קצרים ליום שני

susieada

New member
יום הזכרון של השואה והגבורה

יום מלא משמעות וזכרונות, הערכת החיים.

קיץ 2011

New member
יום לא פשוט

היום לא אעשה ספורט. יש משהו ביום הזה... הסיבה העיקרית היא לא לפגוע ברגשות אחרים.

מבחינתי הספורט- הוא חלק מהניצחון שלנו! זה שאני כאן, ויכולה לעסוק בספורט, זה ממש לא מובן מאליו. אפילו נס. ודווקא היום- הייתי שמחה להראות הינה אנחנו כאן!!

רבים מחברי הקדישו היום פוסט בפייס למישהו כזה או אחר שמשפחתו נספתה בשואה. לצערי, אין לי מאיפה להתחיל בכלל... שני ההורים שלי הגיעו לארץ מאירופה, ואצל שניהם, הוריהם הם בערך הניצולים היחידים ממשפחות ענפות. אז זה שאני כאן, ואני וילדי חיים ונהנים מהספורט- זה ניצחון ענק!

מור שלז

New member
אכן יום לא פשוט... ואהבתי את מה שכתבת

על הספורט כחלק מהנצחון שלנו.
את צודקת - עצם זה שאת כאן, ואת וילדייך חיים ונהנים מספורט - זה נצחון ענק.
מתחברת כל כך...

מור שלז

New member
יום הפוך בין טיסות... וגם אפליקציית שחייה

יום הפוך. אני יושבת כרגע בקונקשן בלונדון ולא לגמרי קולטת מה היום, מה השעה.
הצלחתי לישון במטוס (מהרגע שאני עולה למטוס אני מעבירה את עצמי לזמן היעד בשביל להקל על הג'ט לג - ושם היה לילה כשאצלנו בוקר) ועכשיו אני יושבת ועובדת בלאונג'. מחכה לטיסה הבאה.

בינתיים מצאתי בכלכליסט כתבה נחמדה שמדברת על אפליקציות לשיפור השחייה. בדיוק בזמן בשביל להתחיל לשפר שחייה לקראת טריאתלון נשים:
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3629595,00.html

כולל אפליקציה לשחיינים מתחילים:
pocket swimmer: מדריך שחייה לאנדרואיד

למרות זמינותם של מכשירי אנדרואיד חסיני מים, משום מה אפליקציות לשחיינים עדיין אין הרבה בנמצא. אולם מהמעט שיש מדריך זה מספק לא מעט מידע והדרכה לשחיין המתחיל. האפליקציה מבוססת על סרטונים ותמונות וקל מאוד להתמצא בה. היא תאפשר לכם לשפר את ביצועיכם על ידי תרגילים לנשימה נכונה, שחייה מהירה ושימוש נכון בגפיים. מומלץ.

יאללה, יש לי עוד מטוס לתפוס...

למעלה