך בלי להפסיק, אומנם די לאט ומידי פעם הורדנו את הקצב שיתאים לחברה עם הברך הפצועה אבל לא עבדנו פחות קשה ולא השקענו פחות מכל אחד שרץ 21 או 42 או רץ מהר יותר או טוב יותר, אבל לא התייחסנו, ואני מבטיחה שעדין לא סתמתי את הפה.
בסוף המרוץ החברה עם הברך הפצועה אמרה שזה היה מרוץ שהיא הכי הרבה נהנתה בו ושהיה לה כיף ושסוף סוף יש לה תמונות מהמירוצים (לימדתי אותה מראש מה עושים כשרואים צלם או חושבים שיש צלם ולא משנה מה מרגישים באותו רגע), כמובן שבדרך גם אני צילמתי כמה תמונות.
היה כיף, הצלחתי לסיים את הכל בלי לעצור או להפסיק ואפילו לא היה לי קשה, לדעתי גם אם הייתי רצה בקצב שלי הייתי יכולה לשפר זמנים לעומת שנה שעברה ומרוצים אחרים, אבל זה ממש לא מטריד אותי.
סיכום, היה כיף! מה הלאה? אולי ירושלים בסוף החודש? כנראה מרוץ הנשים 12 קמ באפריל, במאי הר לעמק ואח"כ.... השמיים הם הגבול
אני מצרפת תמונה שלנו מקצת לפני ההזנקה.